2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E bebekte göğüs pedlerinde 3 al 2 öde var kendi markasında . Emzirmesütyeni var ama atleti de yok sanırım

O durum mevzuatta yazan gibiymiş. Yani ara tatil yada yaz tatili sonrasına eklenmiyormuş.
Tamam canım o zman hiç 32 34 uğraşmaya gerek yok . Bi de şey sorucam 32+0 da mı almak lazım illa çalışamaz raporunu 2 -3 gün gecikmeli sıkıntı olur mu

Denklik başvurusu yaptık iş başvurularıda yaptık olursa gidicez inşallah
İnşallah olur gerçekten çocuklar için imkanların en güzeli burada var.Yaşam standartları çok güzel.Bu süre zarfında dil çalışın.Çünkü çalışma şartında dil istiyor

İnşallah olur gerçekten çocuklar için imkanların en güzeli burada var.Yaşam standartları çok güzel.Bu süre zarfında dil çalışın.Çünkü çalışma şartında dil istiyor
İnşallah canım kursa başladık şimdi sonuç belli olana kadar dılıde hallederiz inşallah senin eşin ne iş yapıyor orada

Inşallah canım

Ben bile yikadim o.kadar yıkamam daha diyip
ah ah daha erken ya benim koku hassasiyetim var inşallah bebeğim alerjik olmaz yumuşatıcıya falan bayılırım ondan bekliyorum kokulu kokulu kalsın diye
trendyoldan aldım ben emzirme sütyeni ve atleti kalkanı vs gelsinler memnun kalırsam paylaşırım aklına uyanı değerlendirirsin canım
Tamam canım o zman hiç 32 34 uğraşmaya gerek yok . Bi de şey sorucam 32+0 da mı almak lazım illa çalışamaz raporunu 2 -3 gün gecikmeli sıkıntı olur mu
32+2 gidiyorum çalışabilir almaya bakalım inşallah sıkıntı olmaz yazarım gruptan

o konuda bilgim yok canım ben tam 32+0 da almıştım.

Müge anlı nın programındaki kadını rüyasında gören arkadaş kadın cinayeti itiraf etti rüyana boşuna görmemiş
Kiz aynısını görmüştüm itiraf ediyordu gerçekten etti ama rüyalarım gerçek olsun derken bunu kast etmemiştim çok daha güzel rüyalarım olmuştu tabiki

Kiz aynısını görmüştüm itiraf ediyordu gerçekten etti ama rüyalarım gerçek olsun derken bunu kast etmemiştim çok daha güzel rüyalarım olmuştu tabiki
Hahahaaa güldürdün beni. Bende hiç izlemem normalde bugün kadının şüpheli halleri dikkatimi çekti izledim ahanda katil bu dedim

Ay emoshhh itiraf etti valla. Bende şok oldum. Rüyan çıkmış. Güzelleri de gerçek olsun inşallah

Hanimlar mrb İstanbul'da ve Erzurumda yasiyanlar Dr Nuh mehmet erbakirci diye bir doktor duydunuz mu hic ?

Kızlar bana doktor çalışabilir vermedi. covid olsan ölsen kim alabilir sorumluluğu dedi. çalışamaz verdi
Valla böyle bir dönemde öyle bir riski almaması çok önemli görüyoruz gebelerin durumunu ilaç falanda içimiyoruz. Bende çok çalışmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çalışamaz alıcam bende. Hatta okullar 15 inde açılacakmış doğuma kadar çocukları okula bile yollamak istemiyorum herhalde doğumdan sonrada aşımı vurulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…