2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@Kurabiyex canım 360 derece dönebiliyor. yeni doğandan itibaren kullanılıyor. ayrıca Pusetimiz var. pusetle arabaya indirip oto koltuğuna koyacağız. sonra oto koltuğundan alıp pusetle gezdireceğiz. Pusetle evden in kemerle bağlan sıkıntı olacaktı. İsofixli değil Pusetimiz.

Eklentiler

• Screenshot_20210117-214711_Chrome.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 37
Buraya gecince bi durgunlasti burasi yaa hic sevemedm
Kuzum haftasonu olması etkili olabilir. Ama ben bu topikte çok aktif olmayacağımı defalarca söylemiştim zaten. Genelde özel mesajlaşıyorum eski yeni bir çok arkadaşla. Ama burayı da takip etmeye çalışıyorum

Arkadaşlar hemoroid sıkıntısı yaşayan var mı? Benim bir kaç gündür henüz ağrı eşlik etmese de hemoroidim çıktı umarım başıma iş açmaz. Kızımda sezeryan acısından çekmedim hemorid açısından çektiğim kadar. Bu konuda önerileriniz varsa bekliyorum

fark ettim canim eskisi gbı şen şakrak olmuyor nyse napalim olsun herkes nasl rahat ediyorsa

sirkeyle kabuklu kivi yemişti bir arkadaşım iyi gelmişti bir araştır canım.

Yaz kız niye yazmıyorsun yalnız bırakma bizi

fark ettim canim eskisi gbı şen şakrak olmuyor nyse napalim olsun herkes nasl rahat ediyorsa
Özelde insanlar istediği gibi yazıyordu resim atıyordu özle hayatını anlatıyordu. Ben rahat olduğumda daha aktif oluyordum. Sağlık olsun burası biraz daha resmi olduğu için daha yavaş ilerler

Özelde insanlar istediği gibi yazıyordu resim atıyordu özle hayatını anlatıyordu. Ben rahat olduğumda daha aktif oluyordum. Sağlık olsun burası biraz daha resmi olduğu için daha yavaş ilerler
Evet o yani güzeldi burda bisey yazarken cekinmiyor degilim disardan takip edildigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…