2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Var tabi kuzmm doğm da sıkntı oluyor Allah kimsyi canıyla imtihan etmesn

Kızlar merhaba
buralar hareketlenmiş
Size birşey sorucam 30+0 dayım kasıklarımda ağrı ve hafif kasılmalar oluyor benim gibi olan var mı bu haftalarda acaba? Karnımın bütününde bir kasılma yok bebeğimin başı aşağıda bacakları da yüzüne doğru çekmiş eller ayaklar baş hepsi aynı yerde geçen hafta doktor hareketleri aynı noktada hissedersin dedi acaba o mu baskı yapıyor? Korkuyorum erken doğum olacak diye :/ belim de ağrıyor bazen...

Merhaba, tüp bebeği özelde yaptırdım. Bir arkadaşım Hacettepede yaptırdı ilk denemede pozitif aldı, çokta memnun kalmıştı.

Bir tarafa toplanıyor nefessiz bırakıyor ve ard arda oluyorsa sıkıntı oluyor canım ama gün içinde farklı zamanlarda oluyorsa normalmiş

Baya uzun bir süre değil mi 36 olacaksın 1 ay sonra sanırım
37 38 hafta arası olacağım bende ondan dolayı saçma geldi ama yine bu ayın 27sine randevu aldım gideceğim ya bakalım olmadı başka doktora giderim aynı polikilinikte nasıl olsa hastahanede her bilgim var

Normal canım benim baskılarım ağrılarım arttı bebek büyüyor karnın genişleyince rahatlarsın zaten zaman geçtikçe çocuğun karnın genişlesin diye belli noktalara özellikle vurduğunu fark edersin

37 38 hafta arası olacağım bende ondan dolayı saçma geldi ama yine bu ayın 27sine randevu aldım gideceğim ya bakalım olmadı başka doktora giderim aynı polikilinikte nasıl olsa hastahanede her bilgim var
1 ay sonraya randevu verdiyse 35 + larda olursun canım ama bence 34 te gitsen iyi olurb

Bana neden 1 ay sonra gel dedi ki acaba bu kadın nst bağlandın mı hiç şimdi ben 1 hafta önde gidiyorum ama 33 haftayı şuan ama bana 1 ay sonra gel dedi
Canım sen bence 2 haftada 1 git . Bana araştırmadaki de , özeldeki de 2 haftada bir geleceksin dedi . Ben şuan hangisinde devam edeceğime tam karar veremedim zaten, bakalım napıcaz

Bana neden 1 ay sonra gel dedi ki acaba bu kadın nst bağlandın mı hiç şimdi ben 1 hafta önde gidiyorum ama 33 haftayı şuan ama bana 1 ay sonra gel dedi
Bana da bir ay sonra gel dedi. 31 de gittim en son diğer kontrolümde 35 te sonrada zaten doğuma giderim heral de Doktor bi sıkıntı görmediği sürece bende sorgulamıyorum açıkçası.

İçerde savaş var her yere vuruyo benim oğluşum kendine bol bol yer açmaya çalışıyo heralde kıyafetim bile oynuyo o hareket ederken bugün ayrı Bi hareketli

Kendini bunlarla hiç üzme tadını çıkarmaya bak ben aklıma sadece ilk zamanlar getirdim oda üstüme çok geldiler bebek haberini verince bebeği kaybedersin dediler kursağımda bıraktılar doktora korkarak giderdim hareketlenene kadar ama boşuna üzüldüğümle kaldım her an herşey olabilir elbette ama güzelini düşün canım bebeğin de etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…