- 30 Ocak 2015
- 19.940
- 29.176
- 798
- 30
Keske üst üste yapmasaydin cok yorucu oluyoAh etmez mi ne olurdu azcik erken gelseydi su mobilyalar bu kdr yorulmazdm nefes almak bile zor geliyor suan
Ay valla dun giristim mutfk dolaplarina sildim.kulanmadigm.kab kacak ne varsa attim oglanim odasi baza altlari heryeri dun elden gecirdim zaten o yuzden bu kdr yoruldum 2 gun ust uste mafetti beni
K KurkmantoluS kullandı sanırım. Ben iğne olarak kullanıyordum canım ama ağızdan alma bence hem baş dönmesi çok oluyor diyorlar hem de fitil olarak kullanmak daha etkiliymişUykusuz Koala canım progestani fitil seklinde sen mi alıyordun? Doktor bana da verdi de nasil yapcam guvenemedim kendime. Direkt icsem mi acaba
Selam kuzum sağol merak ettiğin içinarada girip baktım ama yazacak halim yok o kadar yorgun hissediyorum k.. Birazdan uyurum. Sen napıyosun birkaç gündür çok aktif değilim
Canım sağol merak ettiğin için ben de giriyorum aslında ama okuyup çıkıyorum pek birşey yazılmıyo sohbet dönmeyince ben de çıkıyorum ev işleri iş güç derken yavaştan da ağırlaşıyoruz tabisen nasılsın neler yapıyorsun
Tatlım biraz iş güç pek katılamıyorum sohbetinize inşallah döneceğim aranıza
Selam canim maalesef benim islerim cok yogun bu ara maalesef ne girebiliyorum ne okuyabiliyorumumarim herkes iyidir, bebisleriniz de iyidir
Maşallah kızlar kontroller güzel geçmiş
Aslında bu durum son günlerde benim de dikkatimi çekiyorBuralardayım ama sohbet pek olmadığı için katılamıyorum. Çok şükür genel hamilelikteki sıkıntılarım dışında iyiyim sen nasılsın
Annem de bana arar aramaz ulaşmak istiyor eğer telefon uzun çaldıysa ya da ben duymadıysam hemen eşimi arıyor ay çok evham bu annelerimizzoooo buralardaymış herkesler:) iyi olun da önceden çok muhabbet dönüyordu ya bir de sonlara yaklaşınca sessizlik olunca merak ediyorum:) geçen annemi aradım akşam vakti, "hastaneye mi gidiyorsun doğuyor mu" diyorben de o moda giriyorum ses çıkmayınca
çok şükür iyiyim aşağıya baskı haricindebirkaç eksiğim kaldı, bez falan da aldım bitiyor inş
rozikka doktor nasıl kullanman gerektiğini söylemedi mi canım
Arkadaşlar da söylemiş, kundak tarzı olanlar ilk zaman için iyi oluyor. Baby jem kundak sipariş verdim ben de, hem sıcak tutar hem de bebekler güvende hissediyor yarım kundak yapıncaKızlar birşey sorcam. Yenidoganda uyku tulumu kullanılıyor mu? Birkaç yenidoğan bakımı videosu izledim.ustune battaniye vs örtmeyin diyorlar.ev 22-23 derece olsa yine de sadece zıbın ve tulumla uyurken üşür. Eğer uyku tulumu giydirceksek tavsiyesi olan var mı?
Sonunda mobilyanın gelmesine sevindim. Güzel günler de kullanmak nasibolsunSelam kizlar bgn mobilyalar geldi kurulumu 2 saat surdu snra temizlik yemek derken aksam oldu yeni oturdum ama cok kotuyum belim sanki ikiye ayriliyor ayaklarim sisti adim atcak halim kalmadi cok kotuyum bgun dogurmazsam brdha dogurmam o drrece surekli kasilip durdu karnim sancilsr girdi egilip kalktikca artik cok agirlastik ya is yapilcak gbi degil dogumdan once balkonu kapatalim dedik bakalim nsl olcak
Tatlım bildiğim kadarı ile fitil daha etkili ama zaten yataktan uzanırken yapacaksın karnın engel olmaz kiFitil olarak dedidiğer doktorlarimda içmistim, yan etki yasamadim. Fitil gözümü korkutuyor zaten artık göbekten hiçbir yeri göremiyorum.
