2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili gebeler merhaba 31+4 günlük hamileyim, bugun doktor kontrolum vardi. Benim yaramaz kizim hala donmemis makat duruyor.
2. dogumum olcak ilki normal dogumdu bu dogumumda normal olsun cok istiyorum sizinkiler kaçıncı haftada döndü.

Salon camı hariç diğerlerini bi elden geçirmem lazım orayı eşimden yardım isterim, erteleye erteleye kaldı dışarısı flu görünüyor artık bir gör ufacık bizim camlar hemen biter.
Kız dur silme cam falan atraksiyonlu işler yapmayın hamile hamile ay valla içim bi tuhaf oluyo şu cam silme mevzularında yapmayın etmeyin karnın burnunda valla içim daraldı çok korkarım yüksekten bence sen de silme beni dinle

Selammssss

Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Masallah cok guzel gelisimi, 34. Haftadasin nasl martta tekrar konusuruz dedi kacinci kaftada alicakmis acaba

Bnm de kocam siler camları. Bnm de yükseklik korkum var. Ama kışın yazık oda silemio

Merhaba 30. Haftadan itibaren baş asagi duruyor bnimkide suan 34 bitmek uzere ama sezeryan olucaz, döner elbet

Kontrollerimiz 2 haftaya düşünce sanki doğumlarda pirt pırt gelecekmiş gb hissediyorum 8 şubatta randevum hafta yi bir atlatsak sağ salim.
Bugün randevusu olan gebeler hayirli mutlu haberlerle dönün aramiza
Bugünü kizimin odasına ayırdım oyuncaklarla başım dertte onlari ayırdım.kucuk.gelen kıyafetleri açıkladım oda ferahladı sanki. 2. Bebeğe deniz hic oyuncak almadık ablamızdan cok oyuncak kalmış.

Aynen öyle kilolu olunca sağlıklı gibi bi algı var ama haftası ile uyumlu gidiyo oğluşum burdaki çoğu bebekten minnak ama olsun bide iri olunca doğurması daha zor olur benim için
Önemli olan doğumdan sonra alacağı kilolar canim.kizim 23 kilo komşunun kizi daha kilolu kızımı zayıf goruyor aslında kizimin kilosu boyu ideal önemli olan cok kilo degil normalinde olması.

Sayın arkadaşlar bugün hastane "çantamı" hazırladım demek isterdim ama benimki baya hastane bavulu oldu

Ne zahmetli işmiş bu, tek tek ütüledim her şeyi sonra ikeadan aldığım kilitli buzdolabı poşetlerine koydum, onları da gruplandırıp hurçlara koydum. Bavul zor kapandı. Tabi daha biberonlar sterilize edilcek, bebek bezleri, pişik kremi, pamuklar, ıslak havlular alınacak vs. Onları bebek bakım çantasına koyarım diyorum. Yarına kaldı artık. Anam her yerim ağrıdı ya

Kızımı 38+3 te 2900 doğurdum hastaneden çıkarken şişlik inmişti 2700 dü canım valla büyüdü yaşıtlarını geçti gelişimi hatta

Bu bel ağrıları bende liseden beri var. Ayakta kalınca çok yürüyünce ev işi yapınca kötü oluyordum zaten. Hele okulda nöbet zamanları kabus gibiydi şu dönemde okul olmaması en çok benim işime yaradı sanırım. Şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. Bulantı kusma hiçbiri olmadı. 8.ay ve sonrası zormuş gerçekten

Canım senin düşük çıkmış zaten . O yüzden yapmamıştır .Benim şeker yükleme testinde tam sınırda çıkmıştı . Hatta 100 ogtt de yaptırdı . ondada sadece 1 değer yüksek çıkmıştı . Sonraki yapılan gizli şeker testi ve açlık tokluk testi normal kan alarak bakılan testler . Ayrıca gebenin yaşı ve kilosuna görede gebelik boyunca takip edebiliyor doktorlar . Yani ileri yaş ve fazla kilo her zaman risk teşkil ediyor. Ben o gruptayım maalesef şuan

Benim şeker testi yapıldı 98 tokluk 123 çıktı

Anladım canım inşallah yükselmez

Önemli olan doğumdan sonra alacağı kilolar canim.kizim 23 kilo komşunun kizi daha kilolu kızımı zayıf goruyor aslında kizimin kilosu boyu ideal önemli olan cok kilo degil normalinde olması.
Iyyy şu çocuk zayıf diyenleri Bi anlasam hoş arkadaşımın oğlu da kilolu onu da darlamışlar Benim görümcem minnakmış komşunun çocuğu ile kıyasla hele anneannesi de alıp doktora götürmüş babaanne ile anneanne boylu poslu iri yarı babaanne de de ufak tefek doktor demiş teyze siz Bi kendinize bakın herkez bir olmak zorunda mı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…