Canım benim bebeğimde önden gidiyor damarda direnç olduğu için beslenemez diye korkuyordum o yüzden seviniyordum ilerde çıkınca. Ama yanlışmış onu öğrendim Dikkat ediyorum bende artık.Hmm peki
Kalk cam silde demedikDur şunu da cevaplayayım gideyim demekten gidemedimtamam çok kısa bir süre sonra burayı bırakıp ev işlerine dönüyorum hava güzel geç olmadan cam sileyim
Salon camı hariç diğerlerini bi elden geçirmem lazım orayı eşimden yardım isterim, erteleye erteleye kaldı dışarısı flu görünüyor artıkKalk cam silde demediknormal ev işini yap yeter ne işin var camla
Ben haftaya anneme sildircem babamda perdeleri asarSalon camı hariç diğerlerini bi elden geçirmem lazım orayı eşimden yardım isterim, erteleye erteleye kaldı dışarısı flu görünüyor artıkbir gör ufacık bizim camlar hemen biter.
Maşallah senın Dr da baya gailesiz. Bizim ki genelde 3 haftada çağırırdı. 30da gittik 2 haftaya düşürcez dedi. 36dan sonra 1 haftaya dedi. Senın böyle olursa heralde 35 gidersin bide doğumda tmm hop bittiBilmiyorum ki canım son gittiğimde bir ay sonra görüşelim tekrar dedi bende üç hafta sonrasına randevu almıştım o hafta da yokmuş kendisi erteledi. 35 te gideceğim yine bir ay olmuş oluyor.
En iyisi Metehan koy sen de. Bu sene bu isim baya çok tercih edilioKendim isim konusunda hep sıkıntı yaşadım. Çoğu kişi hala adımı yanlış söylüyor. O yüzden bilindik ve kolay bi ismi olsun istiyorum. Eşim Mert istiyo, bende Mert Han olsun diyorum ama bu sefer merthanı birleşik yazarlar çocuğumda sıkıntı Yaşar bi türlü tam emin olup karar veremiyoruz. İsim işi çok zor
Maşallah adaşımız MetehanaSelammssss
Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Evet grupta şuan 4 kişi mete koyuyo sen ben jelibon bide kurabiyeMaşallah senın Dr da baya gailesiz. Bizim ki genelde 3 haftada çağırırdı. 30da gittik 2 haftaya düşürcez dedi. 36dan sonra 1 haftaya dedi. Senın böyle olursa heralde 35 gidersin bide doğumda tmm hop bitti
En iyisi Metehan koy sen de. Bu sene bu isim baya çok tercih edilio
Maşallah adaşımız Metehana
İyi ki diyorum destekleyen ailelerimiz varmışBen haftaya anneme sildircem babamda perdeleri asar
Ay bir an 30 dan sonra doktorun her hafta gel dedi sandım şokMaşallah senın Dr da baya gailesiz. Bizim ki genelde 3 haftada çağırırdı. 30da gittik 2 haftaya düşürcez dedi. 36dan sonra 1 haftaya dedi. Senın böyle olursa heralde 35 gidersin bide doğumda tmm hop bitti
En iyisi Metehan koy sen de. Bu sene bu isim baya çok tercih edilio
Maşallah adaşımız Metehana
Alir alir simdiden sonra cok hizli kilo aliyolar haftada 200 250 gr aliyolarmis artikAynen kuzum şu alt sınırı geçse yeter diyorum son kontrolde eşimle 2 bile olmamıştır diyorduk ama olmuştu şimdide diyorum gidince 2500 olur mu2 haftada 400 gr alır mı minik.
