Şaka gibi şuan şoklardayım e biz yine iyi dayanmışız başka topiklerde bile namı duyulmuş. İnşallah bundan böyle sakin huzurlu olması gerektiği gibi olan bir topik olacağız inanıyorum
Şaka gibi şuan şoklardayım e biz yine iyi dayanmışız başka topiklerde bile namı duyulmuş. İnşallah bundan böyle sakin huzurlu olması gerektiği gibi olan bir topik olacağız inanıyorum
Ben de şubat annelerını takıp edıyorum :) orası da guzel bı burası ıste vızvızz zaten özel gruba cekılmıstık sımdı publıc e acık olunca dökuldu her sey ortaya malesefff
Offf yarim saatte karışmış çarşı. Herkes diyeceğini demis. Ben daha ilk haftalarda bayılmıştım artik kilo muhabbetinden, sonraki attığı her mesajı okumadım ama yoruldum farkli karakterde bir insan gerçek hayatta anlaşamayacağım.insanlari burda kaale hic alamam. Belki hamilelikte bu kadar hassaslasmis olabilir ama Allah lohusaliginda yakınlarına sabır versin
Çıktım geldim bende yataktan uyku tutmuyor hafta ici daha zor çalışınca şimdi neyse de yarın uyurum diyorum da sinirlerim bozuk nedense ama uyuyamadim stres oldum