2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herşey kontrol altında çok şükür canım içini ferah tut.

Canım 2. Dönem uzaktan mı olacak yoksa okullar açılacak mı belli değil. Zaten ara tatildeki 2 hafta aktarılmıyormuş. Uzaktan devam ederse senin için iyi olurdu. 3 hafta aktarabilirdin. Devlete mi gittin rapor için.

Canım 2. Dönem uzaktan mı olacak yoksa okullar açılacak mı belli değil. Zaten ara tatildeki 2 hafta aktarılmıyormuş. Uzaktan devam ederse senin için iyi olurdu. 3 hafta aktarabilirdin. Devlete mi gittin rapor için.
evet canım devlete gittim. Kesin konuştu doktorum yani anlamadım. Sanırım tek ben alamadım. zaten müdürümde 8 Şubat'ta ayrılmamı istiyordu.

Kızlar bugün bana Bi Hamarat lık geldihafta sonu ütü yapayım diyordum. Bugün bitirdim ütüyü. Kilitli poşette almıstım. Ona da 3 tane ayrı poşete 3 takım 1er tane bez koydum. Bi poşete 12 bez ıslak mendil koydum..1 poşete kendim için lohusa pijama takımı koydum. 1 poşete 4er patikli don ve zıbın çorap koydum.1 poşete müslin örtü 2 eşarp (mavi ve sarı) koydum Şimdilik bunlar hazır olsun dedim.Şimdiden valize yerleştirmedim gardroba koydum poşetleri. Daha cok eksiiiğim var.

evet canım devlete gittim. Kesin konuştu doktorum yani anlamadım. Sanırım tek ben alamadım. zaten müdürümde 8 Şubat'ta ayrılmamı istiyordu.
Özelde daha rahat alırsın. Devlete böyle bir sınır getirdiklerini duymuştum. Özelde sorgusuz sualsiz veriyorlar. Ama müdürün 8 inde ayrıl diyorsa zaten bir işe yaramıcak. Birde mesela okul açılırsa devam edebilir misin

Bende bu hafta mı yapsam. 1 inde annem gelince mi yapsam karar veremedim. O da baya birşey getirecek çünkü. Yıkaması ütülemesi var onları annem yapar. Benimkileri ve kv gönderdiklerini yıkayıp ütülemiştim.

Canım annen gelecekse onla yap. Yorma kendini.hem de onun getireceklerinden koyacakların olur 2 emek etme bence. Benim gelecek olanlar kargoyla geldiği için boş durmayım dedim yaptım. Bide korkuom Allah korusun erken doğum falan olur die. Hazırlıksız yakalanmayayım dedim. Bide iyice ağırlaşmadan yaptım cıktı aradan büyük Bi kısmı

Sancım gelirse durun ben bi çanta hazırlayım derim artık bir hafta daha bekleyeyim bari ya

Sancım gelirse durun ben bi çanta hazırlayım derim artık bir hafta daha bekleyeyim bari ya
Hahaha en azından kv ve kendinin aldıklarından yıkayıp ütülemişsin kesin götürcem dediğin şeylerden hazırla Bi kenaraAllah korusun ani bşy olursa eşin bile alır koyar valize.

Ben de daha hazırlamadım nıyeyse her seyı yaptım cantayı yapamıom ertelıyorum
Canım bende çantaya koymadım. Sadece poşetledim. Bide benim yapacak kimse yok. Annem gelse bile ben kendim yaparım. Ve şuan bile oturup kalkarken zorlanıom son haftalarda daha ağırlaşırım. Şimdiden çıktı aradan.

Bnm her sey yıkalı ütülü dolabında beklıo :) 34-35 arası yapacam snrmm duruma göre az kaldı :) oyalanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…