2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana doktor çalışabilir vermedi. covid olsan ölsen kim alabilir sorumluluğu dedi. çalışamaz verdi

Benim kendi doktorumun muayenehanesi var orada da yazamıyormuş ben de devlet hastanesi gittim. Oradaki doktor öyle söyledi, ben de evden çalışıyorum yoksa zaten risk almazdım dedim, yazdı ondan sonra. Sen de illa alayım diyorsan özelden alabilirdin aslında.

Merhabalar ..
Benimde kontrolüm pazertesi insallah yüzünü bu hafta gösterir bebiskom merak ediyorum insallah bu sefer haftasiyla uyumludur ve guzel kilo almistir bu sefer baya dinlendim yeme konusundada guzel beslendim insallah iyidir
Benimde pazartesi saat 11 de iple çekiyorum vallahi. Insallah gösterirler gulcemallerini

Kızlar birşey soracağım normal doğum sirasinda doktorlar kesi atarken uyuşturucu igne vurup öyle mi kesiyorlar doğum sonrasi da uyusturup mu dikiyorlar aklimda deli sorular

Kontrollerinizin iyi geçmesine çok sevindim, güzel güzel büyümüşler maşallah:)

Iyi geçti canım 2100 gr 43 cm olmuşuz her sey yolunda senin nasıl gecti
ohh maşallaah:) bak boyu ile ilgili de bir şey yokmuş

Bu aksam kızım anneannesinde kalmak istedi bıraktık kızımı.anneme..simdi ne yapacağımızı şaşırıyoruz eşimle
E bebekten bende bir kac parça eksiğimi aldim kızlar vanya moda hazırladım sadece biberonlari emziği temizleyip koycam.. hayırlısıyla kucağınıza bir alalim.sipalari

Kızlar birşey soracağım normal doğum sirasinda doktorlar kesi atarken uyuşturucu igne vurup öyle mi kesiyorlar doğum sonrasi da uyusturup mu dikiyorlar aklimda deli sorular
Düşünme arkadaşım bunları, ne olacaksa o anda olacak, doğumhanede olan doğumhanede kalır Şaka bir yana benim ilkinde birkaç dikişim olmuştu o anda sprey gibi bir şey sıktığını hatırlıyorum uyuşturmak için olabilir ama öncesinde zaten çocuk doğmadan gerekirse kesik atıyorlar ya o anda ne yapıyor bilmiyorum zaten o an orada baya baskı oluyor ya hissetmiyorsun onu. Bu arada benim canım gerçekten çok kıymetlidir kan aldırırken bile güzel nazlanırdım yani ilki normal doğumla doğdu bitti unuttum şimdi 2. de sıra inşAllah:)

Merhabalar ..
Benimde kontrolüm pazertesi insallah yüzünü bu hafta gösterir bebiskom merak ediyorum insallah bu sefer haftasiyla uyumludur ve guzel kilo almistir bu sefer baya dinlendim yeme konusundada guzel beslendim insallah iyidir
İnşallah benimki de pazartesi günü ayağını çekip biraz zor gösterdi yüzünü

Defne devlet hastanesindeki doktorların bazıları çok gıcık oluyor maalesef, imkan varsa özelden randevu alıp çalışabilir raporunuzu yazdırın bence. Doktora uyuz oldum, kovid olsam sana mı sorumluluk yükleyeceğim sanki, o riski ben alıyorum, sen hamilelikle ilgili bir sorun var mı ona bak. Hayret bir şey.

Ben de bugün buzluk için eşimle 2-3 kg köfte yaptım, belim koptu :)

Canım sağol merak ettiğin için ben de giriyorum aslında ama okuyup çıkıyorum pek birşey yazılmıyo sohbet dönmeyince ben de çıkıyorum ev işleri iş güç derken yavaştan da ağırlaşıyoruz tabi sen nasılsın neler yapıyorsun

Kızlar birşey sorcam. Yenidoganda uyku tulumu kullanılıyor mu? Birkaç yenidoğan bakımı videosu izledim.ustune battaniye vs örtmeyin diyorlar.ev 22-23 derece olsa yine de sadece zıbın ve tulumla uyurken üşür. Eğer uyku tulumu giydirceksek tavsiyesi olan var mı?

Canım aslında dediği mantıksız değil aasla. Hayırlısı ne diyelim.

Canım ilk zamanlarda kundak şeklinde penye battaniyeye sarsan olur zaten yenidoğan bebek öyle battaniyeyi ağzına gelip götüremez ama biraz büyüyünce yani önümüzdeki kışa gerekir bence. Uyku gurusu diye bir kundak satılıyor yenidoğan Bebekte kundak şeklinde bebek büyüdükçe uyku tulumu oluyor 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş onu düşünebilirsin

Burun kanaması ilk aylarda oluyodu lulide de olmuştu hamilelikte olabiliyoruz
Ee haliyle artik zorlanıyorum son haftalar nefes nefese kalma yatakta bi anda dönemiyorum 3 hamlede dönüyorum yoksa karnıma kramp giriyo
boy kilo söylemedi ya bizim daha çok rapor işi konuşuldu ama nst girdim onda sıkıntı çıkmadı
nstye girmedim ben sevindim canım sıkıntı olmamasina
Gözün aydin
Iyi geçmesine cok sevindim kac haftalık şimdi oglussiz 2.isme kadar vermismiydiniz? Ilk oğlunun adi ardaydı sanirim.
32+3 adetime gore 33+4 cıktı ultrasonda evet ilk oğlum arda ikincide omer mete olcak☺
Kontrollerinizin iyi geçmesine çok sevindim, güzel güzel büyümüşler maşallah:)

ohh maşallaah:) bak boyu ile ilgili de bir şey yokmuş
Evet özellikle sordum cok sukur sorun yokmuş heralde pozisyondan dolayı oyle gördü gecen gittigimde

Benim de aci eşiğim pek yüksek olmayınca aklımdan atamadım ama güzel taktikmis dogumhanede olan dogumhanede kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…