Eksiği olmasın fazlasında gözüm yok
Yok cnm öle deil. En son 30 da gittim. 32 de gitcem yarın yani. Sonra 34 de 36da 37 38 39 40 derken hopp tospik le büyük buluşma inşallah30 haftadan sonra her hafta gitmek de çok sık bence.. Sancıların yoksa ne gerek var kız özele mi gidiyorsun para dayanmaz ona. Bence 30-32 den sonra 2 haftada bir gidersin 36-37 diyince her hafta.. Herkesin doktoru düşüncesi farklı demek ki ama özele de 10 hafta üst üste gitmek istemem yani doğum parası kadar para gider
Bakalım merakla bekliyorum randevuyu. Haftaya cumartesi 36 oluyorum nasipse cuma ya da cumartesiye randevu alırım gidelim görelim nasılmış kızım.Alir alir simdiden sonra cok hizli kilo aliyolar haftada 200 250 gr aliyolarmis artik
İnşallaaahGüzel haberlerle gelelim insallah
Mert tek başına daha güzel bence de han ismi yanına uymamış başka isimle dusunebilirisn çok istiyosan
Benim annemde çalışıyo hattâ yarim gün izin alıp gelcek isten hafta sonu yasak var mecbur hafta ici yapıcaz mutfak dolaplarını ben hallederim yatak odasının dolaplarıa bitmek üzere antredeki dolabı da halletmistim ardanın odasinidaİyi ki diyorum destekleyen ailelerimiz varmış
Annem de ben silerim zaten azdaha zaman geçsin temizlik yapacağım dedi de yine yağmur yağıp kirlenir illaki annemle de bi üzerinden geçeriz diye düşündüm aslında ona da çok yük olmak istemiyorum çalışıyor sonuçta fakat bitmek bilmeyen bir enerjisi ve temizlik takıntısı var bu konuda anneme çekmemişim ben sıradan insanlar gibiyimcam silerken illaki perdeleri de atarim aslında ama şuan atsam asamam eşim yarın izinli yarında perdeleri indirir yıkarım artık
Aynen öyle kilolu olunca sağlıklı gibi bi algı var amaHepimiz bebekler önden gidince seviniyoruz ama durum bu şekilde en iyisi gününde olması bence.
Oh masallah buyudu prensesBakalım merakla bekliyorum randevuyu. Haftaya cumartesi 36 oluyorum nasipse cuma ya da cumartesiye randevu alırım gidelim görelim nasılmış kızım.Bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah.❤
Aynen kuzum şu alt sınırı geçse yeter diyorum son kontrolde eşimle 2 bile olmamıştır diyorduk ama olmuştu şimdide diyorum gidince 2500 olur mu2 haftada 400 gr alır mı minik.
Eksiği olmasın fazlasında gözüm yok
Ay yok yok ben yanlış anladımYok cnm öle deil. En son 30 da gittim. 32 de gitcem yarın yani. Sonra 34 de 36da 37 38 39 40 derken hopp tospik le büyük buluşma inşallahsenın dediğinle aynıya gelio. Yanlış mı yazdım ben.... Özele gidiom he bide bu ay artmıs muane ücretleri. Allahtan sendika indiriminden 95e düşüo İstanbulda devlete gitmek çok zor.
Canım peki bu dediğin normal kan tahlilinde de belli oluyo mu çünkü ben sağlık ocağında kan verdikçe sonucu doktoruma gönderiyorum o da ekstradan tahlil istemiyo, benim şeker baya düşük çıkmıştı açlık 67 tokluk 85 o yüzden mi yapma gereği duymadı acaba tekrardan? Cikolatakistim den istemiş doktorumuz aynıCanım normal giderken 32. Haftada yükselebiliyormuş şeker . Bunu da doktorların sadece bir kısmı uyguluyor sanırım . Yada gebenin yaş -kilo durumuna görede yapıyor olabilirler. Bana 31 de gizli şeker testi , 32 de açlık - tokluk testi yaptırdı araştırmadaki . 100 ogtt de 1 değerim yüksek çıkmıştı çünki .32 de yükselebilir demişti . Çok şükür normal çıktı ama dikkat etmeye ve evde takibe devam .
Olur bebeğim hamileyiz sonucta insanlık haliAy yok yok ben yanlış anladımnasıl bu kadar yanlış anladım şoktayım şu an
Ömer kafanın üstünde felan mı öyle okuduysan mesajı olabilirAy yok yok ben yanlış anladımnasıl bu kadar yanlış anladım şoktayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?