2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın. Ben sürekli doğumla hastane ile ilgili şeyler görüyorum psikolojim bozuldu
Yaaa doğum videosu izliyordun ya canım izleme etkisi fln mı gerçi gün yaklaştıkça düşündükçe bana da Bi haller oluyor

Yaaa doğum videosu izliyordun ya canım izleme etkisi fln mı gerçi gün yaklaştıkça düşündükçe bana da Bi haller oluyor
Evet ben izleyeceğim kadar izledim artık izlemesemde onların etkisi bana bir ömür yeter. Bir arkadaşım da doğuma gidecek bugün yarın. Ondan da etkileniyorum. 40 haftayı doldurdu ama doğmadı hala. Doktoru 10 gün daha beklicez demiş.

Ay evet ilk.dogum olunca bekletiyolar oyle uzun süre inşallah sizinkiler o kadar uzun durmaz zamanında gelsinler 38i doldurup

Teşekkür ederiz kızlar inşallah güzel haberleri yazarız Ben daha hiçbir şey yıkamadım. sadece ben kaldım herhalde yıkamayan
Ben Bi kısım yıkamıstım yeni aldıgım ilk giyecegi şeyleri. Onları ütüledim. Kardeşimden geldi onları da dün yıkadım ama birsürü ütülencek. Cumartesi pazar ütülerim heralde. Valla masayı kapatıp yere koyuyom oturdgum yerde ütülüyorum ama sanki daha eksiklerim var sanki gögüs pedi gögüs kalkanı emzirme atleti vs.. Onları da ebebek indirimini bekliom.

Hayatimdaki tek aksiyon tv. Bende muge anlidaki kadini gördüm gece boyu ne salakça

Günaydın canlar,

ben de rüyalarımda hep hamile olmamla alakalı rüyalar görüyorum, zaten sürekli of puf diye uyanıyorum sağa-sola dönerken

tecrübeli anneler bilir belki, ebebekte şuan tekstilde güzel indirim var, 2 kez sipariş verdim hala aklımda olan bazı şeyler var. Meşhur Şubat indirimlerini mi beklesem yoksa alsam mı ki? gerçekten güzel indirim olur mu Şubatta?

Valla bende cok bilmiyorum ama komsumlar söyledi bana da şubatta güzel indirim oluo die. Bnm de bebeğin deil kendimin baya eksiğim var mecbur beklicem. Çantayı hazırlarım onları da şubatta alınca eklerim çantaya.

O derece diyorsun doğum olup bitsinde inşallah geçer yavaş yavaş etkisi canım arkadaşına da hayırlı doğumlar diliyorum inş sağlıcakla kucağına alır yavrusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…