Kızlar bana doktor çalışabilir vermedi.covid olsan ölsen kim alabilir sorumluluğu dedi. çalışamaz verdi
Devletin 24-32 çalışmasın dediği gebeye. Biz 32den sonra çalışabilir veremeyiz dedi. Önceden veriyorduk artık olmuyor dedi. 24-32 ben çalıştım dedim hata etmişsin dedineyse hayırlısı artık ne diyeyim Bugünden itibaren doğum iznindeyim Sonrası Allah büyük
Benimde pazartesi saat 11 de iple çekiyorum vallahi. Insallah gösterirler gulcemalleriniMerhabalar ..
Benimde kontrolüm pazertesi insallah yüzünü bu hafta gösterir bebiskom merak ediyorum insallah bu sefer haftasiyla uyumludur ve guzel kilo almistir bu sefer baya dinlendim yeme konusundada guzel beslendim insallah iyidir
Iyi geçmesine cok sevindim kac haftalık şimdi oglusIyi geçti canım 2100 gr 43 cm olmuşuz her sey yolunda senin nasıl gecti
Kızlar geçen haftaki kontrolümde doktor amniyon sıvısı azalmış takip edilmesi gerekiyor demişti . Bugün tekrar çağırmıştı . Sabah gittim kontrole, suyum artmış çok şükür .hatta bebeğin yüzünü bile görememiştik su az olduğu için . Günde en az 3 lt su iç demişti . Çok şükür nst ye de aldı. onda da bir sıkıntı yok .2 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar . Su çok önemli arkadaşlar zorla da olsa için
Kontrollerinizin iyi geçmesine çok sevindim, güzel güzel büyümüşler maşallah:)Bizde haftamızla uyumluyuz sukur gelişimi iyi dedi 2600 gr olmuşuz radyoloji dr kan akışı vs hepsine baktı sonuç doktoruma gidiyormuş doktorda bugün orda değildi bakalım bidaki gittigimde söyler randevu bulurum ins. Renklide gösterdi kızımı hep eli yüzünde uyuyor
ohh maşallaah:) bak boyu ile ilgili de bir şey yokmuşIyi geçti canım 2100 gr 43 cm olmuşuz her sey yolunda senin nasıl gecti
Düşünme arkadaşım bunları, ne olacaksa o anda olacak, doğumhanede olan doğumhanede kalırKızlar birşey soracağım normal doğum sirasinda doktorlar kesi atarken uyuşturucu igne vurup öyle mi kesiyorlar doğum sonrasi da uyusturup mu dikiyorlar aklimda deli sorular
Oo manşallahIyi geçti canım 2100 gr 43 cm olmuşuz her sey yolunda senin nasıl gecti
İnşallah benimki de pazartesi günü ayağını çekip biraz zor gösterdi yüzünüMerhabalar ..
Benimde kontrolüm pazertesi insallah yüzünü bu hafta gösterir bebiskom merak ediyorum insallah bu sefer haftasiyla uyumludur ve guzel kilo almistir bu sefer baya dinlendim yeme konusundada guzel beslendim insallah iyidir
Selam kuzum sağol merak ettiğin içinBugün sessizmiş buralar her güne göre:) Benim de işlerim vardı az girebildim sesi çıkmayanlar iyi misiniz? K KurkmantoluSBirdilimkek Atart Uykusuz Koala neysol
Marsade senin de ne zamandır senin çıkmıyor sanki nasılsın?
Canım sağol merak ettiğin için ben de giriyorum aslında ama okuyup çıkıyorum pek birşey yazılmıyo sohbet dönmeyince ben de çıkıyorum ev işleri iş güç derken yavaştan da ağırlaşıyoruz tabiBugün sessizmiş buralar her güne göre:) Benim de işlerim vardı az girebildim sesi çıkmayanlar iyi misiniz? K KurkmantoluSBirdilimkek Atart Uykusuz Koala neysol
Canım aslında dediği mantıksız değil aasla. Hayırlısı ne diyelim.Defne devlet hastanesindeki doktorların bazıları çok gıcık oluyor maalesef, imkan varsa özelden randevu alıp çalışabilir raporunuzu yazdırın bence. Doktora uyuz oldum, kovid olsam sana mı sorumluluk yükleyeceğim sanki, o riski ben alıyorum, sen hamilelikle ilgili bir sorun var mı ona bak. Hayret bir şey.
