2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 5. Gün gitmiştim canım. Yapıştırma idi ip falan yoktu bende. Karından Ultrasonla baktı. Gayet güzel tutmuş hiç bir sıkıntı yok dedi. İnşallah Buda öyle olur. Bende şimdi acaba bizim ikinci sezeryan da iki çizgi mi olacak yoksa aynı yerden mi onu merak ediyorum. Haftaya kontrolüm var soracağım onu. Sizlerden soran oldu mu?

Aynı yerden oluyormuş canım

Ben de paylaşmicamm sırf merak etsınler dıye :)))

Benim de en gıcık olduğum daha önce yapmış olanlar ya da yapmayı düşünenler kusura bakmasın da çocuğu her dk paylaşıp yüzüne emoji koyup saklayanlar

Bı arkadaşım uzun yıllar sonra bebek sahibi oldu Allah bağışlasın ama 2 ay boyunca çocuğun yüzüne değişik değişik emojiler koyarak günde belki 10 story atıyordu ne var yani nazar eden ayak parmağına bakıp da eder, doğduğunu öğrenince de yapar

Bu hamileligimde ben de hıc paylaşmadim da hep evdeyim bakımsız pejmürde olduğum için yoksa kızımı doğduğu ilk gün sansürsüz paylaşmıstim

Benim onceki okulumdan cok da samimi oldugum bi arakadas 40i cikmadan atamam resim nazar deger diye bana bile resim atmadi. Hakli 41.gun nazarsavar kuşanıyo bebekler cunku o zaman da istedigimiz halde olmuyordu bebegimiz cok zoruma gitmisti

Bol su icip bi uzan bakalim canim yarim saat kadar hafiflwyecek mi takip et
Senin yazdıklarını hatırladım canim, bol su içmeye çalışıyorum. Biraz azaldı gibi. Sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum, o kötü oluyor kalk yürü çok zorluyor.

Senin yazdıklarını hatırladım canim, bol su içmeye çalışıyorum. Biraz azaldı gibi. Sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum, o kötü oluyor kalk yürü çok zorluyor.
Tuvalete gerekirse surekli git canim ama inan bizzat tecrube ettim su buyuk mucize. Az sonra gecti sukur yazacaksin eminim

Bende ip falan yoktu yapıştırdı bir hafta sonra ultrasonda kontrol o kadar canım. Şimdi ipler kendinden eriyip kayboluyor. Ömerin sünnet dikişleri de hep kayboldu düştü kendiliğinden

Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz bebeğin gaz sancısına da iyi geldiği söyleniyor.
Ben oğluma 5 aylıkken taktım şimdi 3 yaşında hala kullanıyor canım. Doktorlar koparıp yutma ihtimaline karşı önermiyor ama enerjili bir taş olduğu kesin. Kehribardan mıdır bilmem ama oğlumun diş çıkarma döneminde hiç salyası akmadı ateşi çıkmadı ishal olmadı. Osmanlı döneminde doktorlar tedavi amaçlı kullanıyorlarmış hastaları için. Ayrıca ben görüntü olarak da oğlumun boynunda çok seviyorum

Benim onceki okulumdan cok da samimi oldugum bi arakadas 40i cikmadan atamam resim nazar deger diye bana bile resim atmadi. Hakli 41.gun nazarsavar kuşanıyo bebekler cunku o zaman da istedigimiz halde olmuyordu bebegimiz cok zoruma gitmisti
Evet demi ilahi Bir kurşun dökme, nazar savma,

He dimi 41.gun ilahi bir nazar savar,kem göz defedici bı güç geliyor

Herkesin bebeği kendine kıymetli de yani sanki bı de nazar sadece sosyal medyadan değecek, dışarıya cikardiklarinda bakan insanlar Enbiya ve Evliya çünkü

Benim arkadaşım da aynısını yapmıştı canım. Resim atar mısın dedim nazar değer atamam dedi açık açık. 40'ı dolunca internette boy boy fotolarını paylaştı çocuğun nasıl bir kafa

Sağlıkla gelsin kuzum bakalım zamanı gelmiş zaten 37 haftalık olmuş maşallah benimde var bu sıralar nefesim kesiliyor dediğim gibi 2 hafta sonra gidicem doktora nstye bir defa girdim ondada iyi çıktı herşey bakalım bu sefer neler bekliyor bizi sende bebekte sağlıklı olun inşallah

Herkesin cocugu kendine guzel ben napayim da nazar edeyim evet reeldekilerin nazarlari alinmis sosyal medyadakilere nakledilmis
Benim arkadaşım da aynısını yapmıştı canım. Resim atar mısın dedim nazar değer atamam dedi açık açık. 40'ı dolunca internette boy boy fotolarını paylaştı çocuğun nasıl bir kafa
Evet bu da acik acik dedi eyvallah dedim

Çok samimi olsan öyle düşünmez di demekki onun için o çokta samimi değilmiş aay bak benim bile içim ezildi ya

Ben de denicem canım ilk aylar ayak bileğine bağlayın diyolar ama öyle de rahat uyur mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…