Benim aldığım öyleİkisi bir arada mı hiç görmedim bi bakayım canım
Bazı çocuklar zor büyüyor maalesef . Insallah 2. Kolay ile canim bende uykusuzluk ve refluden çektim, bademcikleri buyukbüyüktü pirinc tanesini yutamazdı kusardı sürekli o.kustukca ben. Korkudan ağlardım. Ne zaman ameliyat olduk o zaman rahat ettim. Insallah oğlum oyle büyümez korkuyor insanAllahım hayallerimdeki çocuk ben de neyi yapmam dediysem yaptım sallamam dedim salladım emzik vermem dedim verdim ayağımda sallayarak kahvaltı yaptım çokça çok yaramaz çocuktu ya gece 8 defa uyanınca baya uyudu dlyordum zaten kolikti
Ben casual in sallanan modelini kullandım memnunduk sallanirken uyurdu ve şarkısı da vardi dinlerdi uyanikkende oyuncakları ile konusurduYa böyle mutfaga filan giderken yanımxa taşırım dıye istiyorum sallanan beşik de olunca kararsız kaldım
Aynen ya sağdan sola donmek eziyet gibi her defasında uyanıyorum bide dedigin gibi lavabo olayı varAynen, gece uyuyamıyorum artık. Hep parça parça. Çok fazla lavaboya kalkıyorum. Bu yüzden bütün gün gözlerim yanıyor. Bizi alıştırıyor sıpalar uykusuzluğa
Ay bende de aynısı vardi simdi mandalina bitti portakala basladim surekli yiyorumBen tokkende öyleyimmandalinayı yemezsem uyuyamıyorum aklım onda kalıyor. Eşim diyor, artık bitiyor mandalinalar, o zaman napacaksın bakalım diye
Ay ne güzelmiş yaVar var hem şarkı da çalıyo
Ayy aynı valla. Ömrümde yemediğim kadar yemişimdirSnmmrt canım bende bu hamilelikte ömrümde yemedigim kadar meyve yedim normalde eşim de ben de meyveci değiliz aldıklarimiz çürürdu, uzun zamandır kaç kg portakal,nar, mandalina bitirdiğim bilmiyorum aseriyorum resmen
Iste ben böyle durumlarda direkt pastayı istiyorum sonra ben niye bu kadar kilo aldimAyy aynı valla. Ömrümde yemediğim kadar yemişimdirBende normalde hiç istemediğim meyveleri istiyorum eşimden. Geçen gün tv de pastanın üstünde mango gördüm, al dedim. Bir lokma yedim bıraktım ama mandalinadan vazgeçemiyorum
İnanır mısın, benim rengim döndü sanki turuncuyaAynen ya sağdan sola donmek eziyet gibi her defasında uyanıyorum bide dedigin gibi lavabo olayı varbebisler geldiğinde tam hazir olacaz galiba
Ay bende de aynısı vardi simdi mandalina bitti portakala basladim surekli yiyorumablam çocuk doktorunun yanında çalışıyor geçenlerde bir çocuk getirmişler ten renginde turunculasma varmis sirozdan suphelenmisler ama sebep çocuğun 1 günde 1 kg yakin mandalina yemesiymis bende diyorum bebis turuncu doğmasın
Ay sesli güldümIste ben böyle durumlarda direkt pastayı istiyorum sonra ben niye bu kadar kilo aldim
Ay dikkat etİnanır mısın, benim rengim döndü sanki turuncuyaçocuğum turuncu çıkmasın nolur
O zaman benimki de armutMandalina bende cok yedim bi mandalina bi kestaneçocuk kestane olarak dünyaya gelcek
Meyve benim için sadece minik bir ayrintiAy sesli güldümaklıma pastasını aldırmak gelmemişti bak. Demek ben ondan kilo alamıyorum
Gitme luli bırakma bizi
Yaa sorsam mı acaba? Bak hiç düşünmemiştim emoshhh. Rengi geçer mi bebeğe yoksaAy dikkat etolur mu ki oyle şey sendeki normalde bebeğe geçer mi acaba doktora sorsan mi
PekiMeyve benim için sadece minik bir ayrintinormalde asla oyle değildim gebelik beni bu hallere getirdi senin de neden kilo almadığını anlamış olduk biraz daha geniş bak lütfen yenilen şeylere
Kuzum korkma ya 1 günde ne kadar yiyorsun ki? İçinde bir vitamin fazla oluyormuş ya ondan kaynaklanıyormus tüketim azalınca normale dönüyormuş seni telaslandirmak için söylemedimYaa sorsam mı acaba? Bak hiç düşünmemiştim emoshhh. Rengi geçer mi bebeğe yoksakorktum, biraz azaltayım ben en iyisi
İnanır mısın, benim rengim döndü sanki turuncuyaçocuğum turuncu çıkmasın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?