2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pişi var canim daha ne olsunn. Cok severim sabah öğlen aksam her ogun gideri var bende. Yanına tulum.peynriiiigec olmasa annemi arardım sabah yapardi
Hakkını helal et canın mı çekti un su tuz maya ılık su ile yapıyorum yoguramazsan makinanın pedal aparitiyla yogur hemen sabaha pişir maya yoksa kabartma tozu koy ayy kötü oldum keşke demeseydim

Çıktım geldim bende yataktan uyku tutmuyor hafta ici daha zor çalışınca şimdi neyse de yarın uyurum diyorum da sinirlerim bozuk nedense ama uyuyamadim stres oldum
Süt ic canim rahatlatıyor. Çalışirkenn bende pazar gecesi su an yaşadığım stresi yaşardım sabah is var erken kalkmam icin uyumam.lazim gb dusundukce uyuyamazdım.

Zaten bebeğine sürekli herşeyi sorun edip herşeyden stres yapıp eziyet eden sensin o yavrucak nasıl dayanıyor buna bilmiyorm Bi insan hiç mi mutlu olmaz ya gerçekten anlamıyorum

Hakkını helal et canın mı çekti un su tuz maya ılık su ile yapıyorum yoguramazsan makinanın pedal aparitiyla yogur hemen sabaha pişir maya yoksa kabartma tozu koy ayy kötü oldum keşke demeseydim
Yok canim helal.olsun kendini kotu hissetme lütfen. Yaparım tabii ama ben bu haftalar hamurlu yağlı yiyemiyorum.karaciger yaglanmam var doktor yeme.dedi.

Valla sen söylemesen aklımda yoktu, iyi oldu söylediğin. Bende sabah yapacağım şimdiden sabah olsun diye bekliyorum

Doktoruna ulaşman mümkün mü canım.inşallah korkulacak bişey değildir. Doğum yaklaşırken bebek aşağı yerleşirkende kanama olabiliyormuş

Ayy inanmiyorm cidden arkadasn sorunlari var yazik allah yardim etsin

Ben de şubat annelerını takıp edıyorum :) orası da guzel bı burası ıste vızvızz zaten özel gruba cekılmıstık sımdı publıc e acık olunca dökuldu her sey ortaya malesefff
Subat annelrinde dogurmayan az kaldi cok heyecanli hergun bakarken acaba kim dogurmus diye giriyorumm
Subat annelerinden beri takip ediyorum sizde de mavinin isteklerini ve triplerini , almak istedigi ama kayninin daha almadigi bebek gardrobunu kaynanasinin almadigi besigi okuyoruz

Aaa valla herşeyi biliyorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…