- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Benim kaynana da sen doğurmadın parayla karnından aldırdık dediKomşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musunsen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun
Duygularımız ortak canımBenim kaynana da sen doğurmadın parayla karnından alırdık dedimadem parayla oluyor parası neyse verelim bi tane de senim karnından alsınlar dedim şey gibi kaldı öyle hayır 9 ay acısını sancısını yorgunluğunu bulantısını yaşamışım şurada bir dışarı çıkmış sezaryen miymiş normal miymiş.. Ağzına yürkele vuracaksın o konuşanların
Ayy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydinKomşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musunsen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun
çok meraklı insanlar ya sanane diyeceksinAyy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin
Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
İnşAllah hepimizin kuzumAferim onlara alkış ne oldu plaket mi verdiler 4 kg doğurunca allahım yarabbimbu kıyas olayı hiçbir zaman bitmeyecek baş etmeyi öğrenmek zorundayız.
İnanmıyorum yaa. İnsanların kalbi ne kadar kötü birşey derken nasıl olurda karşılarındakini düşünmezler söyleyeceklerini süzgeçten geçirmeden pat diye söylerler. Halbuki bizlere bunları yapan insanlar da bu yollardan geçti kendilerine kötü davranıldığı için mi aynılarını yapıyorlar..
Güldürdün beni
Garip oldu valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
Aa senin arkadaşın aynı benim arkadaşım. Ama tam tersi olmuş normal doğum yapmıştı bana normal doğurma sezaryen ol dedi defalarca ama sanane diyemiyorsun bazen.
Her kelimene katılıyorum insanlara kabus gibi gelen bebek ağlamalarına ben kavuşmak için o kadar çaba verdim millet çocuğundan bebeğinden şikayet ederken keşke benim de olsa da durmasa derdim. Gerçekten karşıdaki kişiye kendimi ifade etmekte zorlaniyorum bu konularda. Öyle bir duvar örmüşler ki şu herşeyi ben bilirimciler. O duvarın arkasına geçilmiyor. Ben seni anlıyorum canım alınganlık falan da yaptığın yok kim olsa aynısını hisseder.
Kuzucum burada içimi çok rahatlatıyorsunuz ben de öğrendim artık doğum şeklinin sütle alakalı olmadığını e zaten en yakın örnek kendi annem. Sezaryen ile doğmuşum dönmemişim diye. Doğum sonrası da gayet sütü gelmiş annemin. Aslında bildiğim birşey ama nebileyim biri kötü birşey deyince uyuz oluyorum demesinler istiyorum
Maşallahhhyine aynısı olsun inşallah
Maalesef öyle kimseye bir şey begendiremiyorsunBide böyleleri var sezeryan doğum çok zor Allah kolaylık versin derler. Sonra da sezeryan olanı anne olarak görmezler.
Valla bir git başımdan dedimCus ya en iyi anne sensin tebrik ediyorum deseydin
Etkileniyoruz ister istemez canım ben yaşadığım halde etkileniyorum en iyisi konuşup muhattap olmamak böyle insanlarlaAferim onlara alkış ne oldu plaket mi verdiler 4 kg doğurunca allahım yarabbimbu kıyas olayı hiçbir zaman bitmeyecek baş etmeyi öğrenmek zorundayız.
İnanmıyorum yaa. İnsanların kalbi ne kadar kötü birşey derken nasıl olurda karşılarındakini düşünmezler söyleyeceklerini süzgeçten geçirmeden pat diye söylerler. Halbuki bizlere bunları yapan insanlar da bu yollardan geçti kendilerine kötü davranıldığı için mi aynılarını yapıyorlar..
Güldürdün beni
Garip oldu valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
Aa senin arkadaşın aynı benim arkadaşım. Ama tam tersi olmuş normal doğum yapmıştı bana normal doğurma sezaryen ol dedi defalarca ama sanane diyemiyorsun bazen.
Her kelimene katılıyorum insanlara kabus gibi gelen bebek ağlamalarına ben kavuşmak için o kadar çaba verdim millet çocuğundan bebeğinden şikayet ederken keşke benim de olsa da durmasa derdim. Gerçekten karşıdaki kişiye kendimi ifade etmekte zorlaniyorum bu konularda. Öyle bir duvar örmüşler ki şu herşeyi ben bilirimciler. O duvarın arkasına geçilmiyor. Ben seni anlıyorum canım alınganlık falan da yaptığın yok kim olsa aynısını hisseder.
Kuzucum burada içimi çok rahatlatıyorsunuz ben de öğrendim artık doğum şeklinin sütle alakalı olmadığını e zaten en yakın örnek kendi annem. Sezaryen ile doğmuşum dönmemişim diye. Doğum sonrası da gayet sütü gelmiş annemin. Aslında bildiğim birşey ama nebileyim biri kötü birşey deyince uyuz oluyorum demesinler istiyorum
Maşallahhhyine aynısı olsun inşallah
Yaa bu laflar nasıl akıllarına geliyo ben şok oluyorum gerçekten kötülüğün kaçıncı evresi acabaBenim kaynana da sen doğurmadın parayla karnından aldırdık dedimadem parayla oluyor parası neyse verelim bi tane de senim karnından alsınlar dedim şey gibi kaldı öyle hayır 9 ay acısını sancısını yorgunluğunu bulantısını yaşamışım şurada bir dışarı çıkmış sezaryen miymiş normal miymiş.. Ağzına yürkele vuracaksın o konuşanların
Ya buna çok güldüm yalnız tövbe estafurullahAyy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin
Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
Bide yaş meraki varçok meraklı insanlar ya sanane diyeceksin
Kaynanalık bunu gerektiriyor sanırım özel kurs varmış da gitmişler gibiEtkileniyoruz ister istemez canım ben yaşadığım halde etkileniyorum en iyisi konuşup muhattap olmamak böyle insanlarla
Yaa bu laflar nasıl akıllarına geliyo ben şok oluyorum gerçekten kötülüğün kaçıncı evresi acaba
Daha devami var sorularin teyze durur mu nerde kodurttun var bideYa buna çok güldüm yalnız tövbe estafurullah
Gel teyze bi tup bebekte sana kodurtalim deseydin
Yok artık yaaaDaha devami var sorularin teyze durur mu nerde kodurttun var bide
Dur ben sana cv vereyim deBide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun
HahahaKaynanalık bunu gerektiriyor sanırım özel kurs varmış da gitmişler gibiİlknur biz de kaynana olucaz şimdiden başlayalım laf nasıl sokulur patavatsız nasıl olunur
HahahaDaha devami var sorularin teyze durur mu nerde kodurttun var bide
Parlament mavisi vatkalı elbisemi giyip oğlumun terini silicem düğündeHahahayok ben laf sokamam aman iyi gelinler olsunlar 2 tane gelinim olacak ya ben nasıl kaynana olcam hazır değilim
Ay bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyimDur ben sana cv vereyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?