2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalk cam silde demedik normal ev işini yap yeter ne işin var camla
Salon camı hariç diğerlerini bi elden geçirmem lazım orayı eşimden yardım isterim, erteleye erteleye kaldı dışarısı flu görünüyor artık bir gör ufacık bizim camlar hemen biter.

Bilmiyorum ki canım son gittiğimde bir ay sonra görüşelim tekrar dedi bende üç hafta sonrasına randevu almıştım o hafta da yokmuş kendisi erteledi. 35 te gideceğim yine bir ay olmuş oluyor.
Maşallah senın Dr da baya gailesiz. Bizim ki genelde 3 haftada çağırırdı. 30da gittik 2 haftaya düşürcez dedi. 36dan sonra 1 haftaya dedi. Senın böyle olursa heralde 35 gidersin bide doğumda tmm hop bitti
En iyisi Metehan koy sen de. Bu sene bu isim baya çok tercih edilio
Selammssss

Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Maşallah adaşımız Metehana

Evet grupta şuan 4 kişi mete koyuyo sen ben jelibon bide kurabiye

Ben haftaya anneme sildircem babamda perdeleri asar
İyi ki diyorum destekleyen ailelerimiz varmış
Annem de ben silerim zaten azdaha zaman geçsin temizlik yapacağım dedi de yine yağmur yağıp kirlenir illaki annemle de bi üzerinden geçeriz diye düşündüm aslında ona da çok yük olmak istemiyorum çalışıyor sonuçta fakat bitmek bilmeyen bir enerjisi ve temizlik takıntısı var bu konuda anneme çekmemişim ben sıradan insanlar gibiyim cam silerken illaki perdeleri de atarim aslında ama şuan atsam asamam eşim yarın izinli yarında perdeleri indirir yıkarım artık

Ay bir an 30 dan sonra doktorun her hafta gel dedi sandım şok

Alir alir simdiden sonra cok hizli kilo aliyolar haftada 200 250 gr aliyolarmis artik

Yok cnm öle deil. En son 30 da gittim. 32 de gitcem yarın yani. Sonra 34 de 36da 37 38 39 40 derken hopp tospik le büyük buluşma inşallah senın dediğinle aynıya gelio. Yanlış mı yazdım ben.... Özele gidiom he bide bu ay artmıs muane ücretleri. Allahtan sendika indiriminden 95e düşüo İstanbulda devlete gitmek çok zor.

Alir alir simdiden sonra cok hizli kilo aliyolar haftada 200 250 gr aliyolarmis artik
Bakalım merakla bekliyorum randevuyu. Haftaya cumartesi 36 oluyorum nasipse cuma ya da cumartesiye randevu alırım gidelim görelim nasılmış kızım. Bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah.❤

Benim annemde çalışıyo hattâ yarim gün izin alıp gelcek isten hafta sonu yasak var mecbur hafta ici yapıcaz mutfak dolaplarını ben hallederim yatak odasının dolaplarıa bitmek üzere antredeki dolabı da halletmistim ardanın odasinida bi banyo kapılar cam perde mutfak dolapları var iste

Hepimiz bebekler önden gidince seviniyoruz ama durum bu şekilde en iyisi gününde olması bence.
Aynen öyle kilolu olunca sağlıklı gibi bi algı var ama haftası ile uyumlu gidiyo oğluşum burdaki çoğu bebekten minnak ama olsun bide iri olunca doğurması daha zor olur benim için

Pembe sen tek doktora mı gidiyorsun? Biliyorsun benim bebeğimin kilosuna da doktorum geride demişti. Bu ara 2 ayrı doktora gittim her ikisinde de kilosu gayet normal çıktı ve onlardan hemen sonra yine düzenli gittiğim doktorda yine daha az çıktı kilo . Biz beslenmemize dikkat edebiliriz sadece, asıl kiloyu doğumda göreceğiz. Insallah sağlıkla gelir hepimizin bebeği.

Ay yok yok ben yanlış anladım nasıl bu kadar yanlış anladım şoktayım şu an

Canım peki bu dediğin normal kan tahlilinde de belli oluyo mu çünkü ben sağlık ocağında kan verdikçe sonucu doktoruma gönderiyorum o da ekstradan tahlil istemiyo, benim şeker baya düşük çıkmıştı açlık 67 tokluk 85 o yüzden mi yapma gereği duymadı acaba tekrardan? Cikolatakistim den istemiş doktorumuz aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…