2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keske üst üste yapmasaydin cok yorucu oluyo

Uykusuz Koala canım progestani fitil seklinde sen mi alıyordun? Doktor bana da verdi de nasil yapcam guvenemedim kendime. Direkt icsem mi acaba
K KurkmantoluS kullandı sanırım. Ben iğne olarak kullanıyordum canım ama ağızdan alma bence hem baş dönmesi çok oluyor diyorlar hem de fitil olarak kullanmak daha etkiliymiş

Selam kuzum sağol merak ettiğin için arada girip baktım ama yazacak halim yok o kadar yorgun hissediyorum k.. Birazdan uyurum. Sen napıyosun birkaç gündür çok aktif değilim

Tatlım biraz iş güç pek katılamıyorum sohbetinize inşallah döneceğim aranıza

Selam canim maalesef benim islerim cok yogun bu ara maalesef ne girebiliyorum ne okuyabiliyorum umarim herkes iyidir, bebisleriniz de iyidir

oooo buralardaymış herkesler:) iyi olun da önceden çok muhabbet dönüyordu ya bir de sonlara yaklaşınca sessizlik olunca merak ediyorum:) geçen annemi aradım akşam vakti, "hastaneye mi gidiyorsun doğuyor mu" diyor ben de o moda giriyorum ses çıkmayınca
çok şükür iyiyim aşağıya baskı haricinde birkaç eksiğim kaldı, bez falan da aldım bitiyor inş

Annem de bana arar aramaz ulaşmak istiyor eğer telefon uzun çaldıysa ya da ben duymadıysam hemen eşimi arıyor ay çok evham bu annelerimizz baskı iyice arttı değil mi? Ben de öyle hissediyorum, az kalmış kuzum bitir bakalım eksikleri benim de kendime atlet falan alacağım o eksik kaldı başka birşey yok nasipse pazar günü ya da haftaya hastane çantasını hazır edeceğim

Arkadaşlar da söylemiş, kundak tarzı olanlar ilk zaman için iyi oluyor. Baby jem kundak sipariş verdim ben de, hem sıcak tutar hem de bebekler güvende hissediyor yarım kundak yapınca

Sonunda mobilyanın gelmesine sevindim. Güzel günler de kullanmak nasibolsun baya yormuşsun kendini hafta sonu dinlen bari

Fitil olarak dedi diğer doktorlarimda içmistim, yan etki yasamadim. Fitil gözümü korkutuyor zaten artık göbekten hiçbir yeri göremiyorum.
Tatlım bildiğim kadarı ile fitil daha etkili ama zaten yataktan uzanırken yapacaksın karnın engel olmaz ki

Evet ya kendi 4 tane doğurmuş 6 tane torunu var 7. olacak inş kızım ama yine de aynı evham
Evet evet ayağ kalkınca elimle taşıyorum arada karnımı azalıyor biraz

Doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim

Senin de şanssızlığın işte ya gelemedi Bi türlğ benim ki de şubatta gelecekti öyle olsa ben ne yapardım erkenden geldi Allahtan

Ben de iki hafta sonra 36 haftalıkken yardımcı abla çağırıcam dip köşe cam perde her yeri detaylıca yaptırcam inşallah kendim yapamam ağırlaştım iyice annemi de bu sefer erken çağırmak istemiyorum ilkinde baya beklemişlerdi halbuki 38de çağırmıştım belki bu bebiş erken gelir bakalım yine 36da kuaför işini halletmek istiyorum saçımı boyatıcam belki uçlarından da aldırırım
Ayy o kadar hızlı değiliz tatlım bakalım daha ağırdan geliyoruz hayırlısıyla doğsunlar inşallah sen de eksiklerini tamamlayıp çantanı hazırla tedbirli olalım bende de alta baskı hissi var ya kafayı ittiriyo mu napıyosa artık

Cok yormuşsun kendini hem.mobilyalar hem.dolaplar dikkat et canim.bizde gecen hafta temizledik mutfak dolaplarını kullanmadıklarımi attım.kaldirdim nasil rahatladı kullanmadığım çok araç varmis.

Evet ya kendi 4 tane doğurmuş 6 tane torunu var 7. olacak inş kızım ama yine de aynı evham
Evet evet ayağ kalkınca elimle taşıyorum arada karnımı azalıyor biraz
Maşallah seninki benimkinden tecrübeli bu konuda 3 çocuk 5 torun 4. Ve 5. Torun yolda biri benim diğeri abimin 2. geliyor kısmetse
Hahaha güldürdün bir de bu haftalar en hareketli haftaları mı bilmem inanılmaz bir enerjisi var karnım yerinde durmuyor heryerinden biryeri fırlıyor bebeğimin dün resmen döndüğünü gördük eşimle. Yani tahminimiz o yönde

Ben hic tulum kullanmadım hem 2 yasina kadar emzirdim her saat basi nerdeyse emiyordu gunduz calisinca gece ozlemini giderirdi sürekli orterdim, birde izmirde cok soguk degil, ev sıcak oluyor.

İyi geceler kızlar kansizlik için doktorum kan ilacını devam dedi kesinlikle damardan vs takviye olamayacak anlaşıldı bende ibrahim saracogulunun kereviz ve ıspanak kurunu arastirdim ona başlayacağım nasipse hafta sonu iyi olacağına inanıyorum kan ilacına da devam ederim bir taraftan
Bu hafta da yorucu geçti bana 23 Şubata kadar çalışır raporum var nasıl gidecek bakalım zor geliyor artık

Kan tahlili sonuçlarım çıkmış.kizlar kullandığım.kan ilacı etkili sanirim 11 in altına dusmustu şimdi 11.olmus ama cay kahveyi minimuma indirdim onunda etkisi vardır. Karaciğer yağlanması vardi o değerlerimde düşmüş ama doktorum.henuz yorumlamadi yarin yorumlar

Keske üst üste yapmasaydin cok yorucu oluyo
Aynen bu seferlik boyle oldu valla
Tesekür ederim insallah bol bol dinlenmeye firsatim olur
Senin de şanssızlığın işte ya gelemedi Bi türlğ benim ki de şubatta gelecekti öyle olsa ben ne yapardım erkenden geldi Allahtan
Aynen mobilyadan yana biraz sıkinti oldu ama sonu guzel oldu valla minik minik kiyafetler cok tatli oldu pembis pembis esimle ben acip bakiyoruz oglum giriyor kiyfatlere bakiyor cok mutlu oldu kuzum bi heycan sardi hepimizi
Ay en iyisi valla bana gelen abla covit oldu ben korktm cagiramadm esim cagir istiosan dedi ama yok kendim yapcam.illa hafta sonu esim sagolsn yine kolayliyor yasaklar iyi oldu bi yandan esler ise yaradi bende 32+5 oldum bgn artik ultrosona gore 33+5 basindan beri hep 1 hafta ilerdeyiz haftaya artik doktor islermi halledip kuafore randevu alicam boya kas agda hepsi beni bekler
Cok yormuşsun kendini hem.mobilyalar hem.dolaplar dikkat et canim.bizde gecen hafta temizledik mutfak dolaplarını kullanmadıklarımi attım.kaldirdim nasil rahatladı kullanmadığım çok araç varmis.
Aynen canim hepsi ust uste geldi guzel bi ferahlama oluyor ayiklama yapinca ben ayda 1 evde ne var ne yok elden geciriorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…