2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba kontrolden geldim için biraz buruk. 2800 olmuşuz. Doktorumun ve beyin cerrahının kararı ile sezaryen için gün aldım bugün belimden dolayı. Zaten hatırlarsınız belki suyu sıkıntılı çıkıyordu. Havuç suyu ve su ile düzene sokmuştum ama yine sınırda çıktı bu sefer. 16 şubat için gün verdi doktorum. O gün geldiğinde suyunda sıkıntı olmazsa 20 sine kadar bekleteceğini sıkıntı görürse alacağını söyledi. Suyu bol içiyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. Neyse hayırlısı olsun ikimiz içinde.

Beyaz bi akıntı canım öyle çok çok koyuda değil su gibi de değil enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olmaz mı bi anda mı çoğalır akinti acaba
Benim de arttı 2 gündür, hatta bugün heh su geliyor heralde dedim ama, çamaşır ıslanmış baya. 4 gün önce gitmiştim doktora o zaman suyu falan iyiydi akıntı da olur diyordu. normaldir heralde

Hiç üzülme canım her şeyin hayırlısı hakkında emin ol bu hayırlıdır belki fıtık patlayacaktı o ağrıda belki senin için risk olacaktı hiç kafana takma rabbim senin hakkında en iyisini nasip etsin

Ya ona çok takılmadım aslında ama doktor önceki randevuda sezaryan olursa 20 ile 25 i arası demişti. Şimdi 16 dedi sudan dolayı erken değil mi ya. Keşke daha durabilseydi. Biran önce doğsun doğsun diyordum ama bunu kastetmemiştim

Hormonlar coştu demekki
Demekki zaten alt ust hormonlar dogursaydik hayırlısıyla
Benim de arttı 2 gündür, hatta bugün heh su geliyor heralde dedim ama, çamaşır ıslanmış baya. 4 gün önce gitmiştim doktora o zaman suyu falan iyiydi akıntı da olur diyordu. normaldir heralde
Benimde yarın kontrol bi soruyum ne dicek acaba

16 şubatta canım tam kaç oluyor

Ay kizlar cok morelim bozuldu ya hastaneden smdi geldim gebelik sekeri 140 cikti kanda diyestisyene gttim liste hazirladi bana nstye grdim hersey normal birde enfeksiyon cikti ama ben ne akinti ne yanma var bazen olabliyor dedi toz şase verdi krem verdi kasintilar gebelik sekerinden dolayi dedi ilac verdi krem verdi iste 10 gun sonra gel ac karnina seker yuklemesine bakalim dedi

Şeker yüklemesi yaptırmamış miydin sen niye 10 gün sonra dedi tekrar doğuma ne kaliyo o zamana kadar ne saçma yarın gidip yaptirsaydin keskekeske

Yok canım gayet iyi haftası ben planlı sezaryen 38+3 de yapmıştım zaten genelde planlı sezeryan 38 ile 39 arası alınıyor
Geçen söylediğinden önce bir tarih söyleyince endişe etmiştim ama normalmiş sanırım. Zaten illa 16 sı demedi. Suyun durumuna göre bakacağız. Bir gün bir gündür dedi

Canım 38 erken sayılmaz, hayırlısı olsun hic canını sıkma ama çok heyecanlı 2 hafta kalmış

Üzülme canım kritik haftaları atlatmış olucaz. Sonuçta doktor öyle uygun görmüş...

Tokluk mu 140 canım, 10 gun sonra seker yüklemesi icin çağırması ilginc degil mi doguma ne kaliyor ki sen diyetisyenin verdigi listeye uyarsan hic sorun olmaz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…