2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hangi marka model. resmi varsa atabilir misin
Özel montu da var. Bendeki model bu şekil ama baktım da değişmiş modelleri daha güzelleri çıkmış

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-31-23-01-38-63.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2021-01-31-23-04-07-00.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2021-01-31-23-01-42-58.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bunlardan hangisi iyi sizce. Sepete attım almadım daha
premium care en iyisi diye biliyorum ben. yenidoğana onu alıyorlar genelde ama ben sleepy aldım. sürekli prima ile devam edemem. baştan ona alışsın. sonra değiştirmek zor oluyormuş. öyle diyor tecrübeli anneler.

premium care en iyisi diye biliyorum ben. yenidoğana onu alıyorlar genelde ama ben sleepy aldım. sürekli prima ile devam edemem. baştan ona alışsın. sonra değiştirmek zor oluyormuş. öyle diyor tecrübeli anneler.
Bende molfix aldım kasımda . Acaba değiştirmesem mi bizdee molfix le devam mı etsek. Şimdi indirim var die cazip geldi prima. Dediğin gibi pahalı primada

sağol canım bilgilendirdiğin için. arkadaşımın bebeği hiç durmadı kanguruda o yüzden pahalı bir şey almak istemedim. bu dediklerini araştıracağım

Eskiden 1 yudum içsem hastanelik olurdum midem acayip ağrırdı rahatsız ederdi kızıma hamileyken kutu kutu içmeye başladım ondan beri bırakamıyorum bağımlısı oldum
Afiyet olsun güzel içmek için alırken iç bol bol

Benimki kasılma değil herhqlde bebek toplanıyor kafası falan sertleşiyor .çünkü kasık ağrısıda olmuyor.koyduğu yere elimle dokununca elimin sıcaklığından hemen geçiyor giib oluyor
Benim hala devam ediyo ya, sancılar da eklendi

İlkay baby'di yanlış değilsem ilk yerli kanguru markasıymış o zamanlar ben 100 küsürlü bişeye almıştım kargo içinde o fiyattı resim bulunca atıcam hemen

Özel montu da var. Bendeki model bu şekil ama baktım da değişmiş modelleri daha güzelleri çıkmış
hemen buna da bakıyorum. teşekkür ederim

Bende solomombaby kanguru var çok memnunum oğlumda kullandım şimdi sıra kızımda.
Benn Molfix pure soft aldım sleepy yenidoğan islak mendil ve temizleme pamuğu
Kizlar doğru emzirmeyi ogreninn o zaman yaraniz hiç olmaz
Göğüs ucu olmayan veya küçük olanlar aventin göğüs ucunu alabilir işe yarıyor !
Sarilikla uğraşmak istemiyorsanız ki çok can skci ilk 15gun mutlaka 1.5saatte bir emzirin derim.

Oyy aynen ya, hatta yemek yapmam gerekiyorsa bile öğleden önce yapmaya çalışıyorum akşam üstü tüm yorgunluk çıkıyor. Vücut da artık ağırlığı taşımaktan yoruluyor bence
Aynen. Diyorum bazen sürekli 5 kiloluk biden gezdirsek kucağımızda nereye kadar dayanırdır acaba

Ben sadece gyno ferro kan hapı kullanıyorum canım 17 küsüre yükselmiş ferritinim
şu özel hastanede kan vermeyi hiç sevmiyorum. çok az değere bakıyor. sağlık ocağında baktrdığımda bir sürü vitamine falan bakmışlardı.
en son özelde verdim mesela ferritin falan yazmıyor hiç. sadece tam kan sayımı, şeker ve tsh bakmışlar.

magnorm yazıyor benim doktorum. sgk karşılıyor. suya atılan formda ama. ben bu hafta gittiğimde kalsiyum ve magnezyumun hap formu varsa ondan yazmasını isteyeceğim. suda çözünenleri içemiyorum.
Teşekkür ederim
Magnorm benimki canim recete edilebiliyor
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim

Sabah buzdolabını sildim yemek yaptım yürüyüşe çıktım oğlumu yıkadım yarın annemle kizkardesim temizlige geliyo cam peede mutfak banyo dip köşe onlara poğaça yaptım sonra oğlum kek istedi kek yaptım daha ütü var ve yarın sabah erkenden sağlık ocağına gidicem bu tempoya nasıl dayaniyorum bilmiyorum şimdi oğlumu uyuttum gidip ütüyü yapayimmm

O galiba doktora bağlı ya. Yani sağlık ocağının bile doktoru istemese bakmıyorlar benim eski hekimim her kan sayımında tsh fsh vs onlara kadar bakardı zaten şimdi onun yaptığı testlere baktım ordan gördüm ferritin değerini burdaki hekimimden çok memnun değilim korkarak konuşuyorsun

Bende molfix aldım kasımda . Acaba değiştirmesem mi bizdee molfix le devam mı etsek. Şimdi indirim var die cazip geldi prima. Dediğin gibi pahalı primada
aynen indirimli fiyatı iyiymiş ama sürekli denk gelir mi işte. birde beden büyüdükçe fiyatta büyüyor. bir beze alışıncada değiştirmek zor oluyormuş. ben sleepy aldım 80 li. pişik yapmazsa ondan devam ederim. yaparsa molfix pure and soft düşünüyorum ama o da yaparsa son çare prima alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…