2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok işe yarıyor cidden onlar
Yani puseti de sallaniyodu yere koyuyodum ayagimla salliyodum ama ardanın bebekliği cok akilliydi kundak yapıp koyardım yatağına kendi uyurdu sesi çıkmazdı bide bilerek tvden muzik acardimm sesli kendim gözükmeden kapıdan bakardım etrafı izleye izleye uyurdu aşkım

Anladım canım nst belirleyici olacak demek, doktorlar Bizim için en iyisine karar veriyor bak diğer grupta da dediler ya biz 4 doz vurulduk diye belki onlarda bı risk bı sıkıntı gördüğü içindir çünkü doktoruma sordum şuan 2 dozu yeterli görüyorum dedi

Kilolar makineden makineye o kadar değişiyor ki,2 hafta önce araştırmada birine 1200 birine 1000 küsur demişti , geçen pazartesi doktor 1600 e 1400 küsur gördü, zamanında doğup kuvezde kalmasınlar benim duam bu inan zayıf ya da prematüre bebekler sonradan çok güzel gelişiyor

Allahım hayallerimdeki çocuk ben de neyi yapmam dediysem yaptım sallamam dedim salladım emzik vermem dedim verdim ayağımda sallayarak kahvaltı yaptım çokça çok yaramaz çocuktu ya gece 8 defa uyanınca baya uyudu dlyordum zaten kolikti

Inşallah abisine çeker ona guvenerek yaptim ben emzik verdimde 4 ay emdi sipa sallamadim hiç ama halada sallamam

Zaten yapmam diyince yapılıyor o yüzden hiiiç demiyorum

Aynen canım diğer grupta erken haftalarda vuranda oldu dediğin gibi zamanında olsunlar inşallah küvöz durumu olmasın canım ben de 2000 geçseler bşraz rahat edecem sanki

1200 1000 dediğinde kaç haftalık tı kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…