2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı çocuklar zor büyüyor maalesef . Insallah 2. Kolay ile canim bende uykusuzluk ve refluden çektim, bademcikleri buyukbüyüktü pirinc tanesini yutamazdı kusardı sürekli o.kustukca ben. Korkudan ağlardım. Ne zaman ameliyat olduk o zaman rahat ettim. Insallah oğlum oyle büyümez korkuyor insan

Snmmrt canım bende bu hamilelikte ömrümde yemedigim kadar meyve yedim normalde eşim de ben de meyveci değiliz aldıklarimiz çürürdu, uzun zamandır kaç kg portakal,nar, mandalina bitirdiğim bilmiyorum aseriyorum resmen

Aynen, gece uyuyamıyorum artık. Hep parça parça. Çok fazla lavaboya kalkıyorum. Bu yüzden bütün gün gözlerim yanıyor. Bizi alıştırıyor sıpalar uykusuzluğa
Aynen ya sağdan sola donmek eziyet gibi her defasında uyanıyorum bide dedigin gibi lavabo olayı var bebisler geldiğinde tam hazir olacaz galiba
Ben tokkende öyleyim mandalinayı yemezsem uyuyamıyorum aklım onda kalıyor. Eşim diyor, artık bitiyor mandalinalar, o zaman napacaksın bakalım diye
Ay bende de aynısı vardi simdi mandalina bitti portakala basladim surekli yiyorum ablam çocuk doktorunun yanında çalışıyor geçenlerde bir çocuk getirmişler ten renginde turunculasma varmis sirozdan suphelenmisler ama sebep çocuğun 1 günde 1 kg yakin mandalina yemesiymis bende diyorum bebis turuncu doğmasın

Ben de buralardayım, yine de özel mesajlaşma gibi rahat değil tabi ki, aldığım bir kaç şeyi atacaktım, atamadım yine de irtibatı koparmadan sizlerle konuşmak iyi geliyor

Ayy aynı valla. Ömrümde yemediğim kadar yemişimdir Bende normalde hiç istemediğim meyveleri istiyorum eşimden. Geçen gün tv de pastanın üstünde mango gördüm, al dedim. Bir lokma yedim bıraktım ama mandalinadan vazgeçemiyorum

Iste ben böyle durumlarda direkt pastayı istiyorum sonra ben niye bu kadar kilo aldim

İnanır mısın, benim rengim döndü sanki turuncuya çocuğum turuncu çıkmasın nolur

Ay sesli güldüm aklıma pastasını aldırmak gelmemişti bak. Demek ben ondan kilo alamıyorum
Meyve benim için sadece minik bir ayrinti normalde asla oyle değildim gebelik beni bu hallere getirdi senin de neden kilo almadığını anlamış olduk biraz daha geniş bak lütfen yenilen şeylere

Ay dikkat et olur mu ki oyle şey sendeki normalde bebeğe geçer mi acaba doktora sorsan mi
Yaa sorsam mı acaba? Bak hiç düşünmemiştim emoshhh. Rengi geçer mi bebeğe yoksa korktum, biraz azaltayım ben en iyisi

Yaa sorsam mı acaba? Bak hiç düşünmemiştim emoshhh. Rengi geçer mi bebeğe yoksa korktum, biraz azaltayım ben en iyisi
Kuzum korkma ya 1 günde ne kadar yiyorsun ki? İçinde bir vitamin fazla oluyormuş ya ondan kaynaklanıyormus tüketim azalınca normale dönüyormuş seni telaslandirmak için söylemedim

İnanır mısın, benim rengim döndü sanki turuncuya çocuğum turuncu çıkmasın nolur

Yaşanmış gerçek bı olay anlatayım

Gorumcenin büyük oğluna ek gıdaya geçince faydalı diye çok çok bol bol havuç suyu içirmisler, rengi ciddi ciddi turuncu olmuş korkmuş sarılık oldu diye doktora götürmüşler de Bir şey cikmayanca doktor yedirip icirdiklerini sorunca suyu olduğu ortaya çıkmış

Kızlar bu kullanışlı bişey midir alışverişe başladıktan sonra her şey gerekliymiş gibi gelmeye başladı

Eklentiler

• Screenshot_20210117-091032_Facebook.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…