2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin annen = benimki elinden her iş gelir bende kumaş alıp kargoyu ona gönderdim muslinler için, geldiğinde tüm kesim, lastik, dikim elden geçirme işleri ondan sorulur ben söylemeden gezer görür eksiğimi bulur vs 2 haftaya kadar gelir inşallah yetişir yine

Geçen hafta kontrolde 35 de bı hafta yatış/gözlem 36 da alırız dedi araştırmada ki doktor, özel doktorum da her şey yolunda giderse 36/37 de alırız demişti canım
Insallah canim hayırlı zamanda gelsinler.hangi doktorun kontrolun de dogum yapacaksın özel mi devlet mi?

Kontrolün mu vardi neden ilacı verdi canim? Daha one fitil kullandın mi

Duzenli gittiğim doktor geçen hafta kontrolde bebek aşağıda duruyor, erken doğum riski olabilir demisti. Farkli bir doktora gittim o da çok aşağıda dedi, progestan verdi. Fitil kullanmamistim hiç.

Insallah canim yetişir. Allah omur versin inan benimkide aynı eksiğimi görse kapatmaya çalışır. Yemeğe gelir yemeğini yapıp gelir hazıra beklemez. Bakalim bizler nasil anne olacagiz ben annem.gb becerikli değilim evin küçüğü olunca getiri götürü ben yaptim ince is bilmem

Duzenli gittiğim doktor geçen hafta kontrolde bebek aşağıda duruyor, erken doğum riski olabilir demisti. Farkli bir doktora gittim o da çok aşağıda dedi, progestan verdi. Fitil kullanmamistim hiç.
Her zamanki doktorun neden vermedi ki Canim?ilaç hamileliğin her zamanında kullanılabilir sanirim.

Her zamanki doktorun neden vermedi ki Canim?ilaç hamileliğin her zamanında kullanılabilir sanirim.

Bilmiyorum ki, o her ihtimale karşı 2 hafta sonra ciğer gelistirici iğne yapalım dedi. Progestani ara ara içmiştim son kontrolde vermedi.

2021 ocak Ay i annelerinde gezindim gazlarla sütlerle yok mama ve kundaklar hakkında konuşuyorlar. Daha once Solgar vitamin kullanan arkadaşlarımiz var.mi ya da tavsiye alan süt artırıyormuş.

2021 ocak Ay i annelerinde gezindim gazlarla sütlerle yok mama ve kundaklar hakkında konuşuyorlar. Daha once Solgar vitamin kullanan arkadaşlarımiz var.mi ya da tavsiye alan süt artırıyormuş.
Portakal sıkarsan oda süt yapıyor canım ben pandemi de her gün bir bardak içtim sütüm yani ilk sarı suyum geldi vitamin vs yerine ilk sıkma portakal suyu deneyin

Evet o odaya girip bakmak çok güzel oluyo içinde mutlu olduğunu da görürüz inşallah

Ya bir tek gebeyken oluyor bende başka zaman hiç enfeksiyon olduğumu bilmem

Tüh kötü denk gelmiş sonlarda covid olması ya aman dikkat et canım cam kapıları eşine sildir sen yorma kendini Allah korusun son son bi kaza olmasın. Haftasonu yasakları bize yaradı hakikaten eşler evde olunca iyi iş görüyolar oh sefamız olsun şu kuaför işi de aradan çıktı mı rahatça bekleyebiliriz bebişleri

İyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba
Hiç görmedim canım nasıl oluyo

Ben hic tulum kullanmadım hem 2 yasina kadar emzirdim her saat basi nerdeyse emiyordu gunduz calisinca gece ozlemini giderirdi sürekli orterdim, birde izmirde cok soguk degil, ev sıcak oluyor.
Ben kullandım ama cok değil tulumla da terliyo cunku ev soguk olmuyo oyle
Ya bir tek gebeyken oluyor bende başka zaman hiç enfeksiyon olduğumu bilmem
Anladım canım inşallah geçer bu sefer nemli kalmasın o bölge iç camasirlarini da ütüle ben enfeksiyon olunca oyle yapıyorum bide aksam iç camasiri giymeden yatiyorum iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…