2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolsun esim benden önce koşturuyor bende ona kıyamıyorum yoruldu 2 gündür.
Benimki ben yapınca bişey çok kızıyo içimde gidiyo annem dedi ben gelip yapıcam diye ama oda ufak çaplı operasyon geçirdi kıyamam ona da mecbur eşime kıydım

o dediginiz seyi ben bir kac kez yasadim galiba.Nasil diyim karnimin solunds bir aci oldu ama cok kucuk bir noktada sanki cimdikleme gibi icerden yada tirnak batmasi gibi degisik bir sey ama nedendir hic bilmiyorum
Araştırdım bişey bulamadım normaldir heralde bende tam ortada hissettim

Sanki bebiş tırnaklıyo beni dün gece ilk defa oldu bide az önce oldu böyle bişey yaşayan var mı biraz araştırdım bişey bulamadım
Ya benimki uzun zamandır yapıyor onu.soluma yatınca sol en dibe gidiyor.orda yüzünü aşağı dönüp durmadan parmaklar geziyo karnımın yatağa değen yerinde.artik gülüyorum valla

Onun kadar herkes isyan etmişti ama tuhaf oldu biraz herkesin derdi grubun huzuruydu sonuçta.. Ben de banlatacam şimdi kendimi
Bende dun aksam hic girmedim olaydan haberim yoktu keşke burda olsaydım soyleyeceklerim icimde kalmazdı diyordum sonuçta kizlar da hepimizin ortak düşüncesi olan şeyleri söylediler fatura onlara kesilmiş gibi oldu.

Bende dun aksam hic girmedim olaydan haberim yoktu keşke burda olsaydım soyleyeceklerim icimde kalmazdı diyordum sonuçta kizlar da hepimizin ortak düşüncesi olan şeyleri söylediler fatura onlara kesilmiş gibi oldu.
Aynen valla grubun fedaileri neyse kısa sürer bu ayrılık inşallah

Ben 15gunde 1kan idrar veriyorum cnm
Baktirmakta fayda var...

Canım ben Bi türlü azaltamadım çayı kahveyi ya. Doğumda sıkıntı cıkmaz inşallah
Sanki bebiş tırnaklıyo beni dün gece ilk defa oldu bide az önce oldu böyle bişey yaşayan var mı biraz araştırdım bişey bulamadım
Cano bnm tırnaklıo mu bilmiom ama sanki deşiyor karnımı arada. Bi anaam dedirtiyor yani. Ama hoşuma da gidio o öyle yaptıkça
sağolsun esim benden önce koşturuyor bende ona kıyamıyorum yoruldu 2 gündür.
Bnm eşim de öyle evde olunca kendi yapar her işi. Mesela bugün sarma sardım okadar yardım etti ki, sonra çorba yaptı. Ben okula gidince dışarıdan söyle yorma kendini dio. Dün çamaşır attım makinaya cıkardı serdi. Allah razı olsun eşlerimiz den.
Evet kızlar gitmiş malesef Tuğçe de gitmiş bu arada
O da mı vardı dünkü tartışmada.
Onun kadar herkes isyan etmişti ama tuhaf oldu biraz herkesin derdi grubun huzuruydu sonuçta.. Ben de banlatacam şimdi kendimi
Aslında sabah okudum öyle kötü şeyler yazılmamış. sen de banlatma kendini bide sen gitme noluyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…