Aynen bu seferlik boyle oldu vallaKeske üst üste yapmasaydin cok yorucu oluyo
Tesekür ederimArkadaşlar da söylemiş, kundak tarzı olanlar ilk zaman için iyi oluyor. Baby jem kundak sipariş verdim ben de, hem sıcak tutar hem de bebekler güvende hissediyor yarım kundak yapınca
Sonunda mobilyanın gelmesine sevindim. Güzel günler de kullanmak nasibolsunbaya yormuşsun kendini hafta sonu dinlen bari
Aynen mobilyadan yana biraz sıkinti oldu ama sonu guzel oldu valla minik minik kiyafetler cok tatli oldu pembis pembis esimle ben acip bakiyoruz oglum giriyor kiyfatlere bakiyor cok mutlu oldu kuzum bi heycan sardi hepimiziSenin de şanssızlığın işte ya gelemedi Bi türlğ benim ki de şubatta gelecekti öyle olsa ben ne yapardımerkenden geldi Allahtan
Ay en iyisi valla bana gelen abla covit oldu ben korktm cagiramadm esim cagir istiosan dedi ama yok kendim yapcam.illaBen de iki hafta sonra 36 haftalıkken yardımcı abla çağırıcam dip köşe cam perde her yeri detaylıca yaptırcam inşallah kendim yapamam ağırlaştım iyice annemi de bu sefer erken çağırmak istemiyorum ilkinde baya beklemişlerdi halbuki 38de çağırmıştımbelki bu bebiş erken gelir bakalım yine 36da kuaför işini halletmek istiyorum saçımı boyatıcam belki uçlarından da aldırırım
Ayy o kadar hızlı değiliz tatlımbakalım daha ağırdan geliyoruz hayırlısıyla doğsunlar inşallah sen de eksiklerini tamamlayıp çantanı hazırla tedbirli olalım bende de alta baskı hissi var ya kafayı ittiriyo mu napıyosa artık
Aynen canim hepsi ust uste geldi guzel bi ferahlama oluyor ayiklama yapinca ben ayda 1 evde ne var ne yok elden geciriorumCok yormuşsun kendini hem.mobilyalar hem.dolaplar dikkat et canim.bizde gecen hafta temizledik mutfak dolaplarını kullanmadıklarımi attım.kaldirdim nasil rahatladı kullanmadığım çok araç varmis.
Ayda bir cok güzel ya.calisiyor muydun canim? Bende düzenli rutin oluşturmayı cok isterdim bir ara takipteydim ama hergunde işten gelince iste kiyafet cekemcesi.yok mutfak çekmecesine giremiyorsun bazen her isi yapmak geliyor bazen hic ia yapasım gelmiyordu.Aynen bu seferlik boyle oldu valla
Tesekür ederiminsallah bol bol dinlenmeye firsatim olur
Aynen mobilyadan yana biraz sıkinti oldu ama sonu guzel oldu valla minik minik kiyafetler cok tatli oldu pembis pembis esimle ben acip bakiyoruz oglum giriyor kiyfatlere bakiyor cok mutlu oldu kuzum bi heycan sardi hepimizi
Ay en iyisi valla bana gelen abla covit oldu ben korktm cagiramadm esim cagir istiosan dedi ama yok kendim yapcam.illahafta sonu esim sagolsn yine kolayliyor yasaklar iyi oldu bi yandan esler ise yaradi bende 32+5 oldum bgn artik ultrosona gore 33+5 basindan beri hep 1 hafta ilerdeyiz haftaya artik doktor islermi halledip kuafore randevu alicam boya kas agda hepsi beni bekler
Aynen canim hepsi ust uste geldi guzel bi ferahlama oluyor ayiklama yapinca ben ayda 1 evde ne var ne yok elden geciriorum
Yok canim calismiyorum ben 5.5 yasinda bi oglum var calisinca zor oluyor hem is hem evAyda bir cok güzel ya.calisiyor muydun canim? Bende düzenli rutin oluşturmayı cok isterdim bir ara takipteydim ama hergunde işten gelince iste kiyafet cekemcesi.yok mutfak çekmecesine giremiyorsun bazen her isi yapmak geliyor bazen hic ia yapasım gelmiyordu.
