Bence bünye meselesi eşimin teyzesi benim doktoruma gelini götürdü sezaryen olacaktı. Demiş wiha02 maşallah hemen kalktı ayağa sanki dersin ameliyat olmamış gibi doktorun eli pek hafifmiş.
Gelini benim doktorda oldu ama ilk sezaryeni olmasına rağmen 10 gün yataktan çıkamadı mesela
Kızlar bir sorum olacak anneyle bebek teması fazla olacagı ıcın annenın pijama emzırme sutyenı vs kıyafetleri de kokusuz deterjanlar ve yumusatıcısız mı yıkanması gerekır? Siz nasıl yaptınız? Ya da ne dusunuyorsunuz
Kızlar kontrolden geldim. Şükür her şey yolunda nst ye yine girmeye gerek yok dedi suyu iyi rahim ağzı kapalı güzel gidiyoruz ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Ciğer geliştiriciyi dedim şimdilik vurulmanı gerektirecek bir ekstra bir durum yok dedi kız 1730 gram erkek 1920 gram aradaki fark açılmamış bu iyi bir şey daha da açılmaz çok fazla dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı benden bu kadar @AtartMasalim01
ikizdaşlarım
Bugün telefonu elime alamadım.hava bildiğiniz yazdan kalmaydi parkta bahçede oynadı kizim apartmandan komsu kızlarıda.ciktilar 17.30 da girdik eve. 2 makine çamaşırı sıkıştırdim buna rağmen.
Yarın yine kan /idrar tahlili verecgim kizlar insallah karaciğer değerlerim.normal.cikar. 32 yaşında 10 gun de bir kan veriyorum.40 ta hamile olsam günlük alacaklardi heralde
Yaa maşallah kız arayı kapatmış artık kendilerini kurtardılar çok şükür 36ya kadar beklesinler
Bakmam lazım hemen
Ne için zorunlu sezeryan oluyosun ayaklanirsin hıc korkma
38 +larda veriyolarmis canım benimde 2. Ama ilki mecburi olduğu için ve ilk olduğu için kendi gelmesini bekledi doktor ki oda 38+5te geldi çok bekletmedi allahtan
Önceden kist vardı hala duruyo mu bilmiyoruz acıp bakması lazımmıs varsa alacak doktor tekrar sonradan ameliyat gerekmesin diye. Cok ağrı yapmıstı cünkü
hadi hayırlısıı Bende kendimi yaprak dökümündeki hayriye hanım gibi hissediyorum artık oda sürekli oturup kalkarken , en ufak birşeyde ayh , vayh sesleri çıkarıyordu
Haha aynen ben de öyleyim
35. HaftamDi bu hafta sırtımdan öldüm ben ya. Ağrısı da vardi ama daha cok nefesimi kesiyodu artık tutuldu gibi oldu cok fena bisey. Ağırlık merkezi öne kaydıkça zorlanıyo sırt. Skolyoz var bide bende ondan
Merhaba ben hacışerif ten yaptridim.sutlu madlen cok guzel ben kalitesine bayildm isim yazili cikolatalarda metal kutulu ilk sipariste yaninda yarim kiloda cifte kavrulmus lokum gonderdiler
35. HaftamDi bu hafta sırtımdan öldüm ben ya. Ağrısı da vardi ama daha cok nefesimi kesiyodu artık tutuldu gibi oldu cok fena bisey. Ağırlık merkezi öne kaydıkça zorlanıyo sırt. Skolyoz var bide bende ondan
Kızlar bir sorum olacak anneyle bebek teması fazla olacagı ıcın annenın pijama emzırme sutyenı vs kıyafetleri de kokusuz deterjanlar ve yumusatıcısız mı yıkanması gerekır? Siz nasıl yaptınız? Ya da ne dusunuyorsunuz
Günaydın kızlar uyku tutmadı eşim ise gidince yatakta sayfaları okuyorum bende nst de sizde de ücret alınıyor mu ekstra muayene ücretı kadar aldılar bizden
Günaydın kızlar uyku tutmadı eşim ise gidince yatakta sayfaları okuyorum bende nst de sizde de ücret alınıyor mu ekstra muayene ücretı kadar aldılar bizden
Günahdon herkese
Ne oluyor bu topikte, iyileri içine mi çekiyor anlamadım ki? KKurkmantoluS
dün maviyi sordu bugün gitti çok ilginç gerçekten Onunla mı ilgili diye düşünmeden edemiyor insan