2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun ben sade hiç içemiyorum ya süt peynir yoğurt bayılırım ama süt olmuyo kakaolu falan içiyorum
Eskiden 1 yudum içsem hastanelik olurdum midem acayip ağrırdı rahatsız ederdi kızıma hamileyken kutu kutu içmeye başladım ondan beri bırakamıyorum bağımlısı oldum

Bebek doğmadan bez stoğu yapmayın diyolar her türlü indirimi gözlerim yaşlı takip ediyorum. Beybişkomun popişkosunu pişik yaparsa boşa gidecek
Kesinlikle yapma bende şimdi 3 paket 40li 1 numara sleppy var 1 pakette 2 numara prima daha almam dogsun hem 2ye geccek mı hemen 1le mı devam etcek ona göre alırım

Kizlar yaa cok alakasız olacak ama weewell buhar makinasi nasil acaba alan var mi yarin indirimdeymis
Ben aldım canım memnunum performansından ama. Su doluyo benimkinin alt tarafı az bişey onu da döküyorum birkaç günde bir onun dışında sıkıntım yok.Ama hangi modeli soruyorsun benimki bu.

Eklentiler

• E64B7527-1BCC-46CF-A264-AF2204CB530B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 32
Ferritindenn bahsediyor um bu arada ben doktor önemli olan ferritin dedi bana
Benim o zaman 5 falan olmuştu galiba tam hatırlayamadım ama heralde çok düşmüş olmalı ki doktor hemen kan serumu yazdı acilde taktılar bana demekki önemliymiş

Bebek doğmadan bez stoğu yapmayın diyolar her türlü indirimi gözlerim yaşlı takip ediyorum. Beybişkomun popişkosunu pişik yaparsa boşa gidecek
Bende çok yapmadım stok. Prima aldım zaten. Çok pişik yapacağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi. İlk 1 ay çok gidecek diye biraz fazla aldım ama 2 beden az aldım. Duruma göre devam ederiz artık. İndirimi görünce dayanamadım

Bende aynı düşüncedeyim. Indirimler cezbediyor ama ya popiskosu beğenmezse o bezleri deyip alamıyorum

Ay bu arada kasılmalarım biraz fazla oluyordu diye artık süre tutuyorum şimdi kasılmam oldu ilk defa 1 dakika sürdü şaka gibi. Dur çocuğum dur daha erken gelme

Ay bu arada kasılmalarım biraz fazla oluyordu diye artık süre tutuyorum şimdi kasılmam oldu ilk defa 1 dakika sürdü şaka gibi. Dur çocuğum dur daha erken gelme
Nasıl bir his kasılma? Sadece karnında belirli bir bölgede sertleşme gibimi başka belirtiler de varmı?

Kalp kalbe karşıymış, valla bende tam onu yazıyordum. Hemen aldım 1saat önce. Kaçırmayın kızlar tanesi 87kuruşa geliyor ortalama
Kaç beden aldın cnm. Bnm 1 No molfix 184 adet var. 2 no alayım diom.
Ihtiyac felan kalmadı ama bu indirimler insani cekiyo
Daha bnm kendimin baya eksik var ya. Sütyen gögüs pedi gögüs ucu yada kalkan. Aklımda olan bunlar şimdilik.
Canım bazı bezler pişik yapmıyor diyorlar. Prima da onlardan biri. Bende molfix pure soft 1 No aldım okadar yumuşakki.
Hani kız anam anam ev8nde ben evimdeyim
Yavyuuum yakın demek istedim.

Ayy alıntı yapmamışım. Mesaj atamıyorum diyen kimdi. Artık atabilir

Benim yavrusun ayakları tam gogsumun altinda galiba batıyo oturamıyorum elimi değiyorum orası sert kemik gibi tutup isirsam o ayaklari
Ayy o çok fena yapıyor, dünde benim yavrunun ayakları ordaydı oturamıyordum çok zor oluyordu. Bi dogsun o minnak ayakları koklayıp yicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…