sleepy bio mu almıştın? ben onun 32 li paketinden 2 tane 1 numara, 2 tane de 2 numara aldım. Artık iyi gelirse onunla devam ederim dedim. Çok güzel çok yumuşak duruyor
Kızlar kontrole gittiğim doktor asla sgk nın karşıladığı ilaç yazmıyor. Magnezyum da reçete edilen kullandığınız varsa gönderebilir misiniz lütfen. İşyeri hekimine yazdırayım bu çok pahalı bilmiyordum bunu aldığında sgk nın karşılağı magnezyum olduğunu almış bulundum
Magnezyum soran arkadaşım bu hap seklinde sgk karsiliyor bana bunu yazmisti doktorum
sleepy bio mu almıştın? ben onun 32 li paketinden 2 tane 1 numara, 2 tane de 2 numara aldım. Artık iyi gelirse onunla devam ederim dedim. Çok güzel çok yumuşak duruyor
Kızlar kontrole gittiğim doktor asla sgk nın karşıladığı ilaç yazmıyor. Magnezyum da reçete edilen kullandığınız varsa gönderebilir misiniz lütfen. İşyeri hekimine yazdırayım bu çok pahalı bilmiyordum bunu aldığında sgk nın karşılağı magnezyum olduğunu almış bulundum
Magnezyum soran arkadaşım bu hap seklinde sgk karsiliyor bana bunu yazmisti doktorum
Aksam 10 bucuktan sonra bebeğe 3 takım belirledim şimdilik onları yıkadım hijyen ayarında kuruttum sabah utu yapacağım ins biberon kaynattım bir tane kendime 2 pijama takımı sabahlik birtane de gecelik bez 22 tane falan slepyy ıslak mendil koydum ped vs yavaştan dokdururum ev bebek koktu
Ben o 30 ludan başka bez almadım prima almayı düşünüyodum ama sleepy ile mi gitsem kara veremedim şimdi popo iyiye alışınca iyi ile gitmek ister prima ya hiç bulaşmasam mı
Bende bio slepyy 1 numara 32 li aldım hastane icin koydum onu ama 2 numara slepyy natural den 420 adet aldım kaliplari küçük zaten 4 aya kaadr kullanır biter dedim umarım pişik yapmaz da kullanabiliriz