2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bunlardan hangisi iyi sizce. Sepete attım almadım daha
Premium planını tavsiye ediyor arkadaşım. Onun bebeği de 3 aylık. Bende premium olanı ile başlıycam. Hatta bebek 3kg az doğarsa bunun prematüre bezi varmış o daha güzel sarıyor dedi gerçi pakette 2_2,5 yazıyor ama

Oo baya iş yapmışsın kolay gelsin

o kadar az şeye bakmalarına rağmen 100 lira veriyorum mesela. bütün hepsine baksa 300 400 isterler sanıyorum ki. sağlık ocağı hekimimden memnunum o yüzden. hastaneye gitme gel burda bakalım diyor doktor. bir de gebeler ile normal hastaların kan alma bölümlerini de ayırmışlar pandemiden dolayı. hoşuma gitti bu düşünceleri.

Ooo kolaylar gelsin

Bende molfix pure soft sleepy Yenidoğan ıslak mendil aldım. Arkadslarım bunları çok övdü. Temizleme pamugu almadım ben.

Ne güzel gerçekten. İdrar testi yapıyorlar mı ?

Molfix acayip güzel. 184 lü paket almıstım ben. Okadar yumuşakki anlatamam.

Arda yı babaya alıştırsan aslında iyi olurdu. Arkadaşım öyle yaptı, 5 yaşında idi oğluşu, 2.oğluşa hamile kalınca büyüğü babaya alıştırdı. Rahat etti doğum sonrası.
Küçüğü alistirmayi düşünüyorum artık büyügun aalışmasi zor bide kardesim geldi annem beni bıraktı hissine kapılmasın

Benim dün bir yamuldu karnım şok oldumo his bi garip değilmi ya dokununca
Biraz önce eşimle bi yerini tuttuk ama neresi bilmiyotum
Yoo ben gündğz de boş oturuyom
Hahaha o zaman bilemicem
Benimki 110 balkonla unutmayın heee
Hahaha tmam arada yaz ama ha
Kızlar bunlardan hangisi iyi sizce. Sepete attım almadım daha
Premium care serisi en iyisi canim
Ben bugün sanki poposunu tuttum gibi hissettim sertleşti orası,dokunayım dedim, minicik poposu sanki. Sonra yer değiştirdi
Bizde eşimle bi yerini tuttuk biraz önce ama bilmiyorum nere karnımın ortasında bi şişlik vardi
Ee otur artik bende dün oğlumla buzlugu bosalttim komple onada aktivite oldu o bosaltti raflarını yikattirdim

sağlık ocağı idrar yapmıyor sanırım.
Yapıo cnm. Bnm 2 kez falan yaptılar. Zaten 2 kez toplam kan idrar aldılar. Saglık ocagı d vitaminine bakmıo sadece
senin yerinde olsam başka marka almazdım. belki bebeğin cildi molfixi çok sevecek ve bu seferde aldığın prima pişik yapacak?
Aynen cnm molfix bakayım trendyol indirimden.

Eğer baş aşağı duruyorsa canım senin kuzu, karnının tam ortasında poposu vardır. Benimki öyle. Poposu diye sevdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…