2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da bir ay sonra gel dedi. 31 de gittim en son diğer kontrolümde 35 te sonrada zaten doğuma giderim heral de Doktor bi sıkıntı görmediği sürece bende sorgulamıyorum açıkçası.
Haklısın sanırım ama yinede gidip sorucam artık 2.ciye ne derse onu yaparım

Ne kadar antibiyotik kullansam da su içsem de geçmiyor illet enfeksiyon. 2 gündür de afedersiniz su gibi akıntım oluyo ama yeşil oluyo korkutuyor artık beni bu enfeksiyon

İşinin ehli bir doktor olursa bence illa eğitim araştırma olmasına gerek olmaz . Hatta özellerde Perinatolog tarafından yapmayı düşündün mü doğumu ? Sonuçta yüksek riskli gebelik uzmanı

lokman hekime gidiyorum canım arada da evin yakında devlet hast var ona da gidiyorum.. Pandemi hastanesi olmasa yakındaki de çok iyi en azından dr
Anladım canım meltem hanım yazmışsın arkadasim.ve komşumda onda dogum yaptı memnun kaldilar

Normal olması kasılma gibi mi ama eger uzun suruyosa doktoruna sür ama ara ara olması normal
Meltem hanıma gidiyorum siz

Ne kadar antibiyotik kullansam da su içsem de geçmiyor illet enfeksiyon. 2 gündür de afedersiniz su gibi akıntım oluyo ama yeşil oluyo korkutuyor artık beni bu enfeksiyon
Mantar enfeksiyonu mu cok sık tekrarlayinca kroniklesiyomus malesef

Normali de var normal olmayini da canim sıklığı ve siddetini takip et insallah sorunsuz gecer haftalarin
Günaydın kızlar oglen 2de randevum var bakalım napiyomus bizim minik
Nstye baglicak mi acaba
Guzel haberlerle gel insallah

Günaydın canım yaa ne güzel inşallah bizde memnun kalırız

Günaydın
Güzel haberler alırsın inşallah Ben 33 haftalıkken gittiğimde nst ye girmiştim. Büyük ihtimalle sende girersin.
Inşallah canım ☺
Günaydın canım benimde randevum var bugün devlette çalışabilir raporu alacağım bakalım ne oldu bizim minikler
Muayene de olcak misin
Normali de var normal olmayini da canim sıklığı ve siddetini takip et insallah sorunsuz gecer haftalarin

Guzel haberlerle gel insallah
Insallah☺
Günaydın canım yaa ne güzel inşallah bizde memnun kalırız
Inşallah kalırsın canım

Günaydınn kızlarrr gece rüyalarınız nasıldı M Muallimezzz Mersinliydin demi canım?? Rüyamda mersindeyim metropolden sahile uzanan yolu kapatmışlar her yer kapkaranlık metropol yüksekliğinde koca Bi yol çalışması tuğlalar çimentolar. Bina gibi oln yol çalışmasına doğru kimse yok mu imdat imdat diye bağırıyorum suriyeli Bi kız baygın ilerde yatıyor o da burda kalmış fln derken.. İçerdennn oğlum annneeeeeee diye bağırdı da rüyanın stresinden kurtardı ahh canım oğlum dedim

Günaydın. Ben sürekli doğumla hastane ile ilgili şeyler görüyorum psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…