- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Amin canım inşallah hepimize öylesi denk gelir.Yok canım çekip gidecek bişey olmadı
İnşallah çok güzel geçer canım benim Allah kolaylığını verir insallah doğumda da iyi merhametli bilgili insanlara çatarsın inşallah
Benimki de sabah 5 te çalıştırıyor banyosu ile benim yatak odam bitişik.Her zaman bu saatlerde makine çalıştıran komşum var aşırı rahatsız oluyorum aşırı aşırı.makine bir sıkıyor sanırsınız iş makinesi çalışıyor ayıp ya.
Yaa ben Bi kere gördüm sadece hiç görmüyorumAmin canım inşallah hepimize öylesi denk gelir.Gerçekten az kaldı ve artık sabırsızlanıyorum.
Rüyalarımda doğurmaktan bıktımArtık gerçekten bebeğime kavuşmak istiyorum.
Ben 12 olmadan hallederim ayıp ya gümbür gümbür de gelir sesiHer zaman bu saatlerde makine çalıştıran komşum var aşırı rahatsız oluyorum aşırı aşırı.makine bir sıkıyor sanırsınız iş makinesi çalışıyor ayıp ya.
Kendisi bilir ne diyelimvalla bu kez gayet güzel empati kurarak da anlattım Ama arkadas ısrarla yanlış düşünüp talihsiz ifadeden dolayı kendini anlatmak varken sert yaptı oysa bikac kez de alıntı -cevap yapmıştık kendisiyle ortada normal /sezeryan konusu bile yokken geriye dönük okudum o benim başka birine yurtdışındaki doğum prosedürlerini yazdığım iletiye normal/sezeryan kıyası yapmış
Bizimki de öyle ama makine sesi üst komşumdan gelmiyor gibi. Gelse daha şiddetli olurdu onun üzerinden yada karşı komşusundan mı geliyor diyorum anlam veremiyorum veya üst komşumun çamaşır makinesi banyo harici biryerde mi.. bi emin olsam kimden geldiğine söyleyeceğim cidden ayıp 12den sonra böyle şeyler yapılır mı hiçBenimki de sabah 5 te çalıştırıyor banyosu ile benim yatak odam bitişik.
Aslında ben de 2 kere gördümYaa ben Bi kere gördüm sadece hiç görmüyorum
İstisnasız hergün oluyor bu ve benim kulaklar aşırı hassas. En ufak ses uyumama engel olurBen 12 olmadan hallederim ayıp ya gümbür gümbür de gelir sesi
Yani aslında gidecek birşey yoktu ortada ama olan olduKendisi bilir ne diyelimherkez aynı düşünecek diye bişey yok hemen küsüp gitmeye de gerek yok
Aynen kendince doğru olanı söyledi bende yaptım bunu ama bile bile sezeryan olunur mu diye sonuçta ameliyat korkuyorum demiştim şuan öyle düşünüyo muyum yoo yine kendi isteğimle olmayı düşünmüyorum aşağıyada dönmüş eğer Bi sorun çıkmazsa normal olmasını isterim ama kendimi asla şartlamıyorum hayal kırıklığına uğramak üzülmek de istemiyorum çok takıntı yapıp ağlayan üzülenler varmış duyuyorum hiç gerek yok buna tek istediğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almakYani aslında gidecek birşey yoktu ortada ama olan oldu
Ay yok artık ya ağlayıp üzülenler de abartmasın ciddenAynen kendince doğru olanı söyledi bende yaptım bunu ama bile bile sezeryan olunur mu diye sonuçta ameliyat korkuyorum demiştim şuan öyle düşünüyo muyum yoo yine kendi isteğimle olmayı düşünmüyorum aşağıyada dönmüş eğer Bi sorun çıkmazsa normal olmasını isterim ama kendimi asla şartlamıyorum hayal kırıklığına uğramak üzülmek de istemiyorum çok takıntı yapıp ağlayan üzülenler varmış duyuyorum hiç gerek yok buna tek istediğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak
Ya Bi doktorun videosunu da izledim sırf kayananam görümcem eltim laf eder diye bile normal diye ısrar edenler oluyomuş var maalesefAy yok artık ya ağlayıp üzülenler de abartmasın ciddenBen de kendi isteğimle olmak istemem ama en basından beri de hep derim en ufak sıkıntı da riske atmam atamam diye. Korkmak çok normal diye düşünüyorum. Ama sonucuna odaklanınca yaşanılacak herşey gözümde küçülüyor bebeğim için değer.