Kansızlığın olduğu icin mi yorgunsun? Bir sikinti yoktur umarım.yorma kendiniSelam kuzum sağol merak ettiğin içinarada girip baktım ama yazacak halim yok o kadar yorgun hissediyorum k.. Birazdan uyurum. Sen napıyosun birkaç gündür çok aktif değilim
Ben almadım kuzen verdi yakın geccen sene bebeği olmuştu. Kullanislimi değil mi bilmiyorum.kendisi kullandı mi onada sormadım.penye yumuşak. E bebekte jokerde falan yok.mu acabaİyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba
Fermuarlılar var ama ben kendi ayarlanan cırtlardan olsun istiyorumBen almadım kuzen verdi yakın geccen sene bebeği olmuştu. Kullanislimi değil mi bilmiyorum.kendisi kullandı mi onada sormadım.penye yumuşak. E bebekte jokerde falan yok.mu acaba
Nazara mi geldiniz ne oldu size canlarım.ben de sabah kendime gelemiyorum cay kahve icmiyorum kansizlik yapmamasi icin.Ilk defa bugun sabah içtim kendime geldim.mia__2015 canım teşekkür ederim sorduğun için, bende 2 gündür gözle görülür bi iş yapmama rağmen çok fazla uyku hali ve halsizlik var, saatlerce uyuyorum kalkıp yemek yiyip elzem işleri halledip tekrar uzanıyorum.. okuyorum ama yazacak enerjiyi kendimde bulamıyor
Him zorluğu yok aslında çevrende biri olsa diker bile canim.cirtli cep gb geliyor bana çocuğu şok icineicineFermuarlılar var ama ben kendi ayarlanan cırtlardan olsun istiyorum
Masallah canim adıyla yasasin.Burun kanaması ilk aylarda oluyodu lulide de olmuştu hamilelikte olabiliyoruz
Ee haliyle artik zorlanıyorum son haftalar nefes nefese kalma yatakta bi anda dönemiyorum 3 hamlede dönüyorum yoksa karnıma kramp giriyo
nstye girmedim ben sevindim canım sıkıntı olmamasina
Gözün aydin
32+3 adetime gore 33+4 cıktı ultrasonda evet ilk oğlum arda ikincide omer mete olcak☺
Evet özellikle sordum cok sukur sorun yokmuş heralde pozisyondan dolayı oyle gördü gecen gittigimde
Cok sagol canımCok sukur canim gozun aydin
Babyjem markasının var.Hepsi buradadan bakabilirsiniz.Fermuarlılar var ama ben kendi ayarlanan cırtlardan olsun istiyorum
Seninde gozun aydın canımBurun kanaması ilk aylarda oluyodu lulide de olmuştu hamilelikte olabiliyoruz
Ee haliyle artik zorlanıyorum son haftalar nefes nefese kalma yatakta bi anda dönemiyorum 3 hamlede dönüyorum yoksa karnıma kramp giriyo
nstye girmedim ben sevindim canım sıkıntı olmamasina
Gözün aydin
32+3 adetime gore 33+4 cıktı ultrasonda evet ilk oğlum arda ikincide omer mete olcak☺
Evet özellikle sordum cok sukur sorun yokmuş heralde pozisyondan dolayı oyle gördü gecen gittigimde
Nazara mi geldiniz ne oldu size canlarım.ben de sabah kendime gelemiyorum cay kahve icmiyorum kansizlik yapmamasi icin.Ilk defa bugun sabah içtim kendime geldim.
Senin birde ikizler daha zordur. Arkadaşım da.ikiz doğurdu hep anlatir.isten gelir gelmez yatardım hep uyurdum, diyordu.isyerinde bile başımı koysam.uyuyordum.derdi
Anama söylesem yeter artık diyecekHim zorluğu yok aslında çevrende biri olsa diker bile canim.cirtli cep gb geliyor bana çocuğu şok icineicine
Bakayım teşekkür ederimBabyjem markasının var.Hepsi buradadan bakabilirsiniz.
Insallah canim sizin icin herhangi bir tarih verdiler.mi su tarihten sonra gelebilir vsHerkeste neredeyse var değil mi şu günlerde zaten büyük işleri kendi kendilerine yapan hamilelere altın madalya takılmaliben günlük yemek bulaşık çamaşır dışında bir şey yapmıyorum Sürünüyorum,kan ilacım bitti bikac gündür almadım o da etkilemiş olabilir
Bı de evet bir bebek depoları boşaltıyor, bizimkiler masallah yagmaliyor canları sağ olsunaz kaldı Şubat başı patır patır dökülmeye başlanır artık
Iyi ki analar varAnama söylesem yeter artık diyecek
Insallah canim sizin icin herhangi bir tarih verdiler.mi su tarihten sonra gelebilir vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?