- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.552
- 798
- 29
Ben beyaz giymeyi dusunuyorumParlament mavisi vatkalı elbisemi giyip oğlumun terini silicem düğünde
Ahahah dur bunu ben de yapayımParlament mavisi vatkalı elbisemi giyip oğlumun terini silicem düğünde
Yaa teyzeler is basindaYok artık yaaa
Kimligi uzatsaydimDur ben sana cv vereyim de
Ah teyzem ahHahahaay çok komik yaa teyze bu yaştan sonra çocuk dusunuyo galiba
Önceden saygımdan susardım da baktım ki karşımdaki bana saygı duysa bu şekilde kırıcı konuşmazdı zaten. Şimdi her lafa verilecek bir cevabımız var evlatlar hepimizin hassas konusuEtkileniyoruz ister istemez canım ben yaşadığım halde etkileniyorum en iyisi konuşup muhattap olmamak böyle insanlarla
Yaa bu laflar nasıl akıllarına geliyo ben şok oluyorum gerçekten kötülüğün kaçıncı evresi acaba
MantıklıParlament mavisi vatkalı elbisemi giyip oğlumun terini silicem düğünde
Benim de 2.oğlan olacakAy bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Ah bu teyzelerAy bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Canım ben deKızlar benim park yatak yoyko ama içindeki ince sünger dİsinda henüz yatağını almadık,bı arkadaş Yataş twingy sünger yatağını almıştı o da yoyko park yatağa güzel demişti sanırımMarsade udi
Sız ne aldınız e bebekte satılan yataklardan alan var mı kullanmış olan yarın Alicam da kesin bi fikir olsun
Boylesi insanlardan uzak durmak lazım, biz ne zorluklarla kavuştuk her negatif testte neler yaşadık, acaba hic mi olmayacak korkusu nasil bisey bilmiyorlarDün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.
Bana ilk dediği şey sezeryan günün gelmeden inşallah normal doğurursun.
Zaten erken gelirse diye korkuyorum. Aslinda doğumun her şeklinden korkuyorum ama yillardir hasret olduğum yavruma kavuşma anım olacağı için sadece ona odaklaniyorum.
Diyor zor günler başlayacak doğumdan sonra. Ya ben onun zor günler dediği günleri yaşamak için ne gözyaşı döktüm, ne işlemler geçirdim, ne ilaçlar kullandım, ne paralar döktüm. Gelde anlat bu insana, hiç ağzımı bile yormadım gerek yok anlatsam anlamayacak.
Ha belki ben alınganlık yaptım ama doğuma az zamani (2 haftası) kalmış birine de daha ılımlı yaklasilmali kesinlikle.
Allah'ın taktir ettigi bişeyle hava atmak ne kadar ayıp millet hastane hastane geziyor ben bağlatacağım ne demekBana da sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorlar canım yok son uykuların olacak tadını çıkar yok söyle yok böyle kaç yıldır kimse ne doktugum göz yaşlarını gördü ne tedaviye her gittiğim de kadın doğumdaki ellerimin titremesini ne de dediğin gibi verdiğimiz emekleri ki o zamanlar da niye olmuyor diye moral bozuyorlardi yok senin yaşında benim kaç tane vardı ya da yüzüme baka baka ay millet çocuk için hastane hastane geziyor ben de yumurtaliklarimi baglatmayi düşünüyorum diye hava atanlar
Sıkma canını Rabbim herkese gönlüne niyetine göre versin bizlere de güzel bir gönül güzel bir niyet ve güzel ahlaklı evlatlar versin
Ben tüp bebegi anlatamayacagim kimseye tüp bebek olduğunu söylemiyorumAyy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin
Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
Bunu yanlış alıntıladım galibaYok artık yaaa
Bende kesinlikle susamıyorum anında cevap. Ben küçüksem teyzeler de büyük dimi ama büyüklüklerini bilsinlerÖnceden saygımdan susardım da baktım ki karşımdaki bana saygı duysa bu şekilde kırıcı konuşmazdı zaten. Şimdi her lafa verilecek bir cevabımız var evlatlar hepimizin hassas konusu
Aynen bu sende kalsın teyze deyipYaa teyzeler is basinda
Kimligi uzatsaydim
Ah teyzem ah
Senin yaşıtların çocukları okula gidiyorBide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun
Aynen öyle artık insan susamiyo belirli bi zamandan sonraÖnceden saygımdan susardım da baktım ki karşımdaki bana saygı duysa bu şekilde kırıcı konuşmazdı zaten. Şimdi her lafa verilecek bir cevabımız var evlatlar hepimizin hassas konusu
Maşallah canım aynen öyle hayırla gelsinlerMantıklı
Benim de 2.oğlan olacakaynı şeyleri duyuyorum. İnsanları memnun etmek imkansız
Bugün kontrol vardı2800gr 46 cm olmuş bebişim. Rabbim kime ne vereceğini bilir hayırla gelsinler evlerimize
Bende onu düşünüyorum yardıma gelsene teyze deseydin sende aaa hoc bisey bilmiyosunuzAh bu teyzelerbana da ikiz deyince ah tüh vah nasıl bakacaksın çok zor ikiz Allah yardımcın olsun
Sonra sohbet uzarsa farklı evrelere geçiyolar ev sizin mı kira mı kaynanan kayinbaban iyi mi kocan ne iş yapiyoSenin yaşıtların çocukları okula gidiyor
İkiz deyince ilk soru tup bebek mi mecbur evet diyorum yalan olmasin diyeBen tüp bebegi anlatamayacagim kimseye tüp bebek olduğunu söylemiyorum
Ayy hic sorma o zaten bomba iyi iyi ikiz oldugu iyi yasin da kucuk degilmis var bideSenin yaşıtların çocukları okula gidiyor
Bide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun
Hakkaten nerde kodurttun bebekleriİkiz deyince ilk soru tup bebek mi mecbur evet diyorum yalan olmasin diye
Ayy hic sorma o zaten bomba iyi iyi ikiz oldugu iyi yasin da kucuk degilmis var bide
Kendi iptal ettirmiş bizlik bisey yok baskanKızlar herşeyi okuyamadım annem ver temizlik yapıyor bende yanında telle uğraşmak istemiyorum onunla sohbet ediyorumm bi yandan ama okuduğum kadarı ile kırıcı bişey dememiş niye üyelik iptali yapmış anlamadım. Belki başka sebebi vardır.
Ama cidden son zamanlarda lütfen olumsuz ve birilerini etkileyecek şeyler yazmayalım rica ediyorum
Ahhahaha geçen sene aynı böyle bir teyze taşındı binaya vallaha çok şükür ki duramadı memleketine döndüSonra sohbet uzarsa farklı evrelere geçiyolar ev sizin mı kira mı kaynanan kayinbaban iyi mi kocan ne iş yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?