2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Topiginiz onsuz daha guzel bence hayir yazmicam diyo diyo yine bisey olmamis gibi yaziyo

Hamur mayaladim sabaha piśi yapicam kızım çok seviyor azda stres attım yogururken iyi geldi
Ohhh mis
Bi el yuz yikamaya gitti.millet

Iste bizde bi alt siniftaymisiz gbi ust siniflar napio die koridorda sessizce izlioduk ne bilelim işın buralara gelecegini etliye sütluye karismazken
Ben de şubat annelerını takıp edıyorum :) orası da guzel bı burası ıste vızvızz zaten özel gruba cekılmıstık sımdı publıc e acık olunca dökuldu her sey ortaya malesefff

Topiginiz onsuz daha guzel bence hayir yazmicam diyo diyo yine bisey olmamis gibi yaziyo
Bence de böylesi çok daha iyi olacak herkes için.
Ohhh mis

Bi el yuz yikamaya gitti.millet
El yüz yıkamaya gittilerse iyi gerginlikten karnım acıktı ben de mutfağa gidiyorum ( hayır yemek yemek için bahane üretmiyorum)

Offf yarim saatte karışmış çarşı. Herkes diyeceğini demis. Ben daha ilk haftalarda bayılmıştım artik kilo muhabbetinden, sonraki attığı her mesajı okumadım ama yoruldum farkli karakterde bir insan gerçek hayatta anlaşamayacağım.insanlari burda kaale hic alamam. Belki hamilelikte bu kadar hassaslasmis olabilir ama Allah lohusaliginda yakınlarına sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…