- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Ben yorumu sildim herkes alintiliyo alintiyi silersen sevinirim hem sil dendi hemde sildigim halde alintiliyosunuz benim.kaldirmamin bi anlami.kalmiyo.boyle olunca .. ben kan olayini yeni gordum benim yazıdan sonra yazilmis ssanrm sence gorsem yazarmiyim.keske.bi dusunseniz szdeYÖK artık ciddi algısal problemin mı var arkadaş senin!!! Gülerek bi de normali de merak ediyorum karar vermedim demişsin
Şu fan fin fon merakıni bence doktoruna sor özelde arkadaşa sor!
Farkında mısın herkes konuyu sürekli bu nahoş durumlara getirmeden de laf atıyor
Ya anlamayacak kadar düşüncesiz ya da anlayıp devam edecek kadar pişkinsin
İkinci ihtimali daha yüksek görüyorum vah ki ne vah
Burda biri kan gelmiş risk durumu var hala ilişki sorusu pesss sevişmeyi bırakamam normalde olmaz diyorsan sezeryanda da 40 gün bekliyorsun en az bilgin olsun
okusa bile anlamıyor bence canım.İşte canım onları bile okumamıştır. Çünkü muallimezin dediği gibi sorusunu soruyor cevabını alıyor oluyor bitiyor
Bi tane daha mı gitsen wc ye yaKızlar hepinizden Allah razı olsun ya inşallah kötü etki yapmamışımdır üzerinizde. Ne kadar sakin de olsam sizinle paylaşınca daha bir rahat hissettim. Beni düşünmeyin muhabbete devam edin olur mu bişey olursa ben haber veririm size.. Bu saatten sonra Allah ın izniyle en fazla erken doğum olur ondan da korkmuyorum artık
İşte canım onları bile okumamıştır. Çünkü muallimezin dediği gibi sorusunu soruyor cevabını alıyor oluyor bitiyor
Benim yazımı okumadan önce onun yazısı vardı zahmet edip okusaydın. Sana takan ben değilim taktıran sensin. Saçma sapan soruların daha nerede ne konuşulacak bilmeyen tavırların yüzünden millet sayfadan soğudu. Ne zaman duracaksın acaba diyorum ama yok sen durmak nedir bilmiyorsun.Arkadasim daha yeni yazmis saniyede nasil okiyum herseyi ?? Yeni gordum taktin sen.bana
Sen sürekli uzatmiyorsun bir daha yazmıyorsun sürekli ilişki merakı ağrın sizin bir durdurak.bilmiyorsun bak ben sana gerekçeleri istediğin gibi anlatayım karnında taşındıgin bir can üstün kusmuk kokacak heryer bok kokacak gözlerinin altı simsiyah olacak o sürekli sorduğun cinselliği yaşamayacaksın ağrıların daha articak şişeceksin emzirirsen şekerin düşecek sen bu bogazla yiyip dahada şişicen genitel bolgen eski halinde olmayacak o cinsel obze olan memelerin de artık yavrunu dogurucan oldumu anne olacaksın çünkü azcik aklını başına al silkelen çocuk değilsin ergenler gibi davranma yeter karşında çocuk yokAlla alla sildim merak etmek suc mu ben anlamadimki neyse uzatmayacağım sende alintiyi silersen sorun ortadan.kalkacak yazı gorunmeyecek silersen alintiyi sevinirim herkes siliyo simdi sen alintiyi silmezsen benim yaziyi kaldirmamin bi anlami.kalmayaavak
Biz de senden bıktık usandık bir bilsen artık keşkeValla yeter artik bu tepkilerinizden biktim usandim bende insanim sonradan gordum olamazmi her dk hersshi okuyamam.ki saniyesinde.. gormus olsam zaten o.yorumu yazmazdim soru sormazdim neyse kanamasi olan arkadasa yorum.yapacagimiza burda bunu tartismayalim bence
Keşke sen biraz düşünsen mavi ya.Ben yorumu sildim herkes alintiliyo alintiyi silersen sevinirim hem sil dendi hemde sildigim halde alintiliyosunuz benim.kaldirmamin bi anlami.kalmiyo.boyle olunca .. ben kan olayini yeni gordum benim yazıdan sonra yazilmis ssanrm sence gorsem yazarmiyim.keske.bi dusunseniz szde
Korkma canım ALLAHin izni ile birşey olmaz ama arkadaş bacı tavsiyesi dinle git bir gör bebeşi mutlaka haberini bekliyoruzKızlar hepinizden Allah razı olsun ya inşallah kötü etki yapmamışımdır üzerinizde. Ne kadar sakin de olsam sizinle paylaşınca daha bir rahat hissettim. Beni düşünmeyin muhabbete devam edin olur mu bişey olursa ben haber veririm size.. Bu saatten sonra Allah ın izniyle en fazla erken doğum olur ondan da korkmuyorum artık
Peki benim yazdığım yazıdan önceydi o yazılar ben seni etikette yapmadım benim yazımı okuyup üzerine alınıp onu nasıl okumadın ki biraz dürüst ol istersenArkadaslar genel yaziyorum yoruldum artik gormedim kanama olayinin yazildigini benim.yazdigim dakikalarda yazilmis zaten .. gorsem zaten yazmaz kanamasi olan arkadasla ilgilenirdim ..
