- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Ye ye yarasın kuzucuklara ben hıc sevmem sütlaç 2 kere yaptım her seferinde 4 5 kase yedimKöyde de Ben çok sıkılıyorum eşimin annesigilin orda evi bahçesi var kocaman çok rahat oynuyo tabi eve girene kadar eve girince durmadan bi aşağı bi yukarı çıkıp duruyo merdivenin başındaki demilerin arasıda o kadar acıkki ben bile geçerim korkuyorum sürekli peşinde gezmekte beni yuruyo
[/QUOTE="Masalim01, post: 66899199, member: 980890"]
Muz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
10 tane yiyim dien arkadaşın ikiz hemde öylesine şakasına söyledi onu. Herkes az çok biliyor neyin neye zararlı oldgunu. Ki yiyim deyince 10 kase yenmez zaten.Sütlaç, muz, kaşar abartılarak yenildiğinde hem anneye hem de bebeğe kilo yapar, fazladan yağ ve özellikle de şeker depolamış olursunuz yani çok da faydalı değil.
Samimi olduğun komşun, arkdaşın yok mu canim 1 gece yanında kalabilecekBenim annem yaşlı canım kafası kaldırmaz. Zaten başka şehirde onu hiç yormayacağım. Oğlum bensiz babasıyla bile durmaz. Ne yapacağız bilmiyorum. En azından hastanede yanımda biri olsa eşim evde çocukla olması lazım.. Zaten tecrübeliyim ben eve gidince yavaş yavaş kendi işimi görürüm. Eşim de izne ayrılacak
Canım benim tecrübem olsa aslında annemi de getirmek istemem bu pandemi de. Eşim yanımda kalır. Ama işte senin Ömer olunca iş değişio. Sensiz de durmaz mış. Ama dediğin de haklısın şimdiden kara kara düşünüp moralini bozma tabi. illaki Bi yolu bulunur. Yengen gelir bence.Aynen öyle canım ama kara kara düşünmek istemiyorum inşallah bir şekilde yoluna girer her şey.. O vücut ağrıları yorgunlukları geçiyor da kafanı kemiren laflar sözler davranışlar geçmiyor. Hiç bişey yapamazsak dışarıdan söyleriz kahvaltılık yeriz idare ederiz birkaç gün
Sütlaç deyince aklıma bir zamanlar Çukurova geliyorMuz yiyorum da sutlac ne zamandir yemiyodum ahanda bugun sutlac yapildi tesadufe bak 10 kase yiyorum hemen benim ikizlere ancak yeter
Yumurta haric hepsini yiyorum sutlac da bugun var ohh gelsin kilocuklar
Mide agrisi cok normal canim agri karninda degil midendeyse endise duyma. Gaviscon icebiliyoruz iyi gelir varsa eger ic 1 kasik
Su akar yolunu bulur hiç merak etmeAynen öyle canım ama kara kara düşünmek istemiyorum inşallah bir şekilde yoluna girer her şey.. O vücut ağrıları yorgunlukları geçiyor da kafanı kemiren laflar sözler davranışlar geçmiyor. Hiç bişey yapamazsak dışarıdan söyleriz kahvaltılık yeriz idare ederiz birkaç gün
Bosver :) yenı konulara gecelımOf şu bozuk bağlantı sinirimi bozdu. Kimin ne yazdığı belli olmuo bile. Karıştı iice.
Ben de şimdi onu izliyorum yerken de kendimi haminne gibi hissediyorumSütlaç deyince aklıma bir zamanlar Çukurova geliyor
Hahaha sütlacımı yedim mi beennSütlaç deyince aklıma bir zamanlar Çukurova geliyor
Sütlacımı yedim mi benOf şu bozuk bağlantı sinirimi bozdu. Kimin ne yazdığı belli olmuo bile. Karıştı iice.
Sütlacımı yedim mi benBen de şimdi onu izliyorum yerken de kendimi haminne gibi hissediyorum
Bizde teyzemde ara ara toplanir adını feriha koydu mu izler sütlaç yerdik harika sütlaç yapar teyzemSütlaç deyince aklıma bir zamanlar Çukurova geliyor
Ben 10 dedi diye 10 tane yiyor demedim zaten. Ama abartmaya gerek yok dedim. Bu forumda da çok gördüm başka yerlerde de çok okudum hatta doktorumun yanına ben içerideyken giren hastadan da gördüm, bebeğime ne yesem kilo aldırır deyip bebeğin kilosunu kafasına takan. Aynj haftadaki başka gebelerle kilosunu karşılaştıran, kendisi daha az veya fazla diye kafasına takanlar oluyor. Her yerde bebeğin kilosuyla ilgili kaşar muz sütlaç yazıları karşıma çıkınca ben de birşeyler söylemek istedim10 tane yiyim dien arkadaşın ikiz hemde öylesine şakasına söyledi onu. Herkes az çok biliyor neyin neye zararlı oldgunu. Ki yiyim deyince 10 kase yenmez zaten.
Hee heeee damamm melekkkBosver :) yenı konulara gecelım
Valla ben 4 kilo doğsun demiyorum ama en azından 2500 olsun diyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama almayınca almıyor çocuklarBen 10 dedi diye 10 tane yiyor demedim zaten. Ama abartmaya gerek yok dedim. Bu forumda da çok gördüm başka yerlerde de çok okudum hatta doktorumun yanına ben içerideyken giren hastadan da gördüm, bebeğime ne yesem kilo aldırır deyip bebeğin kilosunu kafasına takan. Aynj haftadaki başka gebelerle kilosunu karşılaştıran, kendisi daha az veya fazla diye kafasına takanlar oluyor. Her yerde bebeğin kilosuyla ilgili kaşar muz sütlaç yazıları karşıma çıkınca ben de birşeyler söylemek istedim
Evet aynenBosver :) yenı konulara gecelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?