2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğunca ikisi birden kucakta uyucak ama
Arda yı babaya alıştırsan aslında iyi olurdu. Arkadaşım öyle yaptı, 5 yaşında idi oğluşu, 2.oğluşa hamile kalınca büyüğü babaya alıştırdı. Rahat etti doğum sonrası.

magnorm yazıyor benim doktorum. sgk karşılıyor. suya atılan formda ama. ben bu hafta gittiğimde kalsiyum ve magnezyumun hap formu varsa ondan yazmasını isteyeceğim. suda çözünenleri içemiyorum.
Cnm bende ilk olarak ondan kullandım hiçbir faydası olmadı. Kalçam dan oturup kalkamadım. Dr dedim değiştirin die. Oda magnezyum kalsiyum olandan yazdı. Şimdi ondan kullanıom günde 2 kez. Çok faydası var. Sgk karşılamıyor ama

Eklentiler

• 1612123643278390050019129564652.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 38
Mascara kanguruda ergonomik olması çok önemli, eski tipler çocuklara faydadan çok zarar veriyormuş. Hem de senin bel sıkıntın da var ağırlığı dengeli dağıtması açısından da ergonomik lazım. Gerçekten çok farkediyor taşırken. Benim neko marka var Ergonomik Kangurular - Tuniko bu siteden almıştım. Buranın sahibi olan hülya hanımın bir de facebook da "babywearing Türkiye" grubu var onu da inceleyebilirsin. Soru sorunca da baya ilgililer, ben çok şey öğrenmiştim oradanŞimdi baktım e bebekteki modellere şu sanki ergonomik gibi geldi ama tam emin değilim

Benim o zaman 5 falan olmuştu galiba tam hatırlayamadım ama heralde çok düşmüş olmalı ki doktor hemen kan serumu yazdı acilde taktılar bana demekki önemliymiş
Cuma kontrolüm var bende bı bahsedeyim bakalım ne dicek hangi ilacı kullanıyorsunuz

Kızlar bunlardan hangisi iyi sizce. Sepete attım almadım daha

Eklentiler

• Screenshot_20210131_230440_com.solidict.ebebek.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210131_230456_com.solidict.ebebek.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 35
baktımda fiyatı 90 diyor ocean mummy alıyorum o da pahalı valla toplamda 5 vitamin alıyorum.

Eger sertlesen yere elini koydugunda geciyosa ya da altinda bi hareket varsa ondan korkma canim bide genelde bolgesel olmuyo tamami sertlesip kasiliyo gercek sancida. Seninki anlattigin kadariyla bebis hareketi canim.
Bende böyle ayırt ediyorum doğru yapıyor muşum

Gündüz herşey çok rahatken akşam olunca yürümek oturmak uzanmak bile zor geliyor. Niye akşamlar böyle oluyor ya
Oyy aynen ya, hatta yemek yapmam gerekiyorsa bile öğleden önce yapmaya çalışıyorum akşam üstü tüm yorgunluk çıkıyor. Vücut da artık ağırlığı taşımaktan yoruluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…