2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana doktor çalışabilir vermedi. covid olsan ölsen kim alabilir sorumluluğu dedi. çalışamaz verdi
Allah korusun son haftalardayız bende korkuyorum kapsam mikrobu hastaneler.kabul etmiyor. Dogum yapacağın hastane pandemi hastanesi degilse riski alma değmez canim.

Evden çalışan arkadaşlar icin risk yok.benim gb toplu taşımayı kullanan mesai arkadaşın dahil insanların yoğun olduğu yerlerde riskli. Bizde eşimle göze alamadık iznimi başlattık. Senin çocuklara kim bakiyrodu canim bakıcı mi vardi?

canım bende ofis ortamında çalışıyorum küçük bir alanda 6 kişiyiz birde giden gelen çok oluyor ve hepside doktor bu sebeple korkuyorum açıkçası. Doğum sonrası raporum yıllık iznim dahil bebiş 3 buçuk aylık olunca biticek inşallah birazda heyet raporu alabilirim çocuklarıma sağolsun annem bakıyor canım

Kızlar geçen haftaki kontrolümde doktor amniyon sıvısı azalmış takip edilmesi gerekiyor demişti . Bugün tekrar çağırmıştı . Sabah gittim kontrole, suyum artmış çok şükür .hatta bebeğin yüzünü bile görememiştik su az olduğu için . Günde en az 3 lt su iç demişti . Çok şükür nst ye de aldı. onda da bir sıkıntı yok .2 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar . Su çok önemli arkadaşlar zorla da olsa için

Bizim gb hamile olup cocukla evde kalan ve bakıcısi boşa çıkan cok var o yüzden sordum canim.yillik iznin kac gun? Emzirme saatlerini tam gune çeviren de var. Benim yillik iznin 53 gun geçen sene ile birleşti rapor alabilrisem raporla uzatabildigim kadar uzatacağım sonra biraz ücretsiz düşünüyorum. Annem bakıyor o da yaşını geçsin sonra bırakmami istiyor bakalim.

Cok sevindim 38 e kadar sabretsinler insallah günlerinde gelsin bebelerimiz.su gerçekten önemli enfeksiyonda oluşmaması icin bol.bol içelim. Bende 2 haftadir çayı kahveyi hafta 2 a da 3 bardak/fincan içiyorum.kahvaltilarda ıhlamur ya da süt içiyorum demekki isteyince olabiliyormuş dedim kendime

Canım bizim kurum süt izninin toplu kullanımına izin vermiyor. Yıllık iznim benimde geçen yılla birlikte 40 gün. Ben 6-7 aylık olana kadar kalabilmek için uğraşıcam umarım işler yolunda gider. Sende izmirdesin Canım birbirimizi haberdar edelim rapor verecek doktor konusunda

Cok sukur canim gozun aydin

M Muallimezzz canım senin görümcendi değil mi memde çalışan . Haber geldi yazdın da ben mi kaçırdım şu izin olayını ?
Evet canım yazmıştım. Yönetmelik 15 tatili fiili çalışma saymadığı için aktarım olmuyormuş. Ama bazı ilçeler illerin gözünden kaçırdığı durumlar oluyormuş yani aktaranda varmış

Devletin 24-32 çalışmasın dediği gebeye. Biz 32den sonra çalışabilir veremeyiz dedi. Önceden veriyorduk artık olmuyor dedi. 24-32 ben çalıştım dedim hata etmişsin dedineyse hayırlısı artık ne diyeyim Bugünden itibaren doğum iznindeyim Sonrası Allah büyük

Arkadaşım sen neden çalıştın 24-32 arası kendin mi istedin yoksa kurum mu izin vermedi? Bu arada inan cimer e bunu da yazmayı düşünmedim değil. Yani siz bir gebeye diyorsunuz ki sen risk grubundasın sana 24-32 haftası izin veriyorum ama 32 den itibaren sırf evladının yanında daha fazla olabilmek için gidip çalışabilirsin. Bence bu pandemi dönemine özel tüm gebelere son 5 haftayı izin vermeliler.

Kızlar ben de rapor için gittim bugün doktora rahim ağzı suyu vs iyi dedi. Kız geri çıkıyor 4 gün geriydi 1 hafta olmuş bu pozisyon kaynaklı da olabilir ama takip edecez dedi 2 hafta sonraya gün verdi duruma göre ciğer geliştirici vuracam dedi yani 32 bitince ciğer geliştirici vuracakmış . Ama sen aklına takma emin ol şimdi doğum olsa zayıf olan daha güçlü oluyor dedi bakalım hayırlısı ara çok açılırsa 34 sonrası alırım dedi. Kanım düşüktü 9.9 kan ilacını 2 ye çıkardı sabah akşam içecem 3 hafta sonra kan tahlili isticem büyük ihtimalle yükselir ama yğkselmezse demir takviyesi serum yapacam dedi kilolarını söylemedi geçen hafta bakmıştık değişen pek bir şey yoktur dedi

Evet canım Mersinliyim oğlun kurtarmış seni

Canım özel sektörde misin. Ben özel sektörde çalışıyorum . Devlet 24-32 iznini sadece kamuda çalışanlar için uygulamıştı . Bizi yine unuttular yani maalesef . Bende çalıştım 24-32 arası . 32 haftada çalışamaz raporu aldım kendim isteyerek . Virüsün nereden bulaşacağı belli olmaz ama , ben izne ayrıldıktan sonra aynı oda da çalıştığım 2 kişi pozitif çıktı . Hatta biri şuan hastanede oksijen desteği alıyor

Canım inşallah güzel bir şekilde sağlıkla doğarlar. Ama inan kilo konusuna takılma bebeğin pozisyonuyla alakalı oluyor ölçümler. Benim küçük kızımı 3000 gram bekliyorduk 3400 gr. Doğdu büyük beklediğimiz kızımda ufak doğdu. Yani hiç belli olmuyor sıkma canını. İnşşalah kanında bir an evvel yükselir

Canlı dersler diye çocuklar mağdur olmasın istedim. Bana da iyi geliyordu ek dersimide aldım az çok öyle işte. Haklısın senin dediğin gibi olmalı devlet, özel her kurum için virüs bitmedi ki sonuçta.
Yok canım öğretmenim. Uzaktan eğitim diye devam ettim canım. Bakalım hiç iznim aktarılıyor. 8. haftadan sonra rapor ve müdürümle süreci idare etmeye bakıcam.

Yok kuzum kiloya takılmıyorum ikiz olunca aradaki fark çok açılırsa kan akışında sıkıntı olabilir diye erken alma durumu oluyor ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…