2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Atart nerelerdesin şekerin nasıl kontrol ne zamandı

Canım sabah yazmıştım sanki kurabiyeye sanırım dünden beri saecde sabah aç tok bugün öğle aç tok , yarın akşam aç tok ölçüm olacak, kontrol hem kadın doğum hem endokrin salı günü canım .

Senin ne zaman nst bağlanmaya başladin mı ve ciğer geliştirme iğnesi vuruldun mu

Kızlar ev tipi anakucağını sormuştum ama arada kaynadı yine sorayım sallanan mı yoksa sabit mi daha iyi olur sallanan otomatik beşiğimiz var bi tane

Uykunu açacak bisey yapma gece hareketleriyle uyandırdı acaba ac mi dedim gittim karanlıkta ekmegime cikoalta surdum yedim direk yataga attim kendimi
Bende gece uyandığımda mandalina krizine giriyorum. Karanlıkta oturup mandalinamı yiyorum, sonra yine yatıyorum

Benim de açken hareketlenşyor

Kızlar ev tipi anakucağını sormuştum ama arada kaynadı yine sorayım sallanan mı yoksa sabit mi daha iyi olur sallanan otomatik beşiğimiz var bi tane
Bana kuzenim verdi normal ama kendim alacak olsam kendisi sallanan alırdım görümcem kullanıyor memnun

Benim 3 hafta sonraya randevu verdi canım nst için şuan gerek yok bir dahaki geldiğinde bağlarız dedi 4 şubatta kontrol ama cuma günü ben rapor için gidecem o zaman sadece suya ve rahim ağzına bakarız dedi. Ciğer geliştirici iğneyi sordum onun etkisi doğum 2 hafta içinde olursa var dedi senin şikayet olursa kasılma nst de sancı 32 de vuracam dedi 4 şubatta 32 tam dolmuş oluyor sanırım o zaman nst ve ciğer geliştirici olacak bana ikizlerin kilosu çok az geliyor ya kız 1150 erkek 1300 28+6 da gitmiştim bilmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur

Ya böyle mutfaga filan giderken yanımxa taşırım dıye istiyorum sallanan beşik de olunca kararsız kaldım
Bende öyle diyodum Ardayi hep pusetinde gezdirdim evin icinde mutfakta masanın üstüne koyardık kenara kahvalti yapardık eşimle oda hiç ağlamaz bizi.izlerdi yaaa özledim o gunleri
Ay duygulandım agliyorum

Ben tatlı yiyince çoşuyo benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…