2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten dengesiz, tatminsiz bir arkadaş anlatsan anlamaz. Kendimi yormayada gerek görmedim.
Amin canim. Çok şükür canım Allah nasip etti bu günleri, inşallah sağlıklı bir şekilde kucagimiza alıp büyütmeyi de nasip etsin.

Günaydın kızlar yine maalesef polemik olmuş. En iyisi dogum sekli hakkında yorum yapmamak her ikisinin de iyi veya kötü tarafları var elbette. En önemlisi de herkesin hikayesi bambaşka sebepten okumayı tercih etmiyorum. Eger sezaryen düşünseydim evet arkadasin yorumu beni korkuturdu o yüzden tepkileri haklı buluyorum ki doğum seklimin ne olacağı belli değil. Benim de yazılanlardan aklımda 40 dikiş ve fön makinesi kaldi maalesef. Sanirim doğum yaklaştıkça hepimiz hassaslastik yazılanlar bundan 1 Ay önce olsaydı bu kadar etkilemezdi bence de en iyisi böyle şeylerin konusulmamasi olur.

Canım ülkem canım Türkiyem

Günaydın kızlar gerçekten doğum şekli artık iyice abartilmaya başlandı herkesin hikayesi kendine özeldir doğum şeklide bu bebekler bi şekilde çıkacak karnımızdan hala ne kiyaslama yapiliyo anlamiyorum
Uykusuz Koala süt konusunu kafana takma bunu burda bende bi çok arkadaşımda kaç kere söyledik doğum şekliyle alakalı değil olumlu düşün gelecek de zaten emdikçe cogalcak ilk dakkadan öyle sütler akmiyo damla damla o bebeğe yetiyo
Hepimiz çabucak toparlariz inşallah doğum şekli ne olursa olsun ❤

Günaydınnnnnn herkese
Fırsatını bulannn yıne topıkte akıllar vermeye başlamış gereksiz yere konuşulmus gıdılmıs bı dusmedınız yahuuuuu hem yapacaksın sonra ben öyle demedım .. bıraksak artık su dogum sekıllerını yetmedi mi basından berı burdayım benı herkes tanır denmıs bı de o zaman daha dıkkatlı ol arkds Bu dogum yöntemlerını karsılastırmak artık evlat ayrımı gibi bıse oldu gozumde .. bu da böyle biline

İnsanlar şunu neden anlamıyor anlamıyorum ya doğum kişiye özgüdür. Normali de sezaryeni de sen sezeryan olup 2.gün cam silersin bunu yapan bizzat kuzenim ama başkası normal yapar günlerce yatar. Veya tam tersi. Kişinin Olumsuz doğum tecrübesini yeni doğum yapacak birini öcü gibi anlatması tam bir akıl tutulmasıdır. Gece tartışma yaşanmış dahs doğrusu arkadaş yanlış ifade etmiş ama bunu kabul etmemiş. Sen sezeryan olana iki kat sabır dilersen sezeryan i tabiki kötülemiş olursun. Ben olumsuz doğum tecrübem varsa susarım anlatmam ya kotkutmamak için. Ama Allah herkese benim gibi doğum nasip etsin kızlar inşallah ikinci de o kadar kolay olur sezeryan olarak. Normal doğum yapacaklara da sezeryan doğum yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum

Komşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musun sen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun

Gözün aydın canım

Sağolun kızlar sizlerden de güzel haberler alalım inşallah

Doğum kişiye özeldir kişinin bir yaptığı Doğum diğeriyle aynı da olmayabilir her Doğum özeldir. Bir canlı dünyaya geliyo hangisi kötü olabilir tabi ki zorlukları olacak bunu bilerek yola çıktık ve şikayet etmek çok mantıksız. Asıl amacımızın bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesi Doğum şekli bir araç sadece ben normal doğum yaptım yine normal görünüyo ama sezeryan olacak dese doktorum bi an bile düşünmem nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun herkesin bu fikirde olması gerekli. Bu yola bebeklerimize kavuşmak için çıktık normal yaptım sezeryan yaptım diye hava atmak için değil ki

Aferim onlara alkış ne oldu plaket mi verdiler 4 kg doğurunca allahım yarabbim bu kıyas olayı hiçbir zaman bitmeyecek baş etmeyi öğrenmek zorundayız.
İnanmıyorum yaa. İnsanların kalbi ne kadar kötü birşey derken nasıl olurda karşılarındakini düşünmezler söyleyeceklerini süzgeçten geçirmeden pat diye söylerler. Halbuki bizlere bunları yapan insanlar da bu yollardan geçti kendilerine kötü davranıldığı için mi aynılarını yapıyorlar..
Güldürdün beni
Bahsettigm tam da buydu iste
Garip oldu valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
Aa senin arkadaşın aynı benim arkadaşım. Ama tam tersi olmuş normal doğum yapmıştı bana normal doğurma sezaryen ol dedi defalarca ama sanane diyemiyorsun bazen.
Her kelimene katılıyorum insanlara kabus gibi gelen bebek ağlamalarına ben kavuşmak için o kadar çaba verdim millet çocuğundan bebeğinden şikayet ederken keşke benim de olsa da durmasa derdim. Gerçekten karşıdaki kişiye kendimi ifade etmekte zorlaniyorum bu konularda. Öyle bir duvar örmüşler ki şu herşeyi ben bilirimciler. O duvarın arkasına geçilmiyor. Ben seni anlıyorum canım alınganlık falan da yaptığın yok kim olsa aynısını hisseder.
Kuzucum burada içimi çok rahatlatıyorsunuz ben de öğrendim artık doğum şeklinin sütle alakalı olmadığını e zaten en yakın örnek kendi annem. Sezaryen ile doğmuşum dönmemişim diye. Doğum sonrası da gayet sütü gelmiş annemin. Aslında bildiğim birşey ama nebileyim biri kötü birşey deyince uyuz oluyorum demesinler istiyorum
Uykusuz Koala sütün doğum şekli ike zerre ilgisi yok sezeryan oldum hemşire gelip gögsümü sıktı yüzüne süt fışkırdı maşallah deyin
Maşallahhh yine aynısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…