2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da gorumcem dedi yorgan örtmüyorum ben diye tulum giydiriyormus muhakkak al dedi onun için orta kalınlıkta bi tulum aldım memnun kalırsam boyuna kilosuna göre yine alırım diye düşündüm

Çok teşekkür ederim bakayım hemen tavsiye ettiğiniz ürüne çok mantikli

Bana da gorumcem dedi yorgan örtmüyorum ben diye tulum giydiriyormus muhakkak al dedi onun için orta kalınlıkta bi tulum aldım memnun kalırsam boyuna kilosuna göre yine alırım diye düşündüm
Tulum ilk aylarda zor olur surekli kaka yapiyolar onu her seferinde cikarcaksin gece de ugrastirici ben ilk oğlumda giydirip kundak yapiyodum bacaklarında ince penye bi battaniye ortuyodum kafasında zaten şapkası oluyo ilk aylar üşümüyorlar

Selam kizlar bgn mobilyalar geldi kurulumu 2 saat surdu snra temizlik yemek derken aksam oldu yeni oturdum ama cok kotuyum belim sanki ikiye ayriliyor ayaklarim sisti adim atcak halim kalmadi cok kotuyum bgun dogurmazsam brdha dogurmam o drrece surekli kasilip durdu karnim sancilsr girdi egilip kalktikca artik cok agirlastik ya is yapilcak gbi degil dogumdan once balkonu kapatalim dedik bakalim nsl olcak

Çok zor iş yapmak gerçekten bende haftaya çantayı hazırlıcam temizligede haftaya basliyorum annem gelcek babamla ikisi camları perdeleri halletcek

Doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim

Çok zor iş yapmak gerçekten bende haftaya çantayı hazırlıcam temizligede haftaya basliyorum annem gelcek babamla ikisi camları perdeleri halletcek
Aynen artik temizlik fln cok.zor is öldum resmen ben her hafta dip bucak temizliyorm esim halilari fln cirpiyor o yuzden dogm temizligi yapmis oluyorm her hafta perdelerimi gecen hafta yikadik yani her an gelse bebis ben hazirim bi kuafor isim kaldi

Iyi geçti canım 2100 gr 43 cm olmuşuz her sey yolunda
Maşallah kızlar kontroller güzel geçmiş
Aslında bu durum son günlerde benim de dikkatimi çekiyor Buralardayım ama sohbet pek olmadığı için katılamıyorum. Çok şükür genel hamilelikteki sıkıntılarım dışında iyiyim sen nasılsın

Ay o işler bitti Allahtan şuan bende yapamam 2 hafta bile fark ediyo bebek çok hareketli karnım sürekli sertleşiyor canımı acıtıyo ayağını dayayınca nefesim bile kesiliyor

Ay yok dip bucak yapacak halde değilim cok saldim evi özellikle mutfak dolaplarının ici karman corman
Sagol canim

Uykusuz Koala canım progestani fitil seklinde sen mi alıyordun? Doktor bana da verdi de nasil yapcam guvenemedim kendime. Direkt icsem mi acaba

Aynen bende oyle dönüyorum vallahi en mantiklisi kademe kademe dönmek

Benimde pazartesi saat 11 de iple çekiyorum vallahi. Insallah gösterirler gulcemallerini
Bnmkide oglen 1 de pazartesi insallah gosterirler ya bende cok mersk ediyorumm 28 de gostermisti bidaha goremedim baya değişiyorlar 1 haftada bile 1 ayda kim.bilir nasl degsmstr simdi.bi de tam yaglanma kilo.alma zamanlari ne tatli çıkarlar yaaa

Ay o işler bitti Allahtan şuan bende yapamam 2 hafta bile fark ediyo bebek çok hareketli karnım sürekli sertleşiyor canımı acıtıyo ayağını dayayınca nefesim bile kesiliyor
Ah etmez mi ne olurdu azcik erken gelseydi su mobilyalar bu kdr yorulmazdm nefes almak bile zor geliyor suan
Ay yok dip bucak yapacak halde değilim cok saldim evi özellikle mutfak dolaplarının ici karman corman

Sagol canim
Ay valla dun giristim mutfk dolaplarina sildim.kulanmadigm.kab kacak ne varsa attim oglanim odasi baza altlari heryeri dun elden gecirdim zaten o yuzden bu kdr yoruldum 2 gun ust uste mafetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…