Ben de bugün buzluk için eşimle 2-3 kg köfte yaptım, belim koptu :)
Tatlım biraz iş güç pek katılamıyorum sohbetinize inşallah döneceğim aranızaBugün sessizmiş buralar her güne göre:) Benim de işlerim vardı az girebildim sesi çıkmayanlar iyi misiniz? K KurkmantoluSBirdilimkek Atart Uykusuz Koala neysol
Canım ilk zamanlarda kundak şeklinde penye battaniyeye sarsan olur zaten yenidoğan bebek öyle battaniyeyi ağzına gelip götüremez ama biraz büyüyünce yani önümüzdeki kışa gerekir bence. Uyku gurusu diye bir kundak satılıyor yenidoğan Bebekte kundak şeklinde bebek büyüdükçe uyku tulumu oluyor 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş onu düşünebilirsinKızlar birşey sorcam. Yenidoganda uyku tulumu kullanılıyor mu? Birkaç yenidoğan bakımı videosu izledim.ustune battaniye vs örtmeyin diyorlar.ev 22-23 derece olsa yine de sadece zıbın ve tulumla uyurken üşür. Eğer uyku tulumu giydirceksek tavsiyesi olan var mı?
Burun kanaması ilk aylarda oluyodu lulide de olmuştu hamilelikte olabiliyoruzMasallah cok iyibenim doktor hic boyunu söylemiyor gittigim zaman nedense hic bilmiyorum boyunu bakalim doğumda gorcez .
Bi abla var kizi 20 yasinda 186 boyunda . Doğduğunda 58 cm mismasallahya demekki asiri uzun boylu olunca bellu ediyo kendini hemen bakalim bebisler nasil olucaklar cok az kaldi ama bi yandanda zaman gecmiyor . Zorlanmaya basladim ben gobek iyice agirlastikca . Birde hergun burun kanamasi oluyor doktorum hormonlardan dedi kan sulandirici kullanıyorum ondan miktar sordu çok asiri degil deyince o zaman hormonlardan dedi sende oluyomu hic ? Birde sendede agirlasma yatakta dönerken zorlanma yolda poset vs tasirken merdiven cikarken kasiklarda zorlanma rahatsizlik hissi oluyormu
nstye girmedim ben sevindim canım sıkıntı olmamasinaboy kilo söylemedi ya bizim daha çok rapor işi konuşuldu ama nst girdim onda sıkıntı çıkmadı
Gözün aydinBizde haftamızla uyumluyuz sukur gelişimi iyi dedi 2600 gr olmuşuz radyoloji dr kan akışı vs hepsine baktı sonuç doktoruma gidiyormuş doktorda bugün orda değildi bakalım bidaki gittigimde söyler randevu bulurum ins. Renklide gösterdi kızımı hep eli yüzünde uyuyor
32+3 adetime gore 33+4 cıktı ultrasonda evet ilk oğlum arda ikincide omer mete olcak☺Iyi geçmesine cok sevindim kac haftalık şimdi oglussiz 2.isme kadar vermismiydiniz? Ilk oğlunun adi ardaydı sanirim.
Evet özellikle sordum cok sukur sorun yokmuş heralde pozisyondan dolayı oyle gördü gecen gittigimdeKontrollerinizin iyi geçmesine çok sevindim, güzel güzel büyümüşler maşallah:)
ohh maşallaah:) bak boyu ile ilgili de bir şey yokmuş
Selam canim maalesef benim islerim cok yogun bu ara maalesef ne girebiliyorum ne okuyabiliyorumBugün sessizmiş buralar her güne göre:) Benim de işlerim vardı az girebildim sesi çıkmayanlar iyi misiniz? K KurkmantoluSBirdilimkek Atart Uykusuz Koala neysol
Benim de aci eşiğim pek yüksek olmayınca aklımdan atamadımDüşünme arkadaşım bunları, ne olacaksa o anda olacak, doğumhanede olan doğumhanede kalırŞaka bir yana benim ilkinde birkaç dikişim olmuştu o anda sprey gibi bir şey sıktığını hatırlıyorum uyuşturmak için olabilir ama öncesinde zaten çocuk doğmadan gerekirse kesik atıyorlar ya o anda ne yapıyor bilmiyorum zaten o an orada baya baskı oluyor ya hissetmiyorsun onu. Bu arada benim canım gerçekten çok kıymetlidir kan aldırırken bile güzel nazlanırdım yani ilki normal doğumla doğdu bitti unuttum şimdi 2. de sıra inşAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?