2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide enerjimiz gitti ya herkeste bir yorgunluk var sonlarin verdiği bisey galiba.

Aynen ben dün hiç uyuyamadım mesela suan da bakarken basim agridi zaten sabah biriken sayfaları okumaya çalıştım baktım olacak gibi değil bıraktım
Aynen kuzum gece uykuları zulüm oldu insan uykusunu almayınca gün berbat geçiyor

Bence biz konuşuyoruz onlar sadece okuyo cikiyo yazan olmayinca bi iki dediler yazmiyosunuz diye sonra biraktilar
O zaman buraya dönmemizi istemelerinin anlamı yok ki bu etketlenince yada cevap verince bildirim gelmesi çok güzel de bende burda oradaki samimi ortamı bulamadım gibi yada denk geldi herkesin yoğun olduğu döneme heralde

O zaman buraya dönmemizi istemelerinin anlamı yok ki bu etketlenince yada cevap verince bildirim gelmesi çok güzel de bende burda oradaki samimi ortamı bulamadım gibi yada denk geldi herkesin yoğun olduğu döneme heralde
Burda bildirim geliyo iyi oluyo ben her gün giriyorum bi bugün aktif değildim açıkçası

Aynen kuzum gece uykuları zulüm oldu insan uykusunu almayınca gün berbat geçiyor
Aynen, gece uyuyamıyorum artık. Hep parça parça. Çok fazla lavaboya kalkıyorum. Bu yüzden bütün gün gözlerim yanıyor. Bizi alıştırıyor sıpalar uykusuzluğa

Tamam canım teşekkür ederim bakıyorum buna da hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…