Kuzum korkma ya 1 günde ne kadar yiyorsun ki? İçinde bir vitamin fazla oluyormuş ya ondan kaynaklanıyormus tüketim azalınca normale dönüyormuş seni telaslandirmak için söylemedim
Gorumcenin büyük oğluna ek gıdaya geçince faydalı diye çok çok bol bol havuç suyu içirmisler, rengi ciddi ciddi turuncu olmuş korkmuş sarılık oldu diye doktora götürmüşler de Bir şey cikmayanca doktor yedirip icirdiklerini sorunca suyu olduğu ortaya çıkmış
Bazı çocuklar zor büyüyor maalesef . Insallah 2. Kolay ile canim bende uykusuzluk ve refluden çektim, bademcikleri buyukbüyüktü pirinc tanesini yutamazdı kusardı sürekli o.kustukca ben. Korkudan ağlardım. Ne zaman ameliyat olduk o zaman rahat ettim. Insallah oğlum oyle büyümez korkuyor insan
Snmmrt
canım bende bu hamilelikte ömrümde yemedigim kadar meyve yedim normalde eşim de ben de meyveci değiliz aldıklarimiz çürürdu, uzun zamandır kaç kg portakal,nar, mandalina bitirdiğim bilmiyorum aseriyorum resmen
Bu kullanışlı değil, hem ergonomik de değil canım. Tuniko.com var oradan bakabilirsin neko falan uzun kumaş olan slinglerden alırsan daha kullanışlı olur
Ben kızımda bol bol çağla erik yedim öyle ki artık çağla şehir dışından geliyordu , normalde kış meyveleri sevmezdim ama ne olduysa bu hamilelikte resmen aseriyorum
Bu kullanışlı değil, hem ergonomik de değil canım. Tuniko.com var oradan bakabilirsin neko falan uzun kumaş olan slinglerden alırsan daha kullanışlı olur
Arkadaşlar merhaba şu an 31+4 haftalık hamileyim ve öğretmenim. Doğumum 18 Mart haftası gözüküyor doğum iznimi aktaramadigimi öğrendim, 3 haftalık tatilde fiili olarak çalışmadığım için aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
Arkadaşlar merhaba şu an 31+4 haftalık hamileyim ve öğretmenim. Doğumum 18 Mart haftası gözüküyor doğum iznimi aktaramadigimi öğrendim, 3 haftalık tatilde fiili olarak çalışmadığım için aranızda bu durumu yaşayan var mı ?