Benimki ben yapınca bişey çok kızıyo içimde gidiyo annem dedi ben gelip yapıcam diye ama oda ufak çaplı operasyon geçirdi kıyamam ona da mecbur eşime kıydım
Tırnağını geçirmiş üstten alta yırtıyo gibi bi his sorma doğunca nasıl olacak ben bilmiyorum kıpır kıpır anasıda öyleymiş ama annem intikam alıcı diyo çocuğuma
o dediginiz seyi ben bir kac kez yasadim galiba.Nasil diyim karnimin solunds bir aci oldu ama cok kucuk bir noktada sanki cimdikleme gibi icerden yada tirnak batmasi gibi degisik bir sey ama nedendir hic bilmiyorum
Ya benimki uzun zamandır yapıyor onu.soluma yatınca sol en dibe gidiyor.orda yüzünü aşağı dönüp durmadan parmaklar geziyo karnımın yatağa değen yerinde.artik gülüyorum valla
Kizlar gitmiş bende üzüldüm yapılan imalardan anlamıyordu mavi o sebepten bu kadar büyüdü sonunda olan kızlara oldu. Keske biraz anlamış olsaydi olaylar buralara hic gelmezdi neredeyse 8 aydır burdayiz hep ayni şeylerdi.
Bende dun aksam hic girmedim olaydan haberim yoktu keşke burda olsaydım soyleyeceklerim icimde kalmazdı diyordum sonuçta kizlar da hepimizin ortak düşüncesi olan şeyleri söylediler fatura onlara kesilmiş gibi oldu.
Bende dun aksam hic girmedim olaydan haberim yoktu keşke burda olsaydım soyleyeceklerim icimde kalmazdı diyordum sonuçta kizlar da hepimizin ortak düşüncesi olan şeyleri söylediler fatura onlara kesilmiş gibi oldu.
Evet geçen ebe bilgilendirdi bu anlattığın şekilde. Ama kendi doktorum gerek yok dedi. Aslında bu ara gidip kan tahlili mi yaptirsam. Son tahlil sonucunda arkadaşların bahsettiği kadar düşük değildi. Ama 3.trimester da hızlı yıkım yapım oluyormus kan önemli demişti sağlık ocağı.
Dürüsteyse içme.derim canim.benimde düşüktü doktor takviye verdi bende dikkat ettim kahvaltıda ıhlamur içtim günde sadece bir bardak ya açık cay yada küçük.fincan kahve içtim yükselmişti bakalim.haftaya tekrar kan vercem
Bnm eşim de öyle evde olunca kendi yapar her işi. Mesela bugün sarma sardım okadar yardım etti ki, sonra çorba yaptı. Ben okula gidince dışarıdan söyle yorma kendini dio. Dün çamaşır attım makinaya cıkardı serdi. Allah razı olsun eşlerimiz den.