- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 23
- 42
Zaten dengesiz, tatminsiz bir arkadaş anlatsan anlamaz. Kendimi yormayada gerek görmedim.Bana da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorlar canım yok son uykuların olacak tadını çıkar yok söyle yok böyle kaç yıldır kimse ne doktugum göz yaşlarını gördü ne tedaviye her gittiğim de kadın doğumdaki ellerimin titremesini ne de dediğin gibi verdiğimiz emekleri ki o zamanlar da niye olmuyor diye moral bozuyorlardi yok senin yaşında benim kaç tane vardı ya da yüzüme baka baka ay millet çocuk için hastane hastane geziyor ben de yumurtaliklarimi baglatmayi düşünüyorum diye hava atanlar
Sıkma canını Rabbim herkese gönlüne niyetine göre versin bizlere de güzel bir gönül güzel bir niyet ve güzel ahlaklı evlatlar versin
GünaydınGünaydınlar güzel anneler
Uzandm smdi daha iyiyim canim. Izlemedeym bakalim insallah zamaninda gelir bebegimYatınca geçiyo mu canım nasıl oldun
Canim geçmiş olsun kasılmalar düzenli aralıklarla olmadigi surece sorun yok diye biliyorum. Dakika olarak takip edebildin mi?Ya bebek cok kasildi karnimda suan sanki donuyo gibi aci verio nedir bu. Cok telaslandm
Canım ülkem canım TürkiyemEvet çok ilginç.Biz de sezaryen oluyorsun durumun iyiyse ertesi gün çıkıyorsun.Ama burada biraz değişikmiş.Tabi pandemide her hastane bu şekilde mi bilemiyorum.Ayrıca ben korkuyorum sezaryen olmak istiyorum diye birşey.Normal doğum yapılıyor eğer çocuğun gelişinde ya da annede bi sıkıntı varsa zorunlu olarak sezaryene alınıyor.Haa bi de şu var sizin doğumunuzu 9 ay boyunca takibinizi yapan doktor değil doğuma gittiğinizde hangi doktor ebe varsa o yaptırıyor.
İnsanlar şunu neden anlamıyor anlamıyorum yaDün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.
Bana ilk dediği şey sezeryan günün gelmeden inşallah normal doğurursun.
Zaten erken gelirse diye korkuyorum. Aslinda doğumun her şeklinden korkuyorum ama yillardir hasret olduğum yavruma kavuşma anım olacağı için sadece ona odaklaniyorum.
Diyor zor günler başlayacak doğumdan sonra. Ya ben onun zor günler dediği günleri yaşamak için ne gözyaşı döktüm, ne işlemler geçirdim, ne ilaçlar kullandım, ne paralar döktüm. Gelde anlat bu insana, hiç ağzımı bile yormadım gerek yok anlatsam anlamayacak.
Ha belki ben alınganlık yaptım ama doğuma az zamani (2 haftası) kalmış birine de daha ılımlı yaklasilmali kesinlikle.
Komşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musunGünaydınnnnnn herkese
Fırsatını bulannn yıne topıkte akıllar vermeye başlamış gereksiz yere konuşulmus gıdılmıs bı dusmedınız yahuuuuu hem yapacaksın sonra ben öyle demedım .. bıraksak artık su dogum sekıllerını yetmedi mi basından berı burdayım benı herkes tanır denmıs bı de o zaman daha dıkkatlı ol arkdsBu dogum yöntemlerını karsılastırmak artık evlat ayrımı gibi bıse oldu gozumde .. bu da böyle biline
Gözün aydın canım
Sağolun kızlar sizlerden de güzel haberler alalım inşallahneysol ayse vera Snmmrt
Kızlar kontrollerinizin güzel geçmesine sevindim maşallahSağlıkla gelsinler minikler.❤
Kayıpların için çok üzüldüm, dediğin gibi almanyada sağlık gerçekten çok garip bir garipliği söylemeyi unuttun ben söyleyeyim bir doktora başladığın zaman ona 3 ay takibe gitmek zorundasın ay ben bunu sevmedim başka doktora gideyim olayı şak diye olmuyor demişti yengemultrason hakkı 3 kere var başka yok. Eğer ekstra istersen sigorta karşılamıyor 25 euro demişti. O da hamile şimdi 2 hafta geride benden. Şimdi türk doktora gidiyor ama doğum için azıcık endişeli dil bilmediğinden
Cus ya en iyi anne sensin tebrik ediyorum deseydinKomşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musunsen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun
Bide böyleleri var sezeryan doğum çok zor Allah kolaylık versin derler. Sonra da sezeryan olanı anne olarak görmezler.Komşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musunsen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun
Aferim onlara alkış ne oldu plaket mi verdiler 4 kg doğurunca allahım yarabbimAminnnnah kadınların üstündeki baskılar beklentiler ben 4 kilo doğurdum sen şu kadar diyenler benim sütüm şöyle böyle diyenler çatır çatır normal doğurdum diyenler moralini bozanlar hep biz kadınlar yapıyoruz birbirimize bunu maalesef aynı yollardan geçiyoruz aslında daha iyi anlamak gerekir ama
İnanmıyorum yaa. İnsanların kalbi ne kadar kötü birşey derken nasıl olurda karşılarındakini düşünmezler söyleyeceklerini süzgeçten geçirmeden pat diye söylerler. Halbuki bizlere bunları yapan insanlar da bu yollardan geçti kendilerine kötü davranıldığı için mi aynılarını yapıyorlar..Ay bayilacammmm artik çevredekilerin dikte etmelerinden sen birde 2. Bebeğin olacağın zaman gör. Yapmadan bir baskı yaptıktan sonra bir alay tek cocuk.hic cocuk diyen mi ararsın karalara bağlamaya çalışanı mi ararsın.sanki dünyaya ilk defa ben getiriyorum.2. Bebeği. Inan.arayp sormuyorum.en yakınım.dahi olsa.
