Canım sabah yazmıştım sanki kurabiyeye sanırım dünden beri saecde sabah aç tok bugün öğle aç tok , yarın akşam aç tok ölçüm olacak, kontrol hem kadın doğum hem endokrin salı günü canım .
Senin ne zaman nst bağlanmaya başladin mı ve ciğer geliştirme iğnesi vuruldun mu
Evet çünkü dun aksam yemegi yememistim o kadsr cok hareket etti ki özellikle kafasını da elimin icinde hissedince dedim acaba ac olduğum icin mi boyle yapiyo en basitide ekmege cikolata surmekazcik yedim yarim saat daha hareket etti sonra durdu
Evet çünkü dun aksam yemegi yememistim o kadsr cok hareket etti ki özellikle kafasını da elimin icinde hissedince dedim acaba ac olduğum icin mi boyle yapiyo en basitide ekmege cikolata surmekazcik yedim yarim saat daha hareket etti sonra durdu
Canım sabah yazmıştım sanki kurabiyeye sanırım dünden beri saecde sabah aç tok bugün öğle aç tok , yarın akşam aç tok ölçüm olacak, kontrol hem kadın doğum hem endokrin salı günü canım .
Senin ne zaman nst bağlanmaya başladin mı ve ciğer geliştirme iğnesi vuruldun mu
Benim 3 hafta sonraya randevu verdi canım nst için şuan gerek yok bir dahaki geldiğinde bağlarız dedi 4 şubatta kontrol ama cuma günü ben rapor için gidecem o zaman sadece suya ve rahim ağzına bakarız dedi. Ciğer geliştirici iğneyi sordum onun etkisi doğum 2 hafta içinde olursa var dedi senin şikayet olursa kasılma nst de sancı 32 de vuracam dedi 4 şubatta 32 tam dolmuş oluyor sanırım o zaman nst ve ciğer geliştirici olacak bana ikizlerin kilosu çok az geliyor ya kız 1150 erkek 1300 28+6 da gitmiştim bilmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur
Bende öyle diyodum Ardayi hep pusetinde gezdirdim evin icinde mutfakta masanın üstüne koyardık kenara kahvalti yapardık eşimle oda hiç ağlamaz bizi.izlerdi yaaa özledim o gunleri
Ay duygulandım agliyorum