2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Önceden saygımdan susardım da baktım ki karşımdaki bana saygı duysa bu şekilde kırıcı konuşmazdı zaten. Şimdi her lafa verilecek bir cevabımız var evlatlar hepimizin hassas konusu

Parlament mavisi vatkalı elbisemi giyip oğlumun terini silicem düğünde
Mantıklı
Ay bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Benim de 2.oğlan olacak aynı şeyleri duyuyorum. İnsanları memnun etmek imkansız
Bugün kontrol vardı 2800gr 46 cm olmuş bebişim. Rabbim kime ne vereceğini bilir hayırla gelsinler evlerimize

Ay bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Ah bu teyzeler bana da ikiz deyince ah tüh vah nasıl bakacaksın çok zor ikiz Allah yardımcın olsun

Canım ben de Marsade nin tavsiyesi uzerine yataş aldım bence gayet guzel
Boylesi insanlardan uzak durmak lazım, biz ne zorluklarla kavuştuk her negatif testte neler yaşadık, acaba hic mi olmayacak korkusu nasil bisey bilmiyorlar
Allah'ın taktir ettigi bişeyle hava atmak ne kadar ayıp millet hastane hastane geziyor ben bağlatacağım ne demek
Ayy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin

Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
Ben tüp bebegi anlatamayacagim kimseye tüp bebek olduğunu söylemiyorum
Bunu yanlış alıntıladım galiba

Önceden saygımdan susardım da baktım ki karşımdaki bana saygı duysa bu şekilde kırıcı konuşmazdı zaten. Şimdi her lafa verilecek bir cevabımız var evlatlar hepimizin hassas konusu
Bende kesinlikle susamıyorum anında cevap. Ben küçüksem teyzeler de büyük dimi ama büyüklüklerini bilsinler

Üzerinde yeterince konuşulmuş ama bende cesitli sebeplerden ötürü sezeryanı seçenlerdenim hem de şuan için tıbbi acıdan zorunlu bi durum yokken, olumsuz yorumlar olunca sezeryan zorunlu olmayıp bir de üstüne kendin tercih edince daha kötü hissettiriyor, çocuğum icin dakka bir gol bir kötü bir tercih yapmışım gibi arkadaslar da demiş doğum şekillerinden herhangi birine ustunluk taniyan konusmalar yapmayalim lutfen

Aynen öyle artık insan susamiyo belirli bi zamandan sonra
Mantıklı

Benim de 2.oğlan olacak aynı şeyleri duyuyorum. İnsanları memnun etmek imkansız
Bugün kontrol vardı 2800gr 46 cm olmuş bebişim. Rabbim kime ne vereceğini bilir hayırla gelsinler evlerimize
Maşallah canım aynen öyle hayırla gelsinler
Ah bu teyzeler bana da ikiz deyince ah tüh vah nasıl bakacaksın çok zor ikiz Allah yardımcın olsun
Bende onu düşünüyorum yardıma gelsene teyze deseydin sende aaa hoc bisey bilmiyosunuz

Kızlar herşeyi okuyamadım annem ver temizlik yapıyor bende yanında telle uğraşmak istemiyorum onunla sohbet ediyorumm bi yandan ama okuduğum kadarı ile kırıcı bişey dememiş niye üyelik iptali yapmış anlamadım. Belki başka sebebi vardır.
Ama cidden son zamanlarda lütfen olumsuz ve birilerini etkileyecek şeyler yazmayalım rica ediyorum

Bide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun

+İkiz miii
++Evet
+Ayy çok Zor ,ilk mı
++Yok bi kızım var
+Bunların cinsiyeti ne
++Kız
+Hiiii olsun evladın kızı erkeği Yok ahhfjffjldfh

Bunları kv görümce değil böyle hastanede yolda vs birileri söylüyor bide arka loplarimin kenarı ile gülüyorum ben de ki iyi niyetli kişiler de çok şanslı olduğumu söylüyor yaşayıp görücez

Kendi iptal ettirmiş bizlik bisey yok baskan

Yaaa ne boş beleş insansınız yaaa banlatin isterseniz normal dogurunca ana sezeryan olunca yarım ana mi brlki normalde korktu sezeryan oldu belki sağlık sorunu yüzünden sana veya size mi düştü iyi kötü demek ezikliginizi başkalarının üstüne basarak sindirmeye çalışmayın ilk baş insan olun sonra anne olursunuz mesela ben bu ayrımı yapana insan muamelesi yapamıyorum ne olcak normal dogursa ne değişecek

Sonra sohbet uzarsa farklı evrelere geçiyolar ev sizin mı kira mı kaynanan kayinbaban iyi mi kocan ne iş yapiyo
Ahhahaha geçen sene aynı böyle bir teyze taşındı binaya vallaha çok şükür ki duramadı memleketine döndü

Kaç yaşındasın
-31
Tek çocuğun mu var
-Evet teyze
Kaç senelik evlisin
-5 sene oldu
Hmm demek ki hemen çocuğun olmamış
.
.
.
Ev kira mı
-değil
Kaynananls mı oturuyorsun
-hayır
Kocan kaç kardeş
-5
Kaç kız kaç erkek
-eşim tek erkek
İyi o zaman ev size kalır

Bahçedeki kamelyada oturup her gün aynı şeyleri konuşuyorduk unutup unutup tekrar soruyordu. Bir de Ömer çok hareketli olduğu için bahçede oynayan tüm çocuklara baskı yapıyordu en çok onun sesi çıkıyordu.
Ömere - Allaaaahhh başa vermesin akrep diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…