2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bünye meselesi eşimin teyzesi benim doktoruma gelini götürdü sezaryen olacaktı. Demiş wiha02 maşallah hemen kalktı ayağa sanki dersin ameliyat olmamış gibi doktorun eli pek hafifmiş.
Gelini benim doktorda oldu ama ilk sezaryeni olmasına rağmen 10 gün yataktan çıkamadı mesela

Bende kendimi yaprak dökümündeki hayriye hanım gibi hissediyorum artık oda sürekli oturup kalkarken , en ufak birşeyde ayh , vayh sesleri çıkarıyordu
Ben yürürken yokuş değilse sorun yaşamıyorum cok uzun süre değilse tabi ama oturunca kalkamıyorum inan eğil.dogrul değişik haller aliyorim

Ben sabun tozuyla yıkadım.canim.

Masallah cok sevindim kiloları da ne guzel. 10 gun sonra bakalim doğum icin biseyler diyebilir

Bugün telefonu elime alamadım.hava bildiğiniz yazdan kalmaydi parkta bahçede oynadı kizim apartmandan komsu kızlarıda.ciktilar 17.30 da girdik eve. 2 makine çamaşırı sıkıştırdim buna rağmen.
Yarın yine kan /idrar tahlili verecgim kizlar insallah karaciğer değerlerim.normal.cikar. 32 yaşında 10 gun de bir kan veriyorum.40 ta hamile olsam günlük alacaklardi heralde

Önceden kist vardı hala duruyo mu bilmiyoruz acıp bakması lazımmıs varsa alacak doktor tekrar sonradan ameliyat gerekmesin diye. Cok ağrı yapmıstı cünkü
38+3 te alınmıştı benim canım
Genelde 38 hep duydugum
Benimki 38 +4 ya da 5 dedi
hadi hayırlısıı
Bende kendimi yaprak dökümündeki hayriye hanım gibi hissediyorum artık oda sürekli oturup kalkarken , en ufak birşeyde ayh , vayh sesleri çıkarıyordu
Haha aynen ben de öyleyim

Kızlar sırtım ortadan ikiye ayrilircasina ağrıyor bu hafta artık sırtım karnımı taşımıyor mu nedir bu haftanın özelliği mi yoksa bilemiyorum
35. HaftamDi bu hafta sırtımdan öldüm ben ya. Ağrısı da vardi ama daha cok nefesimi kesiyodu artık tutuldu gibi oldu cok fena bisey. Ağırlık merkezi öne kaydıkça zorlanıyo sırt. Skolyoz var bide bende ondan

Merhaba ben hacışerif ten yaptridim.sutlu madlen cok guzel ben kalitesine bayildm isim yazili cikolatalarda metal kutulu ilk sipariste yaninda yarim kiloda cifte kavrulmus lokum gonderdiler
Teşekkür ederim cevabın için. Kaliteli olmasını istiyorum brnde.bakayim hemen

Senin durum ekstra ekstra zormus canım çok geçmiş olsunn

Ben öyle yaptım ama organik bebek deterjanlarının temizliği hiç tatmin edici değil.

Günaydın kızlar uyku tutmadı eşim ise gidince yatakta sayfaları okuyorum bende nst de sizde de ücret alınıyor mu ekstra muayene ücretı kadar aldılar bizden

Günaydın kızlar.. Sero banlanmış dün ronyaya maviyi sormustu. Mavi aktifleşmiş sero gitmiş bu sefer anlamadım. Acaba onla Bi ilgisi var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…