2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de 34+0 olacak yarin ancak 2100 kg olmuştur tahminim minik kızlar

Bizim de 34+0 olacak yarin ancak 2100 kg olmuştur tahminim minik kızlar
En son kontrolde kaç çıkmıştı kuzum kilosu 30+5de 1424 çıkmıştı bizim. Gelişim olarak geriden geliyor biraz benim kız ama çok şükür başka bir sorunu yok.
Sağlıkla doğsunlar inşallah

Canım bende dikkat ediyorum . Sadece meyveye dayanamıyorum ,hamilelikten öncede çok yerdim meyveyi .Şuan porsiyon hesabı yaparak tarçınlı süt ile beraber yiyorum .benim açlık bazen 90 -100 arası çıkıyor nadiren . Tokluk şekeride yemekte patates , pilav gibi şeyler yediğimde ya da hemen yemek üzerine meyve yediğimde yüksek çıkıyor . 140-150 arası görüyorum o zamanlarda .Çok şükür az zaman kaldı .5 hafta daha dikkat edicez artık . Rabbim yardımcımız olsun

2 3 kişinin daha vardı ama benimxb12 saolsun unutuyrum herkes hayırlı haberle döner insALLAH
Benim b12de yerlerde
Selammssss

Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Masallah ❤ seninde işine geldi sezeryan
Çocuk olunca vücut o tempoya alisiyo canım merak etme bak ben evin.isini bitirdim parka gittik geldik bide
:) minyon kızlara bayılırım :) hyırlısı olsunnnn
Evet bunu diyeninde boyu 174tu demi

Benim kuzenin kizi 2 hafta geriden geliyodu canim simdi masallah tosbik bir kiz cocugu
Maşallah kuzum doktor sorun yok dedikce benim de içim rahat sadece düşük kiloda doğup bir sorun yaşamasın bebek diye endişe ediyorum ideal kilosunda doğsa yeter ben de minyon biriyim zaten kendime bağlıyorum biraz da fiziksel yapısını

Kuzenim de minyon evet bebis 3100 48 cm ve gayet saglikli dogdu 37+larda

Kuzenim de minyon evet bebis 3100 48 cm ve gayet saglikli dogdu 37+larda
Doktora sordum tahminen kaç kg doğar diye de çok değişken bir soru çünkü ne zaman doğacağı şuan belirsiz ama 37. Hafta civarlarında doğarsa 2700 2900 arası olabilir 41. Haftaları görürse 3500 olabilir demişti 41. Haftayı göremeyiz diye düşünüyorum belki de sezaryen olacağım o zaman daha da erken alınır
Bugün oyalanmadim yoksa bitmezdi
Haklısın oyalananınca bitmiyor zaten şuan mesela burda takılıyorum kalkıp işlerimi görsem daha erken biterdi

Hepimiz bebekler önden gidince seviniyoruz ama durum bu şekilde en iyisi gününde olması bence.

Eklentiler

• 20210129_141622.webp
    65 KB · Görüntüleme: 59
2700 2900 gayet guzel bi kilo canim 2500 3500 arasi normal kabul ediliyor

2700 2900 gayet guzel bi kilo canim 2500 3500 arasi normal kabul ediliyor
Aynen kuzum şu alt sınırı geçse yeter diyorum son kontrolde eşimle 2 bile olmamıştır diyorduk ama olmuştu şimdide diyorum gidince 2500 olur mu 2 haftada 400 gr alır mı minik.
Eksiği olmasın fazlasında gözüm yok

Çocukla 1 saatte hallettim bence sende halledersin hemen kalkarsan
Hepimiz bebekler önden gidince seviniyoruz ama durum bu şekilde en iyisi gününde olması bence.
Bu hamileligimde o kadar abur cuburdan uzaktim ki istemeyerek tabi tiksinti ve bulantı yüzünden yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…