2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ye ye yarasın kuzucuklara ben hıc sevmem sütlaç 2 kere yaptım her seferinde 4 5 kase yedim

Annenin gelme imkanı yok muydu luli senin omerde küçük daha eşin izin mı alcak kimse kalmazsa ay mümkünse kvden gelmesin zaten sana yararı değil zararı dokunur
[/QUOTE]
Merdivenlerin basinda oturup beklersin artikben kızımın başına babannesini ya da nenesini bırakıyorum canim.aksam 10 a kadar sokakta oynuyorlar gündüz gec cikiyorlar malum.izmir sicagi

Sütlaç, muz, kaşar abartılarak yenildiğinde hem anneye hem de bebeğe kilo yapar, fazladan yağ ve özellikle de şeker depolamış olursunuz yani çok da faydalı değil.
[/QUOTE]
10 tane yiyim dien arkadaşın ikiz hemde öylesine şakasına söyledi onu. Herkes az çok biliyor neyin neye zararlı oldgunu. Ki yiyim deyince 10 kase yenmez zaten.
[/QUOTE]
Ben 10 dedi diye 10 tane yiyor demedim zaten. Ama abartmaya gerek yok dedim. Bu forumda da çok gördüm başka yerlerde de çok okudum hatta doktorumun yanına ben içerideyken giren hastadan da gördüm, bebeğime ne yesem kilo aldırır deyip bebeğin kilosunu kafasına takan. Aynj haftadaki başka gebelerle kilosunu karşılaştıran, kendisi daha az veya fazla diye kafasına takanlar oluyor. Her yerde bebeğin kilosuyla ilgili kaşar muz sütlaç yazıları karşıma çıkınca ben de birşeyler söylemek istedim

Sütlaç, muz, kaşar abartılarak yenildiğinde hem anneye hem de bebeğe kilo yapar, fazladan yağ ve özellikle de şeker depolamış olursunuz yani çok da faydalı değil.
[/QUOTE]
10 tane yiyim dien arkadaşın ikiz hemde öylesine şakasına söyledi onu. Herkes az çok biliyor neyin neye zararlı oldgunu. Ki yiyim deyince 10 kase yenmez zaten.
[/QUOTE]
Yemeyle ilgisi yok bence ya 9 ay kusan biri 4 kilo çocuk doğuruyorbenim gibi muz kaşar yiyen 2500 doğuruyor

[/QUOTE]
Ben 10 dedi diye 10 tane yiyor demedim zaten. Ama abartmaya gerek yok dedim. Bu forumda da çok gördüm başka yerlerde de çok okudum hatta doktorumun yanına ben içerideyken giren hastadan da gördüm, bebeğime ne yesem kilo aldırır deyip bebeğin kilosunu kafasına takan. Aynj haftadaki başka gebelerle kilosunu karşılaştıran, kendisi daha az veya fazla diye kafasına takanlar oluyor. Her yerde bebeğin kilosuyla ilgili kaşar muz sütlaç yazıları karşıma çıkınca ben de birşeyler söylemek istedim
[/QUOTE]
Valla ben 4 kilo doğsun demiyorum ama en azından 2500 olsun diyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama almayınca almıyor çocuklar

Samimi olduğun komşun, arkdaşın yok mu canim 1 gece yanında kalabilecek bende bir kac arkadaşıma annem.kalamazsa yanımda kalabilirsinizgkalabilirsini dedim

Canım benim tecrübem olsa aslında annemi de getirmek istemem bu pandemi de. Eşim yanımda kalır. Ama işte senin Ömer olunca iş değişio. Sensiz de durmaz mış. Ama dediğin de haklısın şimdiden kara kara düşünüp moralini bozma tabi. illaki Bi yolu bulunur. Yengen gelir bence.

Sütlaç deyince aklıma bir zamanlar Çukurova geliyor

Su akar yolunu bulur hiç merak etme

[/QUOTE]
Valla ben 4 kilo doğsun demiyorum ama en azından 2500 olsun diyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama almayınca almıyor çocuklar
[/QUOTE]
Herkes kilosu yerinde doğsun ister. Sağlıklı gelsinlerde. Benim karnım küçüktü 5. Ayda çıkmaya başlamıştı kv vs sanki bebeği iyi beslemiyormuşum gibi konuşuyordu. Onu da ye şunu da ye bunu da ye. Bebek kilo alsın vs, az yiyorsun, birşey yemedin ki diye sürekli konuşuyordu ben de yediklerime dikkat ediyorum. Şuan kg vs yerinde bende tek sıkıntı satla uyumlu gitmemesi, geç döllenme olmuş.

[/QUOTE]
Herkes kilosu yerinde doğsun ister. Sağlıklı gelsinlerde. Benim karnım küçüktü 5. Ayda çıkmaya başlamıştı kv vs sanki bebeği iyi beslemiyormuşum gibi konuşuyordu. Onu da ye şunu da ye bunu da ye. Bebek kilo alsın vs, az yiyorsun, birşey yemedin ki diye sürekli konuşuyordu ben de yediklerime dikkat ediyorum. Şuan kg vs yerinde bende tek sıkıntı satla uyumlu gitmemesi, geç döllenme olmuş.
[/QUOTE]
2 haftaya kadar gerilik normal şuan kaç kilo bebek siz kaç kilo aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…