2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Abow dur kız 41 42 ye kadar bekler miyiz
Bekleyebilirsiniz
Koku yok ki canım zaten deterjanda şimdi yumuşatıcı kullanma hemde

137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var beta sonucuna göre 6 hesapladım ama daha bilgili arkadaşım 8 dedi. Geçen cuma 7 dedi doktor, ultrasona göre de 8 şimdi. İkisi tutuyor ama üstüne görme olduğundan adet tarihi tutmuyor.
Şükür hamileyim tabi.Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor

İşinin ehli bir doktor olursa bence illa eğitim araştırma olmasına gerek olmaz . Hatta özellerde Perinatolog tarafından yapmayı düşündün mü doğumu ? Sonuçta yüksek riskli gebelik uzmanı
Aklıma gelmedi hiç açıkçası ama bildiğim kadarıyla perinatalog da yok burda bi araştırayım bakalım

Tamam canım o zman hiç 32 34 uğraşmaya gerek yok . Bi de şey sorucam 32+0 da mı almak lazım illa çalışamaz raporunu 2 -3 gün gecikmeli sıkıntı olur mu
Ben bugün birisiyle görüştüm doktor 32. Haftada çalışabilir raporu vermiş müdürü de hiç sıkıntı yapmamış bence okul idarenizle görüşüp ona göre izne ayrılın uygulamada farklılıklar var belli ki

Iyi geçti canım 2100 gr 43 cm olmuşuz her sey yolunda senin nasıl gecti
Masallah cok iyi benim doktor hic boyunu söylemiyor gittigim zaman nedense hic bilmiyorum boyunu bakalim doğumda gorcez .
Bi abla var kizi 20 yasinda 186 boyunda . Doğduğunda 58 cm mis masallahya demekki asiri uzun boylu olunca bellu ediyo kendini hemen bakalim bebisler nasil olucaklar cok az kaldi ama bi yandanda zaman gecmiyor . Zorlanmaya basladim ben gobek iyice agirlastikca . Birde hergun burun kanamasi oluyor doktorum hormonlardan dedi kan sulandirici kullanıyorum ondan miktar sordu çok asiri degil deyince o zaman hormonlardan dedi sende oluyomu hic ? Birde sendede agirlasma yatakta dönerken zorlanma yolda poset vs tasirken merdiven cikarken kasiklarda zorlanma rahatsizlik hissi oluyormu

Merhabalar ..
Benimde kontrolüm pazertesi insallah yüzünü bu hafta gösterir bebiskom merak ediyorum insallah bu sefer haftasiyla uyumludur ve guzel kilo almistir bu sefer baya dinlendim yeme konusundada guzel beslendim insallah iyidir
Hadi bakalım Rabbim rastgetirsin sütlaç muhallebi muz kaşar peyniri falan ye bunlar kilo aldırıyor

Cok sukur canim gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…