2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bana yazılan bisey yoktu bakmadım bugun pek fazla zaten özelde konuştuğumuz kişiler dışında kimse yokmuş topikte de
Topikte bir kaç kişi vardı aslında şimdi de onlar yazmıyor bu hayat benim vardı mesela bayan aslan vardı onları göremiyorum syn8 gibi bi arkadaş vardı kızının adını bilge koyacaktı hatta şu an yoklar

Acaba bize küsüp bu sefer onlar mı grup kurdu? Olabilir..

Bende grupta pek aktif değildim çünkü kısa sürede çok fazla şey konuşuluyordu yakalayamiyordum burada oyle olmuyor daha çok yazabiliyorum sanirim haftasonu olmasının da etkisi var
Evet hafta sonu cok yoğun geciyo ben hiç giremedim ki cok fazla girerim gün içinde
Arkadaşlar özel mesaj grubu mu var? Ben bir ara bir gruba eklenmiştim sonra birden bire grup yok oldu
Sero başkan kapattı hepsini
Kızlar bana burdan bildirim gelmiyor neden olabilir?açık değil ayarları var desem daha önce geliyordu anlamadım
Canim bi gün girmesen gelmiyo bildirim malesef

Haftasonu bende çok giremiyorum kızlar. Eşim oluyor temizlik yemek gün bitiveriyor

Zeka değil kız hafıza sende de var yokla bi
Hahahakonuşmadığım kişiler hafizamda kalmiyo
Sen hep bizle olsun bebisim seviyoruz seni

Denk gelmemiş kuzum sende herkese yazardın epey aktiftin simdi pek giremediginden göremiyorum seni.
Evet 2 gündür cok giremiyorum hafta sonu baya yoğun gecti sabah kahvaltıya kvdeye gittik 4de geldik ve telefonu hiç elime almamisim orda
Ben bdv deyim bu aralar okuuorum zaman geçsin diye
Bdvye girmiyorum cok yoksa cikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…