Kızıma annem baktı 9 aylıktı.ise başladım ona bakan anne doğuran degil sözünü duymadigim.kalmadi.. Ben annemin emeğini hicbir zaman küçük.gormedim ama kendimde hic savsaklamadım yavrumu bezi.mi cikti gece uykusuz kaldım gece besleyip gündüz hic çıkarmadım. Hic umursama tatlım.daha neler duycaz
Güldürdün beniBen anlamadım ilk.mesajdan sert bir şekilde tartışır gb algılayıp resti çekti sonraki yapılan açıklamaları da farkli yorumladığını düşünüyorum.gorecelik var insanlar bunu kabul etse birde. Bana da icin temizlenir normal doğur diyen var.sezaryenden sonra bir temizlesin ici mi doktorasoylicem oyle.kuru.kuru nedir yani.
Garip oldu valla hiç böyle olmasını beklemiyordumBahsettigm tam da buydu iste
Aa senin arkadaşın aynı benim arkadaşım. Ama tam tersi olmuş normal doğum yapmıştı bana normal doğurma sezaryen ol dedi defalarca ama sanane diyemiyorsun bazen.Dün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.
Bana ilk dediği şey sezeryan günün gelmeden inşallah normal doğurursun.
Zaten erken gelirse diye korkuyorum. Aslinda doğumun her şeklinden korkuyorum ama yillardir hasret olduğum yavruma kavuşma anım olacağı için sadece ona odaklaniyorum.
Diyor zor günler başlayacak doğumdan sonra. Ya ben onun zor günler dediği günleri yaşamak için ne gözyaşı döktüm, ne işlemler geçirdim, ne ilaçlar kullandım, ne paralar döktüm. Gelde anlat bu insana, hiç ağzımı bile yormadım gerek yok anlatsam anlamayacak.
Ha belki ben alınganlık yaptım ama doğuma az zamani (2 haftası) kalmış birine de daha ılımlı yaklasilmali kesinlikle.
Kuzucum burada içimi çok rahatlatıyorsunuz ben de öğrendim artık doğum şeklinin sütle alakalı olmadığını e zaten en yakın örnek kendi annem. Sezaryen ile doğmuşum dönmemişim diye. Doğum sonrası da gayet sütü gelmiş annemin. Aslında bildiğim birşey ama nebileyim biri kötü birşey deyince uyuz oluyorum demesinler istiyorumGünaydın kızlar gerçekten doğum şekli artık iyice abartilmaya başlandı herkesin hikayesi kendine özeldir doğum şeklide bu bebekler bi şekilde çıkacak karnımızdan hala ne kiyaslama yapiliyo anlamiyorum
Uykusuz Koala süt konusunu kafana takma bunu burda bende bi çok arkadaşımda kaç kere söyledik doğum şekliyle alakalı değil olumlu düşün gelecek de zaten emdikçe cogalcak ilk dakkadan öyle sütler akmiyo damla damla o bebeğe yetiyo
Hepimiz çabucak toparlariz inşallah doğum şekli ne olursa olsun ❤
MaşallahhhUykusuz Koala sütün doğum şekli ike zerre ilgisi yok sezeryan oldum hemşire gelip gögsümü sıktı yüzüne süt fışkırdı maşallah deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?