2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım benim aldığım ilaç 20 tane 140 TL gibi bişiy di o yüzden pahalı bulmuştum senin kullandığının adı ne
Dr yazdı 30 tanesi 66 tlydi o bitti. eltime de Dr u bundan vermiş 60 tanesi 85 tl. Bundan aldım bende cnm.magnorm çok berbat bnm hala duruo aldıgım dan. Kullanmadım. Faydasını görmedim çünkü.

Eklentiler

• IMG-20210126-WA0000.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 15
Gunaydin kizlar aranizda perine masaji yapabilen varmi ya? Benim asagi tarafla aram cok iyi degil elim gitmiyor. baktim netten fln nasil yapildigina ama yapanlar bi anlatsaa gercekten esniyormu kaslar

Gunaydin kizlar aranizda perine masaji yapabilen varmi ya? Benim asagi tarafla aram cok iyi degil elim gitmiyor. baktim netten fln nasil yapildigina ama yapanlar bi anlatsaa gercekten esniyormu kaslar
Canım bende şimdi biraz baktım da tam anlamı ile anlayamadım. Ama enfeksiyon riski olanlar yapmasın demiş bi videoda bi kadın.
Kafam karıştı

Canım bende şimdi biraz baktım da tam anlamı ile anlayamadım. Ama enfeksiyon riski olanlar yapmasın demiş bi videoda bi kadın.
Kafam karıştı
Onu bende dusundum smdi yag falanda surun diyo kasindirmayalm orayi dogum oncesi veya tahris fln etmeyelm bilemedm kafam karisik benimde

Onu bende dusundum smdi yag falanda surun diyo kasindirmayalm orayi dogum oncesi veya tahris fln etmeyelm bilemedm kafam karisik benimde
Evet ama şey de diyor. Perine masajı yapan 50 kadından 45 i kesisiz kolay doğum yapar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…