2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hani şu intagramda mühendisinoğlu var ya temiz içerikli bebek ürünlerini paylaşıyor bakınız

Evet

Evet çok güzel içerikler var sampuan dan beze kreme kadar
sanırım market bezlerinden ıslak mendillerinden migros ve şok oneriyordu temiz içerik olarak

Evet cnm bebek bezi yıldızlar listesi var .
Sok un bezi bile var listede
Prima premium care yok mesela çünkü onda parfüm var diye duymuştum.

Dikkatle incelemek gerek

Tamam canım aklımda olacak

Benimki kendisi dedi sağlık ocağında yaptır diye sağolsun fiyatlarda kazık zaten öyle konularda hastasını düşünüyo hep doktorum
Fiyatlar gerçekten uçuk en iyisi s.ocağı. benim eski doktorda ikili testi git devlette yap o kadar para verme demişti

Ben doğumu devlette yapıcam biraz riskli olduğu için sanırım orda da 38 de alıyorlarmış öyle duydum eğer 38 de alırsa şaka maka 1 aydan az kalıyor

Canım ben magvital kullanıyorum bayadır . Sgk karşılıyor
Teşekkürler
huggies in çekildiğine çoğu kişi pişman olmuş.youtube da falan baya öveni vardı.
İlk bebeğime kullanmıştım ve çok memnundum. Çekildiğini duyunca çok üzüldüm
Selam kizlar benle aynı hafta sezeryan yapacak olan hanımlara doktor tarih verdimi
Aramızda takvime göre 2 gün var. Benim sezaryen olacak doktor kontrolü haftaya çekti ama doğum tarihin için erken dedi bakalım belki bu cuma kesinleşir ben 18 25 arası olur diye tahmin ediyorum
Teşekkürler
Mavisiguzel sormuştu galiba, ben de bundan memnunum, magnorm suya karistiriliyor hiç sevmiyorum.
Bende çok zor içiyorum ama içmeyince de acayip ağrıları oluyo
Magnezic yaziyo bana doktorum sgk karşılıyor
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…