2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece kombi borusu patladı ne olduğunu da anlayamadım ilkten sesi duyunca ödüm koptu incecik Bi delikten tanzikli akan su
Geçmiş olsun hava nasil canim.isiticiniz falan var mi ? Neyseki yarin cuma yasak başlamadan yaptirirsiniz

Geçmiş olsun hava nasil canim.isiticiniz falan var mi ? Neyseki yarin cuma yasak başlamadan yaptirirsiniz
Hava çok güzel bahar gibi Allahtan çok sağol canım durup dururken su danda olduk ama yapacak bir şey yok artık olacağı varmış yalnız olsam çok kötü olurdu iyiki eşim vardı

Ay bayilacammmm artik çevredekilerin dikte etmelerinden sen birde 2. Bebeğin olacağın zaman gör. Yapmadan bir baskı yaptıktan sonra bir alay tek cocuk.hic cocuk diyen mi ararsın karalara bağlamaya çalışanı mi ararsın.sanki dünyaya ilk defa ben getiriyorum.2. Bebeği. Inan.arayp sormuyorum.en yakınım.dahi olsa.
Kızıma annem baktı 9 aylıktı.ise başladım ona bakan anne doğuran degil sözünü duymadigim.kalmadi.. Ben annemin emeğini hicbir zaman küçük.gormedim ama kendimde hic savsaklamadım yavrumu bezi.mi cikti gece uykusuz kaldım gece besleyip gündüz hic çıkarmadım. Hic umursama tatlım.daha neler duycaz

Doktorumu seviyorum dediği tek şey var inanıyorum.yurekten dogum.tektir sezaryen normali yok bebek saglikla gelsin anne saglikla kavuşsun yavrusuna sonrasi bir şekilde geçiyor.

Yani aslında gidecek birşey yoktu ortada ama olan oldu
Ben anlamadım ilk.mesajdan sert bir şekilde tartışır gb algılayıp resti çekti sonraki yapılan açıklamaları da farkli yorumladığını düşünüyorum.gorecelik var insanlar bunu kabul etse birde. Bana da icin temizlenir normal doğur diyen var. sezaryenden sonra bir temizlesin ici mi doktorasoylicem oyle.kuru.kuru nedir yani.

Doktorumu seviyorum dediği tek şey var inanıyorum.yurekten dogum.tektir sezaryen normali yok bebek saglikla gelsin anne saglikla kavuşsun yavrusuna sonrasi bir şekilde geçiyor.
Aminn inşallah bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum tek düşündüğüm bu

Bende polip vsr gider mi ki

O arkadaşın ilk sezaryen yorumunu okuduğumda tuylerim diken diken oldu. Zaten vakit yaklaştı heyecanlıyım ve stresliyim. Aşırı gerildim. Siz güzel güzel açıkladıkça benim içimin yağları eridi sadece tekrar banlanmanizdan korktum ama neyse hatasını anladı heralde kabullenemedi de gitti..

Temizliği nasil yapcaniz ben başka yerlerimden almaya başladım.nefesi bugün kv köyden ot getirdi 2 çeşit yıkamakla ayakta kaldım.aksam perttim yattım.
Cnm mecbur yapcam Baska kimse yok yapacak eşimde yardım eder tabi. Valla o ot işlerine girmiom ben. Eşim en son 1 ay önce 1 kg ıspanak almıstı. Tek tek yıkadım yaprakları ayırıp. sirkeli suda beklet tekrar 10 kere yıka yapmıstım belim tutmadı. Cokta severiz böreğini yemeğini. Ama eşime dedim alma bidaha ben yıkayamam.

Ya bebek cok kasildi karnimda suan sanki donuyo gibi aci verio nedir bu. Cok telaslandm

Dün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.
Bana ilk dediği şey sezeryan günün gelmeden inşallah normal doğurursun.
Zaten erken gelirse diye korkuyorum. Aslinda doğumun her şeklinden korkuyorum ama yillardir hasret olduğum yavruma kavuşma anım olacağı için sadece ona odaklaniyorum.
Diyor zor günler başlayacak doğumdan sonra. Ya ben onun zor günler dediği günleri yaşamak için ne gözyaşı döktüm, ne işlemler geçirdim, ne ilaçlar kullandım, ne paralar döktüm. Gelde anlat bu insana, hiç ağzımı bile yormadım gerek yok anlatsam anlamayacak.
Ha belki ben alınganlık yaptım ama doğuma az zamani (2 haftası) kalmış birine de daha ılımlı yaklasilmali kesinlikle.

Ya bebek cok kasildi karnimda suan sanki donuyo gibi aci verio nedir bu. Cok telaslandm
Kuzum yeri çok daraldı, bazı hareketleri karnı yırtacak gibi olabiliyor. Uzan bebeğini okşa sev konuş, biraz faydası olur.
Ama karnin toplanıyor ve uzanınca geçmiyorsa ve aralıkları kısa ise doktoruna haber ver. Benim doktorum bu şekilde anlattı bana.
Inşallah ilk bahsettiğim şekilde sadece bebek hareketidir.

Ayy allahim ilkdefa boyle oldu smdi uzandim dahaa iyi gibi umarim 37den once gelmez kuzum korkuttu beni bir hafta daha dayansin

Bana da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorlar canım yok son uykuların olacak tadını çıkar yok söyle yok böyle kaç yıldır kimse ne doktugum göz yaşlarını gördü ne tedaviye her gittiğim de kadın doğumdaki ellerimin titremesini ne de dediğin gibi verdiğimiz emekleri ki o zamanlar da niye olmuyor diye moral bozuyorlardi yok senin yaşında benim kaç tane vardı ya da yüzüme baka baka ay millet çocuk için hastane hastane geziyor ben de yumurtaliklarimi baglatmayi düşünüyorum diye hava atanlar
Sıkma canını Rabbim herkese gönlüne niyetine göre versin bizlere de güzel bir gönül güzel bir niyet ve güzel ahlaklı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…