Kesinlikle yapma bende şimdi 3 paket 40li 1 numara sleppy var 1 pakette 2 numara prima daha almam dogsun hem 2ye geccek mı hemen 1le mı devam etcek ona göre alırım
Ben aldım canım memnunum performansından ama. Su doluyo benimkinin alt tarafı az bişey onu da döküyorum birkaç günde bir onun dışında sıkıntım yok.Ama hangi modeli soruyorsun benimki bu.
Doguma yetişmez bile bir pijama aldim 15 gün sonra geldi ben doğurabilirim.
Zor nefes alıyorum artik sıkıştırıldı veled beni .hayırlısıyla bir doğsun bebisler
Benim o zaman 5 falan olmuştu galiba tam hatırlayamadım ama heralde çok düşmüş olmalı ki doktor hemen kan serumu yazdı acilde taktılar bana demekki önemliymiş
Doguma yetişmez bile bir pijama aldim 15 gün sonra geldi ben doğurabilirim.
Zor nefes alıyorum artik sıkıştırıldı veled beni .hayırlısıyla bir doğsun bebisler
Bende çok yapmadım stok. Prima aldım zaten. Çok pişik yapacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. İlk 1 ay çok gidecek diye biraz fazla aldım ama 2 beden az aldım. Duruma göre devam ederiz artık. İndirimi görünce dayanamadım
Ay bu arada kasılmalarım biraz fazla oluyordu diye artık süre tutuyorum şimdi kasılmam oldu ilk defa 1 dakika sürdü şaka gibi. Dur çocuğum dur daha erken gelme
Ay bu arada kasılmalarım biraz fazla oluyordu diye artık süre tutuyorum şimdi kasılmam oldu ilk defa 1 dakika sürdü şaka gibi. Dur çocuğum dur daha erken gelme