Uzatmayalim isterseniz arkadaş kanamasi varmis.biz burda bunu tartisiyoruz gerçekten gormedim gorsem yazmam.zaten ister inanin ister inanmayın
Normal Normal yaziyorum herkes gibi s3n abartiyosun okumadim evet gormedim gözümden kacti olamazmi bazen etiketleri.bile.goremeyebliyoruz roobot değilim..Benim yazımı okumadan önce onun yazısı vardı zahmet edip okusaydın. Sana takan ben değilim taktıran sensin. Saçma sapan soruların daha nerede ne konuşulacak bilmeyen tavırların yüzünden millet sayfadan soğudu. Ne zaman duracaksın acaba diyorum ama yok sen durmak nedir bilmiyorsun.
Ben alıntılamadım bile canım etiket bile yapmadım benim yazımı okuyup onu nasıl okumuyorKeşke sen biraz düşünsen mavi ya.
gerçekten kalbini kırmayım diyorum ama hep kendi derdin hep kendi derdin.
sana cevap veren kişilerden önce luli derdini yazdı demekki mesajları okumadan kendi alıntılarına bakıyorsun sadece. Ee haliyle bi kendi derdin oluyor meselen.
hayır yani bayağı açık açık yazmışın genişlermmi ilişki nasıl olur bilmem ne diye. Ne bileyim yazarken sende düşünebilirdin bunu.
şimdi haklısınız bi daha olmaz diceksin ama yine olacak eminim.
Sonra biz vicdan yapıyoruz bi de sanki hatalıymışız gibi.
Bilmiyorum ki suçlu kim
Arkadaşım inşallah bir sıkıntı çıkmaz sen hareketlerini takip et ufacık bir şeyde git bu haftalar önemli. Allah muhafaza erken doğum riski olursa durdururlar hastanede.Kızlar hepinizden Allah razı olsun ya inşallah kötü etki yapmamışımdır üzerinizde. Ne kadar sakin de olsam sizinle paylaşınca daha bir rahat hissettim. Beni düşünmeyin muhabbete devam edin olur mu bişey olursa ben haber veririm size.. Bu saatten sonra Allah ın izniyle en fazla erken doğum olur ondan da korkmuyorum artık
Canim gerçekten kimse inanmasada ben yazini görmedim gorsem asla baska bisiyler sormazdim yada ustune konusmaz direk o yazina cevp verirdim şuan kendi derdin kendine yeterken bencillik.yapmaz yardimci olmaya calisirdim ama.tepkiler bana karsi hep.boyle oluyor burda nedense neyse kanama bu saatten sonra cidden en fazla dogum olur o da sag saglim buyuduler artık hicbi sorun olmadan kucagina alirsin ama hemen bi doktorunu arasaydin aramissindir zaten çağırmıştır muhtemelen acile bi git bence telas yapmadan sakince ..kendi adima ozur dilerim gerçekten gorsem asla baska muhabbetler icinde olmazdimKızlar hepinizden Allah razı olsun ya inşallah kötü etki yapmamışımdır üzerinizde. Ne kadar sakin de olsam sizinle paylaşınca daha bir rahat hissettim. Beni düşünmeyin muhabbete devam edin olur mu bişey olursa ben haber veririm size.. Bu saatten sonra Allah ın izniyle en fazla erken doğum olur ondan da korkmuyorum artık
Ben abartıyorum öyle mi milletin yatak odasındaki ilişkiye kadar soran sensin kendine bak benceNormal Normal yaziyorum herkes gibi s3n abartiyosun okumadim evet gormedim gözümden kacti olamazmi bazen etiketleri.bile.goremeyebliyoruz roobot değilim..
O kdr duyarsizda degilim gorseydim gerçekten yazmazdim emin ol .. uzatmak istemiyorum artik uzatmanin bi anlami.yok
Ben sana cevap verdiğini fark etiim canım. Jeliye verdiği cevabı kasdetmiştim de sana cevap vermiş olması cidden işine gelene cevap verdiğini gösteriyorBen alıntılamadım bile canım etiket bile yapmadım benim yazımı okuyup onu nasıl okumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?