2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum korkma ya 1 günde ne kadar yiyorsun ki? İçinde bir vitamin fazla oluyormuş ya ondan kaynaklanıyormus tüketim azalınca normale dönüyormuş seni telaslandirmak için söylemedim
6-7 tane yiyorum normal mi? normal de bana

Hahaha işte o da benden

Haklısın canım inşallah daha iyi olur

Kızlar bu kullanışlı bişey midir alışverişe başladıktan sonra her şey gerekliymiş gibi gelmeye başladı
Bende sling almayı düşünüyorum komşum cok kullandı 2. Çocuğunda. Parkta yürüdü, alisvalışverişe gitti oğlu hep uyuyordu

Sulu sulu ne guzel bende cok yedim kizim da yaz meyveleri oglumda kış meyveleri yedim..

Sulu sulu ne guzel bende cok yedim kizim da yaz meyveleri oglumda kış meyveleri yedim..

Ben kızımda bol bol çağla erik yedim öyle ki artık çağla şehir dışından geliyordu , normalde kış meyveleri sevmezdim ama ne olduysa bu hamilelikte resmen aseriyorum

Bende sling almayı düşünüyorum komşum cok kullandı 2. Çocuğunda. Parkta yürüdü, alisvalışverişe gitti oğlu hep uyuyordu

Bu kullanışlı değil, hem ergonomik de değil canım. Tuniko.com var oradan bakabilirsin neko falan uzun kumaş olan slinglerden alırsan daha kullanışlı olur
Baktım da ben bu slingi kullanamam gibi geldi

Arkadaşlar merhaba şu an 31+4 haftalık hamileyim ve öğretmenim. Doğumum 18 Mart haftası gözüküyor doğum iznimi aktaramadigimi öğrendim, 3 haftalık tatilde fiili olarak çalışmadığım için aranızda bu durumu yaşayan var mı ?

Tam olarak anlayamadım. İzne ayrıldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…