2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keske üst üste yapmasaydin cok yorucu oluyo
Aynen bu seferlik boyle oldu valla
Tesekür ederim insallah bol bol dinlenmeye firsatim olur
Senin de şanssızlığın işte ya gelemedi Bi türlğ benim ki de şubatta gelecekti öyle olsa ben ne yapardım erkenden geldi Allahtan
Aynen mobilyadan yana biraz sıkinti oldu ama sonu guzel oldu valla minik minik kiyafetler cok tatli oldu pembis pembis esimle ben acip bakiyoruz oglum giriyor kiyfatlere bakiyor cok mutlu oldu kuzum bi heycan sardi hepimizi
Ay en iyisi valla bana gelen abla covit oldu ben korktm cagiramadm esim cagir istiosan dedi ama yok kendim yapcam.illa hafta sonu esim sagolsn yine kolayliyor yasaklar iyi oldu bi yandan esler ise yaradi bende 32+5 oldum bgn artik ultrosona gore 33+5 basindan beri hep 1 hafta ilerdeyiz haftaya artik doktor islermi halledip kuafore randevu alicam boya kas agda hepsi beni bekler
Cok yormuşsun kendini hem.mobilyalar hem.dolaplar dikkat et canim.bizde gecen hafta temizledik mutfak dolaplarını kullanmadıklarımi attım.kaldirdim nasil rahatladı kullanmadığım çok araç varmis.
Aynen canim hepsi ust uste geldi guzel bi ferahlama oluyor ayiklama yapinca ben ayda 1 evde ne var ne yok elden geciriorum

Ayda bir cok güzel ya.calisiyor muydun canim? Bende düzenli rutin oluşturmayı cok isterdim bir ara takipteydim ama hergunde işten gelince iste kiyafet cekemcesi.yok mutfak çekmecesine giremiyorsun bazen her isi yapmak geliyor bazen hic ia yapasım gelmiyordu.

Yok canim calismiyorum ben 5.5 yasinda bi oglum var calisinca zor oluyor hem is hem ev

İyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba

mia__2015 canım teşekkür ederim sorduğun için, bende 2 gündür gözle görülür bi iş yapmama rağmen çok fazla uyku hali ve halsizlik var, saatlerce uyuyorum kalkıp yemek yiyip elzem işleri halledip tekrar uzanıyorum.. okuyorum ama yazacak enerjiyi kendimde bulamıyor

İyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba
Ben almadım kuzen verdi yakın geccen sene bebeği olmuştu. Kullanislimi değil mi bilmiyorum.kendisi kullandı mi onada sormadım.penye yumuşak. E bebekte jokerde falan yok.mu acaba

Ben almadım kuzen verdi yakın geccen sene bebeği olmuştu. Kullanislimi değil mi bilmiyorum.kendisi kullandı mi onada sormadım.penye yumuşak. E bebekte jokerde falan yok.mu acaba
Fermuarlılar var ama ben kendi ayarlanan cırtlardan olsun istiyorum

Nazara mi geldiniz ne oldu size canlarım.ben de sabah kendime gelemiyorum cay kahve icmiyorum kansizlik yapmamasi icin.Ilk defa bugun sabah içtim kendime geldim.
Senin birde ikizler daha zordur. Arkadaşım da.ikiz doğurdu hep anlatir.isten gelir gelmez yatardım hep uyurdum, diyordu.isyerinde bile başımı koysam.uyuyordum.derdi

Masallah canim adıyla yasasin.

Seninde gozun aydın canım

Herkeste neredeyse var değil mi şu günlerde zaten büyük işleri kendi kendilerine yapan hamilelere altın madalya takılmali ben günlük yemek bulaşık çamaşır dışında bir şey yapmıyorum Sürünüyorum,kan ilacım bitti bikac gündür almadım o da etkilemiş olabilir

Bı de evet bir bebek depoları boşaltıyor, bizimkiler masallah yagmaliyor canları sağ olsun az kaldı Şubat başı patır patır dökülmeye başlanır artık

Insallah canim sizin icin herhangi bir tarih verdiler.mi su tarihten sonra gelebilir vs

Anama söylesem yeter artık diyecek
Iyi ki analar var Bende kizim taytları, esofmanlari sortlar vs beline lastik geçirilecek anne yapar misin diyorum, gitmis gecen gun bebe lastigi almis cok.kkullanıyoruz diyorkumaş.aliyorum kargoyu onun evine gönderiyorum iste battaniye dikermisin vs

Insallah canim sizin icin herhangi bir tarih verdiler.mi su tarihten sonra gelebilir vs

Geçen hafta kontrolde 35 de bı hafta yatış/gözlem 36 da alırız dedi araştırmada ki doktor, özel doktorum da her şey yolunda giderse 36/37 de alırız demişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…