Evet ya kendi 4 tane doğurmuş 6 tane torunu var 7. olacak inş kızım ama yine de aynı evhamAnnem de bana arar aramaz ulaşmak istiyor eğer telefon uzun çaldıysa ya da ben duymadıysam hemen eşimi arıyor ay çok evham bu annelerimizzbaskı iyice arttı değil mi? Ben de öyle hissediyorum, az kalmış kuzum bitir bakalım eksikleri benim de kendime atlet falan alacağım o eksik kaldı başka birşey yok nasipse pazar günü ya da haftaya hastane çantasını hazır edeceğim
Fitil olarak kullaniyorum ben de canim hatta en kolay yontem klozette otururken rahatlikla ulasiyosunUykusuz Koala canım progestani fitil seklinde sen mi alıyordun? Doktor bana da verdi de nasil yapcam guvenemedim kendime. Direkt icsem mi acaba
Uykusuz Koala canım progestani fitil seklinde sen mi alıyordun? Doktor bana da verdi de nasil yapcam guvenemedim kendime. Direkt icsem mi acaba
Doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim
Senin de şanssızlığın işte ya gelemedi Bi türlğ benim ki de şubatta gelecekti öyle olsa ben ne yapardımAh etmez mi ne olurdu azcik erken gelseydi su mobilyalar bu kdr yorulmazdm nefes almak bile zor geliyor suan
Ay valla dun giristim mutfk dolaplarina sildim.kulanmadigm.kab kacak ne varsa attim oglanim odasi baza altlari heryeri dun elden gecirdim zaten o yuzden bu kdr yoruldum 2 gun ust uste mafetti beni
Ben de iki hafta sonra 36 haftalıkken yardımcı abla çağırıcam dip köşe cam perde her yeri detaylıca yaptırcam inşallah kendim yapamam ağırlaştım iyice annemi de bu sefer erken çağırmak istemiyorum ilkinde baya beklemişlerdi halbuki 38de çağırmıştımAynen artik temizlik fln cok.zor is öldum resmen ben her hafta dip bucak temizliyorm esim halilari fln cirpiyor o yuzden dogm temizligi yapmis oluyorm her haftaperdelerimi gecen hafta yikadik yani her an gelse bebis ben hazirim bi kuafor isim kaldi
Ayy o kadar hızlı değiliz tatlımoooo buralardaymış herkesler:) iyi olun da önceden çok muhabbet dönüyordu ya bir de sonlara yaklaşınca sessizlik olunca merak ediyorum:) geçen annemi aradım akşam vakti, "hastaneye mi gidiyorsun doğuyor mu" diyorben de o moda giriyorum ses çıkmayınca
çok şükür iyiyim aşağıya baskı haricindebirkaç eksiğim kaldı, bez falan da aldım bitiyor inş
Cok yormuşsun kendini hem.mobilyalar hem.dolaplar dikkat et canim.bizde gecen hafta temizledik mutfak dolaplarını kullanmadıklarımi attım.kaldirdim nasil rahatladı kullanmadığım çok araç varmis.Ah etmez mi ne olurdu azcik erken gelseydi su mobilyalar bu kdr yorulmazdm nefes almak bile zor geliyor suan
Maşallah seninki benimkinden tecrübeli bu konudaEvet ya kendi 4 tane doğurmuş 6 tane torunu var 7. olacak inş kızım ama yine de aynı evham
Evet evet ayağ kalkınca elimle taşıyorum arada karnımı azalıyor biraz
Ben hic tulum kullanmadım hem 2 yasina kadar emzirdim her saat basi nerdeyse emiyordu gunduz calisinca gece ozlemini giderirdi sürekli orterdim, birde izmirde cok soguk degil, ev sıcak oluyor.Tulum ilk aylarda zor olur surekli kaka yapiyolar onu her seferinde cikarcaksin gece de ugrastirici ben ilk oğlumda giydirip kundak yapiyodum bacaklarında ince penye bi battaniye ortuyodum kafasında zaten şapkası oluyo ilk aylar üşümüyorlar
Kontrolün mu vardi neden ilacı verdi canim? Daha one fitil kullandın miUykusuz Koala canım progestani fitil seklinde sen mi alıyordun? Doktor bana da verdi de nasil yapcam guvenemedim kendime. Direkt icsem mi acaba
Aynen bu seferlik boyle oldu vallaKeske üst üste yapmasaydin cok yorucu oluyo
Tesekür ederimArkadaşlar da söylemiş, kundak tarzı olanlar ilk zaman için iyi oluyor. Baby jem kundak sipariş verdim ben de, hem sıcak tutar hem de bebekler güvende hissediyor yarım kundak yapınca
Sonunda mobilyanın gelmesine sevindim. Güzel günler de kullanmak nasibolsunbaya yormuşsun kendini hafta sonu dinlen bari
Aynen mobilyadan yana biraz sıkinti oldu ama sonu guzel oldu valla minik minik kiyafetler cok tatli oldu pembis pembis esimle ben acip bakiyoruz oglum giriyor kiyfatlere bakiyor cok mutlu oldu kuzum bi heycan sardi hepimiziSenin de şanssızlığın işte ya gelemedi Bi türlğ benim ki de şubatta gelecekti öyle olsa ben ne yapardımerkenden geldi Allahtan
Ay en iyisi valla bana gelen abla covit oldu ben korktm cagiramadm esim cagir istiosan dedi ama yok kendim yapcam.illaBen de iki hafta sonra 36 haftalıkken yardımcı abla çağırıcam dip köşe cam perde her yeri detaylıca yaptırcam inşallah kendim yapamam ağırlaştım iyice annemi de bu sefer erken çağırmak istemiyorum ilkinde baya beklemişlerdi halbuki 38de çağırmıştımbelki bu bebiş erken gelir bakalım yine 36da kuaför işini halletmek istiyorum saçımı boyatıcam belki uçlarından da aldırırım
Ayy o kadar hızlı değiliz tatlımbakalım daha ağırdan geliyoruz hayırlısıyla doğsunlar inşallah sen de eksiklerini tamamlayıp çantanı hazırla tedbirli olalım bende de alta baskı hissi var ya kafayı ittiriyo mu napıyosa artık
Aynen canim hepsi ust uste geldi guzel bi ferahlama oluyor ayiklama yapinca ben ayda 1 evde ne var ne yok elden geciriorumCok yormuşsun kendini hem.mobilyalar hem.dolaplar dikkat et canim.bizde gecen hafta temizledik mutfak dolaplarını kullanmadıklarımi attım.kaldirdim nasil rahatladı kullanmadığım çok araç varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?