Neden doktorum bana hic sınırlama koymadı ıhlamur icinIhlamur doguma yakin onerilmiyor
Yok artıkYa Bi doktorun videosunu da izledim sırf kayananam görümcem eltim laf eder diye bile normal diye ısrar edenler oluyomuş var maalesef
Kanı sulandırıcı özelliği var ondan sanırım bende içmedim ne olur ne olmaz diye yaNeden doktorum bana hic sınırlama koymadı ıhlamur icinhatta kızımda hic sancim çıkmazdı günde bir fincan adaçayı içebileceğim söylemişti.
AminnnnYok artıkAllah akıl fikir versin onlara
Temizliği nasil yapcaniz ben başka yerlerimden almaya başladım.nefesiBenimde temizlik yapmam gerek yaozamn hepimiz kararlaştıralım hep birlikte banlanalım
Temizliği nasil yapcaniz ben başka yerlerimden almaya başladım.nefesiBenimde temizlik yapmam gerek yaozamn hepimiz kararlaştıralım hep birlikte banlanalım
Ben.e bebekten yaylı bir yatak.aldim eşek.sipam ziplladığı bile oldu bisey olmadi oğlanda da kullancam.ama.markasi nedir desen bilmiyom canimKızlar benim park yatak yoyko ama içindeki ince sünger dİsinda henüz yatağını almadık,bı arkadaş Yataş twingy sünger yatağını almıştı o da yoyko park yatağa güzel demişti sanırım @Marsade udi
Sız ne aldınız e bebekte satılan yataklardan alan var mı kullanmış olan yarın Alicam da kesin bi fikir olsun
34. Haftada kestik canim doktor en son kontrolde birsey demedi ben kullanmıyorum.insallah yolundadır herseyKızlar iyi akşamlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Çok fazla giremiyorum birkaç gündür. Biraz stresli günler. Yarın özeldeki doktora kontrolüm var. 35 haftalık olduğunda coraspini kes demişti. Araştırmadaki doktorda ben 38 de kesiyorum o zaman bırakırsın deyince ben devam ettim. Ama Araştırmadaki doktora ulaşmak muayeneye gitmek çok zor. Benim doğum tarihime kadar randevusu bile görünmüyor. Aranızda kullanan varmıydı. Doktorunuz kaçıncı haftada kesmenizi istedi acaba.2 doktora takibin zararları
Eşimin kuzeni de amerikada hamile.kaldigini öğrendi hic ultrason sokmamışlar cetvel gb bişeyle tahminen konuşmuşlar.sat tarihine göre sanirim. O turkiyede kaldi bu süreçte doğumu yapıp dondulerEvet çok ilginç.Biz de sezaryen oluyorsun durumun iyiyse ertesi gün çıkıyorsun.Ama burada biraz değişikmiş.Tabi pandemide her hastane bu şekilde mi bilemiyorum.Ayrıca ben korkuyorum sezaryen olmak istiyorum diye birşey.Normal doğum yapılıyor eğer çocuğun gelişinde ya da annede bi sıkıntı varsa zorunlu olarak sezaryene alınıyor.Haa bi de şu var sizin doğumunuzu 9 ay boyunca takibinizi yapan doktor değil doğuma gittiğinizde hangi doktor ebe varsa o yaptırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?