2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim rüyalar son günlerde iyice birbirine karıştı film gibi bir rüya gördüm ama uyanınca unuttum bazen saçma sapan şeyler görüyorum.

Komşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musun sen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun
Benim kaynana da sen doğurmadın parayla karnından aldırdık dedi madem parayla oluyor parası neyse verelim bi tane de senim karnından alsınlar dedim şey gibi kaldı öyle hayır 9 ay acısını sancısını yorgunluğunu bulantısını yaşamışım şurada bir dışarı çıkmış sezaryen miymiş normal miymiş.. Ağzına yürkele vuracaksın o konuşanların

Duygularımız ortak canım patavatsız insan çok gerçekten

Komşumuz ne dedi ben sezaryen olunca biliyor musun sen şimdi anne oldun normal doğum yapsaydın ana olurdun
Ayy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin

Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze

İnşAllah hepimizin kuzum

Etkileniyoruz ister istemez canım ben yaşadığım halde etkileniyorum en iyisi konuşup muhattap olmamak böyle insanlarla
Yaa bu laflar nasıl akıllarına geliyo ben şok oluyorum gerçekten kötülüğün kaçıncı evresi acaba

Ayy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin

Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
Ya buna çok güldüm yalnız tövbe estafurullah
Gel teyze bi tup bebekte sana kodurtalim deseydin

Kaynanalık bunu gerektiriyor sanırım özel kurs varmış da gitmişler gibi İlknur biz de kaynana olucaz şimdiden başlayalım laf nasıl sokulur patavatsız nasıl olunur

Kaynanalık bunu gerektiriyor sanırım özel kurs varmış da gitmişler gibi İlknur biz de kaynana olucaz şimdiden başlayalım laf nasıl sokulur patavatsız nasıl olunur
Hahaha yok ben laf sokamam aman iyi gelinler olsunlar 2 tane gelinim olacak ya ben nasıl kaynana olcam hazır değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…