2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

S Sns34 Sinirlerimin zirvesindeyken yazdığın mesaj beni güldürdü Allah razı olsun arkadaşım
Tek tek alintilayamadm ama sns34 hakli grubumuza bir kere geldi bahsettiginiz arkadas gecenlerde muallimez ile kurkmantolu nun tartistigi zamanin ertesi.kizlari burda birbirine kirdirdi sonra geldi gruba slm.arkadaslar araniza katilabilir miyim dedi bizden kimse onemsemedi onu bize yollamayin nolur dogum sevincinizi paylasmak alisverislerinize tecrubelerinize bakmak icin geliyorz buraya ama arkadasin hayat hikayesini bende biliyorm dusunun gerisini bizi dusunun hayallerimizi dusunun

Zaten sürekli herşeyi stres haline getirip herşeyi sorun haline getirmek ne oluyo ben anlamıyorum başına gelmiş sürekli korkmak ne oluyo ki yaşayıp görücez herkezin başka başka hikayesi olacak ben görmemezlikten geliyorum yazılanları çoğunlukla

Yaa kızlar Allah iyiliğinizi versin
Birden nereye gittiniz kizlar
Uyuyamıyom yavv

demkki nisan anneleri en basindan beri burayi okuyor bizim gruba gelince herkes oyuzden ölü taklidi yapti

Hepınız teker teker gelecek mısınız :) ya cok tatLısınız nerelerdeydınız sız daha önce :)

Şaka gibi şuan şoklardayım e biz yine iyi dayanmışız başka topiklerde bile namı duyulmuş. İnşallah bundan böyle sakin huzurlu olması gerektiği gibi olan bir topik olacağız inanıyorum
Birden nereye gittiniz kizlar
Herkesler kafayı sakinlemeye çekildi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…