- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Geçmiş olsun hava nasil canim.isiticiniz falan var mi ? Neyseki yarin cuma yasak başlamadan yaptirirsinizGece gece kombi borusu patladı ne olduğunu da anlayamadım ilkten sesi duyunca ödüm koptuincecik Bi delikten tanzikli akan su
Hava çok güzel bahar gibi Allahtan çok sağol canım durup dururken su danda olduk ama yapacak bir şey yok artık olacağı varmışGeçmiş olsun hava nasil canim.isiticiniz falan var mi ? Neyseki yarin cuma yasak başlamadan yaptirirsiniz
Ay bayilacammmm artik çevredekilerin dikte etmelerinden sen birde 2. Bebeğin olacağın zaman gör. Yapmadan bir baskı yaptıktan sonra bir alay tek cocuk.hic cocuk diyen mi ararsın karalara bağlamaya çalışanı mi ararsın.sanki dünyaya ilk defa ben getiriyorum.2. Bebeği. Inan.arayp sormuyorum.en yakınım.dahi olsa.Bunu ne için yazdığını daha şimdi okuyorum ya aradaki konuşmaları kaçırmışım.
Ben bir yanlış anlaşılma sezdim birbirinizi kırmayın lütfen arkadaşlar
Bol bol uyu yakında uyuyamazsın lafı beni çileden çıkarttıya ben zaten bunların olacağını biliyorum uykusuz kalacağım bebeğim belki saatlerce ağlayacak belki sınırlarımı zorlayacak bebek işte bu olacak yani hiçbirimiz kolay büyümedik eminim ki. Akıl hocalığı yapmakla gerçekten işe yarar fikir vermek arasında çok fark var. Sanki mememden süt gelse yok inatla mama vereceğim diyeceğim insanlar alem. Sütüm olur emziririm olmazsa mama veririm aç mı kalsın çocuğum kime ne ya. Şimdiden bilendim yakında olacak muhabbetler yüzünden
Doktorumu seviyorum dediği tek şey var inanıyorum.yurekten dogum.tektir sezaryen normali yok bebek saglikla gelsin anne saglikla kavuşsun yavrusuna sonrasi bir şekilde geçiyor.Ben kendimi bıraktım akışına başıma ne gelirse kabulum ya doğum şekli olarak kucağıma sağ salim alayım başka bişey istemiyorum ben hep panik Bi insandım hep ay nasıl olacak bilmem ne ama bi dinginlik geldi bana ya hiç takmıyorum da korkmuyorum da o olacağına varacak zaten bi sorun olmazsa normal olursa da sezeryan ooh bebişim gelsin de kucağıma herkezin bedeni hikayesi acı eşiği farklı bebeği de farklı robot değiliz ki aynı şeyler yaşansın herkezin hikayesi kendine özel olacak hatta ikinci doğumum da birinciye benzemeyecek boşuna korkmaya gerek yok hiç belkide ummadığımız kadar güzel ve rahat geçecek ama kendimizi üzdüğümüzle kalıcazz
Ben anlamadım ilk.mesajdan sert bir şekilde tartışır gb algılayıp resti çekti sonraki yapılan açıklamaları da farkli yorumladığını düşünüyorum.gorecelik var insanlar bunu kabul etse birde. Bana da icin temizlenir normal doğur diyen var.Yani aslında gidecek birşey yoktu ortada ama olan oldu
Bilmiyorum canim olabilir. Hic içme demedi. Doktora danışıp.icmeli herkese etkisi farkli sonucta.Kanı sulandırıcı özelliği var ondan sanırım bende içmedim ne olur ne olmaz diye ya
Aminn inşallahDoktorumu seviyorum dediği tek şey var inanıyorum.yurekten dogum.tektir sezaryen normali yok bebek saglikla gelsin anne saglikla kavuşsun yavrusuna sonrasi bir şekilde geçiyor.
Bende polip vsr gider mi kiBen anlamadım ilk.mesajdan sert bir şekilde tartışır gb algılayıp resti çekti sonraki yapılan açıklamaları da farkli yorumladığını düşünüyorum.gorecelik var insanlar bunu kabul etse birde. Bana da icin temizlenir normal doğur diyen var.sezaryenden sonra bir temizlesin ici mi doktorasoylicem oyle.kuru.kuru nedir yani.
