- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
İkisi bir arada mı hiç görmedim bi bakayım canımHem sallanan hem normal anakucağı olanlar var bence öyle almak daha mantıklı
Ben bundan çok memnunum canım kızımda kullandım inşallah bunda da kullanacamKızlar ev tipi anakucağını sormuştum ama arada kaynadı yine sorayım sallanan mı yoksa sabit mi daha iyi olur sallanan otomatik beşiğimiz var bi tane
Ağlama kız 2 ay sonra uykusuzluktan ağlarsın nasılsaBende öyle diyodum Ardayi hep pusetinde gezdirdim evin icinde mutfakta masanın üstüne koyardık kenara kahvalti yapardık eşimle oda hiç ağlamaz bizi.izlerdi yaaa özledim o gunleri
Ay duygulandım agliyorum
Buna da bakayım canım sağolBen bundan çok memnunum canım kızımda kullandım inşallah bunda da kullanacam Eki Görüntüle 2763340
Çok işe yarıyor cidden onlarBende öyle diyodum Ardayi hep pusetinde gezdirdim evin icinde mutfakta masanın üstüne koyardık kenara kahvalti yapardık eşimle oda hiç ağlamaz bizi.izlerdi yaaa özledim o gunleri
Ay duygulandım agliyorum
Daha çok aglarizAğlama kız 2 ay sonra uykusuzluktan ağlarsın nasılsa
Şuan yiyorumMandalina bende cok yedim bi mandalina bi kestaneçocuk kestane olarak dünyaya gelcek
Yani puseti de sallaniyodu yere koyuyodum ayagimla salliyodum ama ardanın bebekliği cok akilliydi kundak yapıp koyardım yatağına kendi uyurdu sesi çıkmazdı bide bilerek tvden muzik acardimm sesli kendim gözükmeden kapıdan bakardım etrafı izleye izleye uyurdu aşkımÇok işe yarıyor cidden onlar
Bizde haftada 2 3 yiyoruzŞuan yiyorumhergün yedim ya hergün
Var var hem şarkı da çalıyoİkisi bir arada mı hiç görmedim bi bakayım canım
Benim 3 hafta sonraya randevu verdi canım nst için şuan gerek yok bir dahaki geldiğinde bağlarız dedi 4 şubatta kontrol ama cuma günü ben rapor için gidecem o zaman sadece suya ve rahim ağzına bakarız dedi. Ciğer geliştirici iğneyi sordum onun etkisi doğum 2 hafta içinde olursa var dedi senin şikayet olursa kasılma nst de sancı 32 de vuracam dedi 4 şubatta 32 tam dolmuş oluyor sanırım o zaman nst ve ciğer geliştirici olacak bana ikizlerin kilosu çok az geliyor ya kız 1150 erkek 1300 28+6 da gitmiştim bilmiyorum ilerleyen zamanlarda ne olur
Allahım hayallerimdeki çocuk ben de neyi yapmam dediysem yaptım sallamam dedim salladım emzik vermem dedim verdim ayağımda sallayarak kahvaltı yaptım çokça çok yaramaz çocuktu ya gece 8 defa uyanınca baya uyudu dlyordum zaten koliktiYani puseti de sallaniyodu yere koyuyodum ayagimla salliyodum ama ardanın bebekliği cok akilliydi kundak yapıp koyardım yatağına kendi uyurdu sesi çıkmazdı bide bilerek tvden muzik acardimm sesli kendim gözükmeden kapıdan bakardım etrafı izleye izleye uyurdu aşkım
Inşallah abisine çeker ona guvenerek yaptimAllahım hayallerimdeki çocuk ben de neyi yapmam dediysem yaptım sallamam dedim salladım emzik vermem dedim verdim ayağımda sallayarak kahvaltı yaptım çokça çok yaramaz çocuktu ya gece 8 defa uyanınca baya uyudu dlyordum zaten kolikti
Zaten yapmam diyince yapılıyor o yüzden hiiiç demiyorumAllahım hayallerimdeki çocuk ben de neyi yapmam dediysem yaptım sallamam dedim salladım emzik vermem dedim verdim ayağımda sallayarak kahvaltı yaptım çokça çok yaramaz çocuktu ya gece 8 defa uyanınca baya uyudu dlyordum zaten kolikti
Aynen canım diğer grupta erken haftalarda vuranda oldu dediğin gibi zamanında olsunlar inşallah küvöz durumu olmasın canım ben de 2000 geçseler bşraz rahat edecem sankiAnladım canım nst belirleyici olacak demek, doktorlar Bizim için en iyisine karar veriyor bak diğer grupta da dediler ya biz 4 doz vurulduk diye belki onlarda bı risk bı sıkıntı gördüğü içindir çünkü doktoruma sordum şuan 2 dozu yeterli görüyorum dedi
Kilolar makineden makineye o kadar değişiyor ki,2 hafta önce araştırmada birine 1200 birine 1000 küsur demişti , geçen pazartesi doktor 1600 e 1400 küsur gördü, zamanında doğup kuvezde kalmasınlar benim duam bu inan zayıf ya da prematüre bebekler sonradan çok güzel gelişiyor
Ah ah inşallah ikizlerim sağlıklı uslu olurlarInşallah abisine çeker ona guvenerek yaptimben emzik verdimde 4 ay emdi sipa sallamadim hiç ama halada sallamam
Bebek belirliyor ya çoğunlukla inşallah abisine çeker rahat edersin yoksa eee eeeeeInşallah abisine çeker ona guvenerek yaptimben emzik verdimde 4 ay emdi sipa sallamadim hiç ama halada sallamam
Demez olaydımZaten yapmam diyince yapılıyor o yüzden hiiiç demiyorum
1200 1000 dediğinde kaç haftalık tı kuzuAnladım canım nst belirleyici olacak demek, doktorlar Bizim için en iyisine karar veriyor bak diğer grupta da dediler ya biz 4 doz vurulduk diye belki onlarda bı risk bı sıkıntı gördüğü içindir çünkü doktoruma sordum şuan 2 dozu yeterli görüyorum dedi
Kilolar makineden makineye o kadar değişiyor ki,2 hafta önce araştırmada birine 1200 birine 1000 küsur demişti , geçen pazartesi doktor 1600 e 1400 küsur gördü, zamanında doğup kuvezde kalmasınlar benim duam bu inan zayıf ya da prematüre bebekler sonradan çok güzel gelişiyor
1200 1000 dediğinde kaç haftalık tı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?