2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkiler çok fena hiç girmiyim

B Baharyagmuru35 mavicim o gün yaşanan tartışmalarda kimse sana karşı art niyetli değildi gerçekten senin dile getirdiğin bazı şeyler sende kalması gereken yada kendi özel yaşantında halledebileceğin sorunlardı bence. Ama inan böyle yüreğin burkularak yorum yazmadan bir köşede takip ediyorsan ben çok üzülürüm. Bence buradaki tüm arkadaşlar sana karşı son derece anlayışlıydı ve iyi niyetliler. sende kendine sormalısın acaba gebeliğim verdiği stresle başetmeye çalışan insanlara yük vermiş olabilir miyim diye. Ve kesinlikle aramıza dönmelisin bu kadar paylaşım yaptıktan sonra kendini bir anda kırılarak çekme

Evet eltim doğum yaptı nisanda bebekte kilo kaybı oldu sütün yeter emzirmen lazım diye vermemişler ama bebiş toparladı şimdi ayına göre önde bile
2 gün de olsa vermiyorlar o zaman mama. Niye 2 gece tutuyorlar onu da anlamadım, götüreceğim şeyleri ayarlamak zor oluyor 2 gece için

Hacettepenin prosedürleri sıkı oluyor genelde esnetmiyorlar ama çok memnun kaldı o doğumdan da doktordan da hastaneden de
Memnun kalmasina sevindim. Benim arkadaşımda çok memnun kaldı bebekler gibi baktılar dedi. Hocanın özel hastası olarak gidicem. Inşallah bende memnun kalırım.

Çok iyi düşünmüşsun kuzmm o zman herseyin bir yeri ve düzeni olyor ugradtrmyor

Tamam balım götrcem

B Baharyagmuru35 katılıyorum Ronyaya bence de geri gel

47 dk once yazilms sn son msj özelde aktif olanlar girmiyor artik heralde 2 3 kisi var sadece
Valla bilemiyorum çiçeğim. Ben orda nasılsam burda da öyleyim. Örgü örüyorum yoruldukça giriyorum

Arkadaşlar özel mesaj grubu mu var? Ben bir ara bir gruba eklenmiştim sonra birden bire grup yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…