Oooo ayıpsın ak pak dolaşırsın ortadaBende polip vsr gider mi ki
Bahsettigm tam da buydu isteYani aslında gidecek birşey yoktu ortada ama olan oldu
O arkadaşın ilk sezaryen yorumunu okuduğumda tuylerim diken diken oldu. Zaten vakit yaklaştı heyecanlıyım ve stresliyim. Aşırı gerildim. Siz güzel güzel açıkladıkça benim içimin yağları eridivalla bu kez gayet güzel empati kurarak da anlattım Ama arkadas ısrarla yanlış düşünüp talihsiz ifadeden dolayı kendini anlatmak varken sert yaptı oysa bikac kez de alıntı -cevap yapmıştık kendisiyle ortada normal /sezeryan konusu bile yokken geriye dönük okudum o benim başka birine yurtdışındaki doğum prosedürlerini yazdığım iletiye normal/sezeryan kıyası yapmış
Cnm mecbur yapcam Baska kimse yok yapacak eşimde yardım eder tabi. Valla o ot işlerine girmiom ben. Eşim en son 1 ay önce 1 kg ıspanak almıstı. Tek tek yıkadım yaprakları ayırıp. sirkeli suda beklet tekrar 10 kere yıka yapmıstım belim tutmadı. Cokta severiz böreğini yemeğini. Ama eşime dedim alma bidaha ben yıkayamam.Temizliği nasil yapcaniz ben başka yerlerimden almaya başladım.nefesibugün kv köyden ot getirdi 2 çeşit yıkamakla ayakta kaldım.aksam perttim yattım.
Dün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.Ben bu ara buradaki konulardan ziyade doğum yaklaştıkça bana akıl veren çevreme uyuz olmaya başladım her kafadan bir ses çıkıyor.daha 2 3 aylık bebekleri olan arkadaşlarım 10 çocuk büyütmüş edası ile fikir veriyor benden önce doğurdular diye her dediklerini yapmak zorunda mıyım. Ben birşey sormadan anlatılmasını hiç sevmiyorum. Dediğin gibi ya iyice alıngan olduk ya da tahammül sınırımız artık doldu.
Kuzum yeri çok daraldı, bazı hareketleri karnı yırtacak gibi olabiliyor. Uzan bebeğini okşa sev konuş, biraz faydası olur.Ya bebek cok kasildi karnimda suan sanki donuyo gibi aci verio nedir bu. Cok telaslandm
Ayy allahim ilkdefa boyle oldu smdi uzandim dahaa iyi gibi umarim 37den once gelmez kuzum korkuttu beni bir hafta daha dayansinKuzum yeri çok daraldı, bazı hareketleri karnı yırtacak gibi olabiliyor. Uzan bebeğini okşa sev konuş, biraz faydası olur.
Ama karnin toplanıyor ve uzanınca geçmiyorsa ve aralıkları kısa ise doktoruna haber ver. Benim doktorum bu şekilde anlattı bana.
Inşallah ilk bahsettiğim şekilde sadece bebek hareketidir.
Sevindim daha iyi olmana. Aynen dursunlar 1 hafta daha ne aceleleri var 38+ları sayicaz dahaAyy allahim ilkdefa boyle oldu smdi uzandim dahaa iyi gibi umarim 37den once gelmez kuzum korkuttu beni bir hafta daha dayansin
Bana da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorlar canım yok son uykuların olacak tadını çıkar yok söyle yok böyle kaç yıldır kimse ne doktugum göz yaşlarını gördü ne tedaviye her gittiğim de kadın doğumdaki ellerimin titremesini ne de dediğin gibi verdiğimiz emekleri ki o zamanlar da niye olmuyor diye moral bozuyorlardi yok senin yaşında benim kaç tane vardı ya da yüzüme baka baka ay millet çocuk için hastane hastane geziyor ben de yumurtaliklarimi baglatmayi düşünüyorum diye hava atanlarDün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.
Bana ilk dediği şey sezeryan günün gelmeden inşallah normal doğurursun.
Zaten erken gelirse diye korkuyorum. Aslinda doğumun her şeklinden korkuyorum ama yillardir hasret olduğum yavruma kavuşma anım olacağı için sadece ona odaklaniyorum.
Diyor zor günler başlayacak doğumdan sonra. Ya ben onun zor günler dediği günleri yaşamak için ne gözyaşı döktüm, ne işlemler geçirdim, ne ilaçlar kullandım, ne paralar döktüm. Gelde anlat bu insana, hiç ağzımı bile yormadım gerek yok anlatsam anlamayacak.
Ha belki ben alınganlık yaptım ama doğuma az zamani (2 haftası) kalmış birine de daha ılımlı yaklasilmali kesinlikle.
Yatınca geçiyo mu canım nasıl oldunYa bebek cok kasildi karnimda suan sanki donuyo gibi aci verio nedir bu. Cok telaslandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?