2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım

Temel şeyler olunca geri kalan minnoş şeyler daha keyfli alınır tabi cinsiyet farklı olunca kıyafet işleri çok olur

Aceleci gelmiş kuzun bakalım bu bebiş ne zaman gelmek isteyecek
Çokta acele etmedi 38+5de geldi ultrasonda 39+3 çıkıyordu
Erken gelmezse tabi 38 39 arası yapiyo doktorlar
Ben pastil kullandım eczacıya güvendim vallaha
Bende kullaniyim o zaman içinde bisey yok zaten oyle zarar vercek

Çokta acele etmedi 38+5de geldi ultrasonda 39+3 çıkıyordu
Erken gelmezse tabi 38 39 arası yapiyo doktorlar

Bende kullaniyim o zaman içinde bisey yok zaten oyle zarar vercek
Aynen canım hiç değilse yumuşar boğazın

Eklentiler

• 349B174D-3F44-4E02-8989-339DABB28CBA.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 4D85D1EA-A8A9-4789-A2E0-7377809BB5FB.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 23
Ben bi kaç zamandır öyleyim aslında kahvaltı yapıp geri uyuyorum bazen elim kolum kalkmıyor
Bide sende evde çocuk da var dimi daha zor oluyordur onu ihmal edemezsin
Çünkü başına gelecek olanı biliyorsun bilmemek daha güzel şu anda
Kesinlikle katılıyorum bilmemek harika bişey hiccc umrumda degil suan korku falan yok

Bende hastane cantami bu hafta hazirlayayim insallah ya kilitli poset alayim bide cekmece ici organizer alayim diyrm evimn ilersinde koctas var oraya bakayim

Koyucam cnm aldım gelmesini bekliyorum. Aynen fazla olsun eksik olmasın diyorum bende. 2 gece kalıcam ya göğüs pompası da koysam mi?
Hacettepede kesinlikle mama vermiyorlarmış bu arada.
Evet eltim doğum yaptı nisanda bebekte kilo kaybı oldu sütün yeter emzirmen lazım diye vermemişler ama bebiş toparladı şimdi ayına göre önde bile

artık çok geç
eşimede izlettim o da yusuf yusuf şimdi. ben sen içerdeyken napacam benide uyuştursunlar senle beraber uyandırsınlar diyor
Hahahahah cok iyiymis bak bu konuda iyi yapmışsın neler çektiğimizi bilsinler ben sadece doktorların instagramda falan paylaştığı tam dogumun son anını içeren o huzur içindeki videoları izliyorum senin izlediklerin fena olanlar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…