2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum ama sezeryan hayırlı ise onuda kabul ediyorum bazen ne hayırlı hakkımızda biz bilemiyoruz bunu korktuğun gibi olamayacak mu buymuş diyeksin hissediyorum

Ayy hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum ama sezeryan hayırlı ise onuda kabul ediyorum bazen ne hayırlı hakkımızda biz bilemiyoruz bunu korktuğun gibi olamayacak mu buymuş diyeksin hissediyorum
İnşallah canım benim Ben de en başından beri normali çok istedim ama hayırlısı olsun dedim demek ki hayırlısı buymuş inşallah ben de birçok arkadaş gibi bir nebze kolay geçirim doğum sonrasını. umarım senin gönlünde olan hayırlısıdır ve öyle olur

Aynen öyle canım bende komik olur mu dedim ama anca aldı çok sade olmasına ragmen ben çok abartmadım da youtubede falan görüyorum baya tatile çıkıyorlar gibi
Valizlerin içleri kucuk zaten bi de ıcındekıleri de paketleyınce ıyıce alan kuculuo herkes öyle gıdıo ama komık bı durum yok:)

Donuste rahatca otur ben bütün işimi bitirdim
Sorsana canm benim yarin kontrolum
Tamam soruyum canım
Lütfen o 15 demi 5 değil

Açılmanın dusmaninolmasin diyorum şu içiyor muşuz bide agrinyok açılma yok heheh
Yok canım direk 5

Doğumlar yaklaşıyor ben de heyecan dorukta yaaa insan hala inanamıyor yılların özlemi merakı heyecanı acaba kime benziyor elleri ayakları minik minik nasıl olacak kucağıma alınca ne hissedeceğim... derken öyle işte Rabbim sağlıklı gelmelerini nasip etsin...
Bu arada bi hadis okumuştum bebeğe beyaz giydirilmesi gerekiyormus böylelikle sarılık olan bebek daha kolay biliniyormus

Anladım canım doğum hesabı yapmak biraz kafa karıştırıcı oluyor geç döllenme olunca. zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Aynen, doktor da öyle dedi. Her haftamızda bunu konuşuyoruz. Ama çok şükür göründüğüm tüm doktorlar aynı şeyi söyledi bu zamana kadar. O yüzden içim rahat. Detaylıyı cerrahpaşa da profesöre yaptırmıştık o sat 15 haziran olarak görünüyor ultrasona göre demişti ona gmre doktorumuz değiştirdi ama yinede bazen sanırım haftalık aldığı kiloya vs göre bir kaç gün oynuyor veya cihazdan kaynaklı.

Ben de ileri tarihe atmayı sevmiyorum ama nasip napalım tamam kuzum kim önce sorarsa haber etsin fiyatları ben de henüz sormadım

Kızlaaarrrr, bugün Civil'e uğradım, bebek bezlerinde indirim vardı. Prima Premium Care 1 Numara Yenidoğan 70'li paketini 64.90 a aldım. Alacak olan varsa kaçırmasın. Prima klasik olanı 48lisi 50 tl demişti premium care olan bana daha uygun geldi.

K KurkmantoluS hoşgeldin canım bebeğin de seninde iyi olmana sevindim Mascara sen nasılsın canımm son hazırlıklar nasıl gidiyor randevu her şey yolunda mı Atart süt sağma aparatı için sipariş vermiştin ulaştı mı eline canım bende ordan sipariş vermek istiyorum
Kızlar bende bugün hast gittim bebeğin suyu iyi 2500 çıktı kilosu iri bi bebek bekleme dedi bi kaç gün gelişimi gerideymiş ama şimdilik sıkıntı değil dedi nstde de sancı çıkmadı şükür artık sonlara geliyoruz heyecanlanmanak elde değil

Yok canım o gün tüm kredi kartları esimdeydi o da dışarıdaydi gelsin alırım dedim unuttum öyle kaldı iyi hatırlattın akşam sipariş vereyim çabuk gelir diye düşünüyorum

Şuan nstdeyim nefes alamiyorum yattım bekliyorum
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
Biz de çok araştırmıştık geç döllenme mi diye ama değilmiş benim kız cidden geriden geliyor

Tabiki değişmesine o kadar çok etken var ki aynı doktorun yaptığı 2 ultrason bile farklı çıkabiliyor. Sağlıkla gelsin inşallah
Ben de ileri tarihe atmayı sevmiyorum ama nasip napalım tamam kuzum kim önce sorarsa haber etsin fiyatları ben de henüz sormadım
Bazen elimizde olmayan sebeplerle planlar değişir sağlık olsun kuzucum Fiyatları da haberdar ederim o zaman eğer sormamış olursan

Geldim kızlar yeni çıktım daha arabadayım nstde sanci yok idrar kan verdim tekrar suyu azalmış biraz dikkat et dedi
Kilomuz 2900 kusur 49 cm boyu tekrar cinsiyet sordum artık görmek imkansız dedi baktı ama göremedi bizde haberler böyle çok yorgunum nst çok uzun sürdü bunaldim

Yazdım kızlar sizin mesajları şimdi gordum
ilknurrr22 naptın cnm cıktın mı randevudan

İyi maşallah kg ve boy. Gözünaydın canım bende cumartesi gircem nst ye. Kaç dk sürdü sırt üstü mü yoksa sol tarafa mı yatırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…