Hahahahah cok iyiymis bak bu konuda iyi yapmışsın neler çektiğimizi bilsinler ben sadece doktorların instagramda falan paylaştığı tam dogumun son anını içeren o huzur içindeki videoları izliyorum senin izlediklerin fena olanlar dimi
BBaharyagmuru35
mavicim o gün yaşanan tartışmalarda kimse sana karşı art niyetli değildi gerçekten senin dile getirdiğin bazı şeyler sende kalması gereken yada kendi özel yaşantında halledebileceğin sorunlardı bence. Ama inan böyle yüreğin burkularak yorum yazmadan bir köşede takip ediyorsan ben çok üzülürüm. Bence buradaki tüm arkadaşlar sana karşı son derece anlayışlıydı ve iyi niyetliler. sende kendine sormalısın acaba gebeliğim verdiği stresle başetmeye çalışan insanlara yük vermiş olabilir miyim diye. Ve kesinlikle aramıza dönmelisin bu kadar paylaşım yaptıktan sonra kendini bir anda kırılarak çekme
Fermuarlı poşetleri hastane çantası için aldım canım. Migrostan aldım, trendyoldada var aynısı. Büyük boyunu aldım, setler halinde hazırladım, birer tane bez ve alt açma örtüsü bile koydum içlerine, hazır olsun diye. Kendi çantam için de minik organizerlerden aldım üstü fileli olanlardan. Hurç çok iyi oluyor evet.
BBaharyagmuru35
mavicim o gün yaşanan tartışmalarda kimse sana karşı art niyetli değildi gerçekten senin dile getirdiğin bazı şeyler sende kalması gereken yada kendi özel yaşantında halledebileceğin sorunlardı bence. Ama inan böyle yüreğin burkularak yorum yazmadan bir köşede takip ediyorsan ben çok üzülürüm. Bence buradaki tüm arkadaşlar sana karşı son derece anlayışlıydı ve iyi niyetliler. sende kendine sormalısın acaba gebeliğim verdiği stresle başetmeye çalışan insanlara yük vermiş olabilir miyim diye. Ve kesinlikle aramıza dönmelisin bu kadar paylaşım yaptıktan sonra kendini bir anda kırılarak çekme
Bende grupta pek aktif değildim çünkü kısa sürede çok fazla şey konuşuluyordu yakalayamiyordum burada oyle olmuyor daha çok yazabiliyorum sanirim haftasonu olmasının da etkisi var