2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hangi marka model. resmi varsa atabilir misin

Aa bnm kasılma ozamn. Eşim bile şaşırıo toplandgında. Ama kasıkta cok ağrı olmuo. Dokunursan vajina ya sancı girio

Ee benim dün gece oldu bi kalktim sanki patlayacak bi bomba öyle sert ki karnim da taş kesilmiş şişmiş iyice
İste bunlar gercek kasilma kizlar duzenli olmadigi surece artik bu haftalarda normalmis. Ben kasilma yuzunden yattimya hastanede

Hic sorma canim ben 10 gundur yasiyorum onlari

Kizlar gercek kasilma nasil anlatayim. Karninizin tamami sertlesip ortada toplaniyo gerek sertlik gerek goruntu olarak tam anlamiyla futbol topu gibi oluyo ve bu esnada kasiklariniza agri giriyo.
Bende de var 3-4 gündür ama bu sefer uzun sürdü akabinde şuan kasıklarım hafiften sızladı

Hic sorma canim ben 10 gundur yasiyorum onlari

Kizlar gercek kasilma nasil anlatayim. Karninizin tamami sertlesip ortada toplaniyo gerek sertlik gerek goruntu olarak tam anlamiyla futbol topu gibi oluyo ve bu esnada kasiklariniza agri giriyo.

Karnın taş gibi oluyor canım genellikle bir yerinde gibi ama çok rahatsız edici şekilde bir sertleşme
Benimki kasılma değil herhqlde bebek toplanıyor kafası falan sertleşiyor .çünkü kasık ağrısıda olmuyor.koyduğu yere elimle dokununca elimin sıcaklığından hemen geçiyor giib oluyor

Kızlar kontrole gittiğim doktor asla sgk nın karşıladığı ilaç yazmıyor. Magnezyum da reçete edilen kullandığınız varsa gönderebilir misiniz lütfen. İşyeri hekimine yazdırayım bu çok pahalı bilmiyordum bunu aldığında sgk nın karşılağı magnezyum olduğunu almış bulundum

Eklentiler

• 16121231135943997246271201112069.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 22
Benimki kasılma değil herhqlde bebek toplanıyor kafası falan sertleşiyor .çünkü kasık ağrısıda olmuyor.koyduğu yere elimle dokununca elimin sıcaklığından hemen geçiyor giib oluyor
ya o sertleşme bende de oluyor. dediğin gibi kafasını ya da poposunu dayıyor bence dokununca kaçıyorlar

Canım prima premium care 1 beden ve 2 beden karışık aldım ben. 2 beden bile 4-8 kilo arası diyor, elimdeki 1 no yetmezse 2 den de kullanırım ilk ay.

Eger sertlesen yere elini koydugunda geciyosa ya da altinda bi hareket varsa ondan korkma canim bide genelde bolgesel olmuyo tamami sertlesip kasiliyo gercek sancida. Seninki anlattigin kadariyla bebis hareketi canim.

magnorm yazıyor benim doktorum. sgk karşılıyor. suya atılan formda ama. ben bu hafta gittiğimde kalsiyum ve magnezyumun hap formu varsa ondan yazmasını isteyeceğim. suda çözünenleri içemiyorum.

Magnorm benimki canim recete edilebiliyor

Dün uyudum hemen arkasından ellemedim ama benim karnım yamuk yaa elimle dokununca zaten sanki bi yerlerine dokunuyorum hissediyorum

Eger sertlesen yere elini koydugunda geciyosa ya da altinda bi hareket varsa ondan korkma canim bide genelde bolgesel olmuyo tamami sertlesip kasiliyo gercek sancida. Seninki anlattigin kadariyla bebis hareketi canim.
Evet galiba bebek hareketi.Benim bebek terste bende artık ne oluyor harkeetmi değilmi bazen anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…