2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazarım tabii orman manzarasını da unutmayayım

Gündüz herşey çok rahatken akşam olunca yürümek oturmak uzanmak bile zor geliyor. Niye akşamlar böyle oluyor ya
Ben de oturdum neden akşamları böyleyim diye çırpınıyordum tek degilmisim şişiyorum yatamıyorum oturamıyorum sabahları daha rahatım halbuki

senin yerinde olsam başka marka almazdım. belki bebeğin cildi molfixi çok sevecek ve bu seferde aldığın prima pişik yapacak?
Ben o 30 ludan başka bez almadım prima almayı düşünüyodum ama sleepy ile mi gitsem kara veremedim şimdi popo iyiye alışınca iyi ile gitmek ister prima ya hiç bulaşmasam mı

Ben o 30 ludan başka bez almadım prima almayı düşünüyodum ama sleepy ile mi gitsem kara veremedim şimdi popo iyiye alışınca iyi ile gitmek ister
canım iyisi kötüsü yok bence. prima içinde alkol içeriyor kimyasal içeriyor diyorlar. çok tanıdığım var o kadar bez denedik bimden memnun kaldık a101 den memnun kaldık diyen. biraz şans işi birazda alıştırma ile alakalı bence. primaya alışan başka beze kolay kolay adapte olamıyormuş. sen bio natural almıştın sanırım değil mi ?o daha marketlere dağıtılmamış sanırım.

Kızlar ben de sadece prima 1 numara aldım bi paket 70 li sanirim bi tane de 2 numara mi alsam birden gözüme az gözüktü

Evet baş aşağı canım büyük ihtimalle poposu
Nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıom ya
Ben o 30 ludan başka bez almadım prima almayı düşünüyodum ama sleepy ile mi gitsem kara veremedim şimdi popo iyiye alışınca iyi ile gitmek ister prima ya hiç bulaşmasam mı
Canım Mascara haklı bence bulaşmayalım yoksa prima ya para yetmez gııı
Ben oğluma molfix kullandım çok da memnundjm canım. Şimdi biraz da yerli olduğu için sleepy kullanacağım ama bebeğe yaramazsa kesinlikle molfix ilk tercihim olur
Bende arkadsların tavsiyesi üzerine aldım cok güzel molfix ama tabi doğunca bide sleepy denerim o prima kadar pahalı deil. Eğer bnm oğlanın dötü bez seçmezse sleepy molfix hangisi uygun olursa artık kullanırım inşallah

Evet ondan almıştım

Canım ben magvital kullanıyorum bayadır . Sgk karşılıyor

Biraz bebekle de alakalı cildine benim babam 21 yıl bebek bezi fabrikasında çalıştı önceden ürettikleri çok kaliteli değildi daha sonra huggiesi üretiyorlardı arada kalite farkı illaki oluyo huggies Türkiyeden çekilmese ben onu düşünürdüm yada dededen bedava gelirdi

huggies in çekildiğine çoğu kişi pişman olmuş.youtube da falan baya öveni vardı.

Benimki kendisi dedi sağlık ocağında yaptır diye sağolsun fiyatlarda kazık zaten öyle konularda hastasını düşünüyo hep doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…