- 30 Ocak 2015
- 19.981
- 29.417
- 798
- 30
Çokta acele etmedi 38+5de geldi ultrasonda 39+3 çıkıyorduSağol canım
Temel şeyler olunca geri kalan minnoş şeyler daha keyfli alınır tabi cinsiyet farklı olunca kıyafet işleri çok olur
Aceleci gelmiş kuzunbakalım bu bebiş ne zaman gelmek isteyecek
Bende kullaniyim o zaman içinde bisey yok zaten oyle zarar vercekBen pastil kullandım eczacıya güvendim vallaha
Aynen canım hiç değilse yumuşar boğazınÇokta acele etmedi 38+5de geldi ultrasonda 39+3 çıkıyordu
Erken gelmezse tabi 38 39 arası yapiyo doktorlar
Bende kullaniyim o zaman içinde bisey yok zaten oyle zarar vercek
Hadi hayırlısı inşallah az kaldı ya azÇokta acele etmedi 38+5de geldi ultrasonda 39+3 çıkıyordu
Erken gelmezse tabi 38 39 arası yapiyo doktorlar
Bende kullaniyim o zaman içinde bisey yok zaten oyle zarar vercek
Inşallah canımAynen canım hiç değilse yumuşar boğazın
Çünkü başına gelecek olanı biliyorsun bilmemek daha güzel şu andaKorkuyorummm
Çekmece ve şifonyer üstü ıcın bunları almıstım baya sey toplarladılarArkadaş bavul içi düzenleyicileri sipariş verdim birde bunu verdim bebeğin bezini ıslak mendili pişik kremi vs. koymak için gayet iyi görünüyorALAS Başucu Organizer Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ALAS Başucu Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bide sende evde çocuk da var dimi daha zor oluyordur onu ihmal edemezsinBen bi kaç zamandır öyleyim aslında kahvaltı yapıp geri uyuyorum bazen elim kolum kalkmıyor
Kesinlikle katılıyorum bilmemek harika bişey hiccc umrumda degil suan korku falan yokÇünkü başına gelecek olanı biliyorsun bilmemek daha güzel şu anda
birde ben gbi videoları izleyip doğum hikayeleri dinleyip kendini korkutan saftirikler varBide sende evde çocuk da var dimi daha zor oluyordur onu ihmal edemezsin
Kesinlikle katılıyorum bilmemek harika bişey hiccc umrumda degil suan korku falan yok
Evet canım bir oğlum daha varBide sende evde çocuk da var dimi daha zor oluyordur onu ihmal edemezsin
Kesinlikle katılıyorum bilmemek harika bişey hiccc umrumda degil suan korku falan yok
Hiç sorma kesinlikle cahil cesaretiÇünkü başına gelecek olanı biliyorsun bilmemek daha güzel şu anda
Onları bende çok izledim ama ilkte yine dogum olana kadar korku yoktubirde ben gbi videoları izleyip doğum hikayeleri dinleyip kendini korkutan saftirikler var
Kizzz yapma bunu kendinebirde ben gbi videoları izleyip doğum hikayeleri dinleyip kendini korkutan saftirikler var
Allah yardımcın olsun canim mecbur toplaman lazim kendiniEvet canım bir oğlum daha var
Evet eltim doğum yaptı nisanda bebekte kilo kaybı oldu sütün yeter emzirmen lazım diye vermemişler ama bebiş toparladı şimdi ayına göre önde bileKoyucam cnm aldım gelmesini bekliyorum. Aynen fazla olsun eksik olmasın diyorum bende. 2 gece kalıcam ya göğüs pompası da koysam mi?
Hacettepede kesinlikle mama vermiyorlarmış bu arada.
Jeli jeli yine aynı şeyi almışız ben de pembesini aldımÇekmece ve şifonyer üstü ıcın bunları almıstım baya sey toplarladılar
Ahahah baktıgım aldıgım her sey de sen varsın :)) bence bız bızımkılerı tanıstıralımJeli jeli yine aynı şeyi almışız ben de pembesini aldımcinsiyetleri de aynı olsa herhalde tıpatıp aynı şeyleri alacaktık
artık çok geçKizzz yapma bunu kendine
Allah yardımcın olsun canim mecbur toplaman lazim kendini
Hahahahah cok iyiymis bak bu konuda iyi yapmışsın neler çektiğimizi bilsinlerartık çok geç
eşimede izlettim o da yusuf yusuf şimdi. ben sen içerdeyken napacam benide uyuştursunlar senle beraber uyandırsınlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?