2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eksik felan kalmadı şükür kremi aldım doğumdan önce surmeye baslicam diye cantaya koymadım daha göğüs pedide aldım

Ay bu arada kasılmalarım biraz fazla oluyordu diye artık süre tutuyorum şimdi kasılmam oldu ilk defa 1 dakika sürdü şaka gibi. Dur çocuğum dur daha erken gelme
Hic sorma canim ben 10 gundur yasiyorum onlari
Nasıl bir his kasılma? Sadece karnında belirli bir bölgede sertleşme gibimi başka belirtiler de varmı?

Bende aynı şeyi soracaktım baktım sen sormuşsun. Bnm de arada Bi yer okadar sertleşio ki hafif dokununca bile vajina ya vuruo acısı
Kizlar gercek kasilma nasil anlatayim. Karninizin tamami sertlesip ortada toplaniyo gerek sertlik gerek goruntu olarak tam anlamiyla futbol topu gibi oluyo ve bu esnada kasiklariniza agri giriyo.

Kizlar gercek kasilma nasil anlatayim. Karninizin tamami sertlesip ortada toplaniyo gerek sertlik gerek goruntu olarak tam anlamiyla futbol topu gibi oluyo ve bu esnada kasiklariniza agri giriyo.
Aa bnm kasılma ozamn. Eşim bile şaşırıo toplandgında. Ama kasıkta cok ağrı olmuo. Dokunursan vajina ya sancı girio

Ben aldım canım memnunum performansından ama. Su doluyo benimkinin alt tarafı az bişey onu da döküyorum birkaç günde bir onun dışında sıkıntım yok.Ama hangi modeli soruyorsun benimki bu.
Canim aklimda bi model yok, daha dogrusu bilgim yok bakıyorum buna cok sagol
Ben ben güzel bak bundan almıstık 350 TL idi Kasım aralık gibi. Bnm kurtarıcım resmen.
Cok tesekkur ederim canim bu da aklımda

Ee benim dün gece oldu bi kalktim sanki patlayacak bi bomba öyle sert ki karnim da taş kesilmiş şişmiş iyice

Ben de e bebek indiriminden uygun fiyatlı bi kanguru almak istiyorum. tavsiyenizi alabilirim.
E bebek değil de instadan almıştım ben çok memnun kaldım doktor onaylı yeni doğan yastığı var önce onu kullanıyorsun belirli bir boya ve kiloya gelince çıkarıyosun alt kısımda cebi var fermuarlı üst tarafındaki cebinden de güneşli havalarda gölgelik çıkıyor çocuğun kafasını destekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…