Canım normal giderken 32. Haftada yükselebiliyormuş şeker . Bunu da doktorların sadece bir kısmı uyguluyor sanırım . Yada gebenin yaş -kilo durumuna görede yapıyor olabilirler. Bana 31 de gizli şeker testi , 32 de açlık - tokluk testi yaptırdı araştırmadaki . 100 ogtt de 1 değerim yüksek çıkmıştı çünki .32 de yükselebilir demişti . Çok şükür normal çıktı ama dikkat etmeye ve evde takibe devam .
Böyle bişey kesinlikle var. Ben şeker yüklemesini 22+4'te yaptırdım orda çıkmıştı gebelik şekeri. Aşağı yukarı neyin şekeri yükselttiğini biliyordum ama son zamanlarda her zaman yediğim şeyleri yememe rağmen yüksek çıkmaya başladı. Bir dilim ekmek dahi yemiyorum artık ama açlık şekerleri yüksek çıkmaya başladı bu defa da. Bu sabah açlık 115 çıktı. Tokluğu kontrol altına aldım ama açlık için ne yapabilirim bilemedim. Evde koşu bandım var yürüyüş yapmaya başladım bugün bakalım. Hala düşmezse haftaya endokrinolojiye gidicem.
Geçmiş olsun tuğçe geçti mi kasılmaların? Bir de neden öne doğru eğiliyorsun gözlerinde rahatsızlık mı var? 1 saat aralıksız araba sürmediysen bence araba kullanmaktan olmamıştır. Uzun süre ayakta durmak daha çok rahatsızlık veriyor.
Ya şimdi bana kızacan ama çok komik canlandı gözümde. Yani kaportanın önünden biri geçiyor mu diye bakıyorsun sanki gibi ee önünü göremiyorsan zaten sürme bacım. Bende kocan seni kucağında taşısın avm ye (şaka yapıyorum alınma, alıngansan mesajımı ciddiye alma )
Ahah yok be yolun kenarina arac koyuyor salaklar anayola baglanrken ister istemez bakiosn gelen varmi fln die arkama yaslannca goremiyorm onumde zaten kocaman bi basket topu kadr gobek oldu alinmam sekerm oyle seylere
Ahah yok be yolun kenarina arac koyuyor salaklar anayola baglanrken ister istemez bakiosn gelen varmi fln die arkama yaslannca goremiyorm onumde zaten kocaman bi basket topu kadr gobek oldu alinmam sekerm oyle seylere
Benm esimde merti begeniyo mert mi olsa demisti bzmkinin ismi nasipse çağatay olacak basından beri belliydi isim onerisi istersen mert c
Gzl tabi ayriyetten hoşuma gidenleri söliyim ben sana
dora , kıvanç, tuna , çağatay, deniz , doruk , mete , kuzey
Isimler cocugun karakterini cok etkiliyor benm oglumn adi kuzey efe tam bi efe bazen oyle bir dikleniyor ki sanki karsimda ergen bi cocuk var sinrlensin hirsini alamazsa yandin kaç kiza elisa koyucaz bakalum o nasl bi karakter olucak insallah naif kibar bir kiz olur
Isimler cocugun karakterini cok etkiliyor benm oglumn adi kuzey efe tam bi efe bazen oyle bir dikleniyor ki sanki karsimda ergen bi cocuk var sinrlensin hirsini alamazsa yandin kaç kiza elisa koyucaz bakalum o nasl bi karakter olucak insallah naif kibar bir kiz olur
Belim gevmiyor bi turlu tum gece sardim yattim hala cok fena yuruyemiyorum evdsn cikamiyorum ya nasl duzelcek bu belim hapsururken bile asiri canm yaniyor sag taraf
Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Kontrolden cıktım:) 34. Hafta kılosu 2650 boyu 45 cm, kafası bıraz ırı oldugu ıcın nırmal dogum yapamayız sezeryan olavaksın dedi:) 5 mart ya da 9 mart yıne konusuruz dedi
Belim gevmiyor bi turlu tum gece sardim yattim hala cok fena yuruyemiyorum evdsn cikamiyorum ya nasl duzelcek bu belim hapsururken bile asiri canm yaniyor sag taraf
Dün geç gördüm konu da ilerlediği için yazamamıştım, geçmis olsun ama ne desek boş mavi, dün de önceden de bel ağrın vardı daha geçmeden sen çıkıp markete gitmişsin kendine sen dikkat etmezsen bizim önerilerimiz hep havada kalır.
Çarşamba günü şehir dışından arkadaşım geldi bebeğime getireceği eşyalar vardı onları getirdi o gün buraya giremedim dün de minik yeğenim bendeydi o yüzden aktif olamadım.
Küçük çocuğu olan anneler siz nasıl yapıyorsunuz ya karnım belim koptu ağrılardan. 3 yaşına girecek şubatta yeğenim.
2 günün yorgunluğunu dün akşam 9da uyuyup sabah 10da uyanarak attım en son ne zaman bu kadar uyuduğumu bilmiyorum başıma ağrılar girdi biraz abartmış ve derin uyumuşum
O kadar çok kişi kontrole gitmiş kii Maşallah herkesin de güzel geçmiş çok sevindim bebisler harika gelişiyor.❤ Masalim01
taburcu olmuşsun geçmiş olsun inşallah sıkıntıların diner iyice çoğalmaz evde
Mascara
Senin fıtık vardı değil mi canım bel ağrıları deyince aklıma ilk sen geliyorsun bizlerin standart her hamilede olan ağrılarına bir de senin fıtık ağrın ekleniyor Allah kolaylık versin.
Oy maşallah yaa 34. Haftada 2110 kg çıkmıştı benim minik benimki harbiden minik demek e kafası da küçük benim kızın normal doğurabilir miyim acaba çocuğum doğum pozisyonu alacak mı kafamda deli sorular
Hayırlısı ile gelsin inşallah tarihler az birşey belli olunca iyice heyecanlanıyorum
Oy maşallah yaa 34. Haftada 2110 kg çıkmıştı benim minik benimki harbiden minik demek e kafası da küçük benim kızın normal doğurabilir miyim acaba çocuğum doğum pozisyonu alacak mı kafamda deli sorular
Hayırlısı ile gelsin inşallah tarihler az birşey belli olunca iyice heyecanlanıyorum