Ayy hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum ama sezeryan hayırlı ise onuda kabul ediyorum bazen ne hayırlı hakkımızda biz bilemiyoruz bunu korktuğun gibi olamayacak mu buymuş diyeksin hissediyorumBirazcık daha varmış öğleden sonra olan kontrolleri sevmiyorum ama ben de ikidir öğleden sonra alıyorum eşim öyle istiyor diyebeklemek zor geliyor
Aynen kuzucum tam günü kesinleştirmedik ama 39. Haftada alırız demişti doktorum o da 17 gün sonrasına denk geliyor
İnanki bebeğe kavuşma şekli umrumda değil sezaryen ya da normal ikisi de bana bebeğimi getirecekBen direk operasyonlara ameliyatlara karşı korkuyorum genel hepsine yani sırf sezaryene özel değil o yüzden normal istiyordum Dediğin gibi bebeğime kavuşma hissi ile geri plana atmaya çalışıyorum korkumu
Helal olsun tutturdun cidden ama duuur daha herşey bitmediBebeğin kilo konusuna artık takılmamaya karar verdim sayenizde içim rahatladı çünkü. Hayırlısı ne ise o olsun
İnşallah canım benimAyy hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum ama sezeryan hayırlı ise onuda kabul ediyorum bazen ne hayırlı hakkımızda biz bilemiyoruz bunu korktuğun gibi olamayacak mu buymuş diyeksin hissediyorum
Valizlerin içleri kucuk zaten bi de ıcındekıleri de paketleyınce ıyıce alan kuculuo herkes öyle gıdıo ama komık bı durum yok:)Aynen öyle canım bende komik olur mu dedim ama anca aldı çok sade olmasına ragmen ben çok abartmadım da youtubede falan görüyorum baya tatile çıkıyorlar gibi
Donuste rahatca otur ben bütün işimi bitirdimAslında dediğin gibi o açıdan iyi çünkü sabah kontrole gittiğimiz zamanlar kahvaltı yapmıyorduk aç kalmayalım diye bir bardak süt ya da muz ağzımıza atar çıkardık dönüşte yapardık kahvaltıyı o açıdan öğlen gitmek daha iyi oldu doğru düzgün kahvaltı etmiş oluyoruz dönüşe iş kalmıyorbende 13.30a aldım
Tamam soruyum canımSorsana canm benim yarin kontrolum
Yok canım direk 5Lütfen o 15 demi 5 değil
Açılmanın dusmaninolmasin diyorum şu içiyor muşuz bide agrinyok açılma yok heheh
Hadi gelişmelerden haber verrDonuste rahatca otur ben bütün işimi bitirdim
Şuan nstdeyim nefes alamiyorum yattım bekliyorumHadi gelişmelerden haber verr
Aynen, doktor da öyle dedi. Her haftamızda bunu konuşuyoruz. Ama çok şükür göründüğüm tüm doktorlar aynı şeyi söyledi bu zamana kadar. O yüzden içim rahat. Detaylıyı cerrahpaşa da profesöre yaptırmıştık o sat 15 haziran olarak görünüyor ultrasona göre demişti ona gmre doktorumuz değiştirdi ama yinede bazen sanırım haftalık aldığı kiloya vs göre bir kaç gün oynuyor veya cihazdan kaynaklı.Anladım canım doğum hesabı yapmak biraz kafa karıştırıcı oluyor geç döllenme olunca.zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Ben de ileri tarihe atmayı sevmiyorum ama nasip napalımTüh ben de bugün haber verirsin kesin diyordumneyse olsun kuzucum randevuyu ileri tarihe atmayı da hiç sevmiyorum ben de cumartesi gidecektim ne güzel ama pazartesi gitmek zorunda kalacagim. Cuma günü eşime uymadı uysa cuma gidecektim. O zaman kim sorarsa birbirine haber versin diyelim Bu arada 2021 doğum fiyatlarını öğrendin mi ben henüz sormadım?
Aminn canm cümlemizinTesekur edrim Allah gonlune gore versin insallah
K KurkmantoluS hoşgeldin canım bebeğin de seninde iyi olmana sevindimMascara sen nasılsın canımm son hazırlıklar nasıl gidiyor randevu her şey yolunda mı Atart süt sağma aparatı için sipariş vermiştin ulaştı mı eline canım bende ordan sipariş vermek istiyorum
Kızlar bende bugün hast gittim bebeğin suyu iyi 2500 çıktı kilosu iri bi bebek bekleme dedi bi kaç gün gelişimi gerideymiş ama şimdilik sıkıntı değil dedi nstde de sancı çıkmadı şükür artık sonlara geliyoruz heyecanlanmanak elde değil
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzŞuan nstdeyim nefes alamiyorum yattım bekliyorum
Biz de çok araştırmıştık geç döllenme mi diye ama değilmiş benim kız cidden geriden geliyorAynen, doktor da öyle dedi. Her haftamızda bunu konuşuyoruz. Ama çok şükür göründüğüm tüm doktorlar aynı şeyi söyledi bu zamana kadar. O yüzden içim rahat. Detaylıyı cerrahpaşa da profesöre yaptırmıştık o sat 15 haziran olarak görünüyor ultrasona göre demişti ona gmre doktorumuz değiştirdi ama yinede bazen sanırım haftalık aldığı kiloya vs göre bir kaç gün oynuyor veya cihazdan kaynaklı.
Bazen elimizde olmayan sebeplerle planlar değişir sağlık olsun kuzucumBen de ileri tarihe atmayı sevmiyorum ama nasip napalımtamam kuzum kim önce sorarsa haber etsin fiyatları ben de henüz sormadım
Yazdım kızlar sizin mesajları şimdi gordumGeldim kızlar yeni çıktım daha arabadayım nstde sanci yok idrar kan verdim tekrar suyu azalmış biraz dikkat et dedi
Kilomuz 2900 kusur 49 cm boyu tekrar cinsiyet sordum artık görmek imkansız dedi baktı ama göremedi bizde haberler böyle çok yorgunum nst çok uzun sürdü bunaldim
ilknurrr22 naptın cnm cıktın mı randevudan
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
Biz de çok araştırmıştık geç döllenme mi diye ama değilmiş benim kız cidden geriden geliyor
Tabiki değişmesine o kadar çok etken var ki aynı doktorun yaptığı 2 ultrason bile farklı çıkabiliyor. Sağlıkla gelsin inşallah❤
Bazen elimizde olmayan sebeplerle planlar değişir sağlık olsun kuzucumFiyatları da haberdar ederim o zaman eğer sormamış olursan
İyi maşallah kg ve boy. Gözünaydın canımGeldim kızlar yeni çıktım daha arabadayım nstde sanci yok idrar kan verdim tekrar suyu azalmış biraz dikkat et dedi
Kilomuz 2900 kusur 49 cm boyu tekrar cinsiyet sordum artık görmek imkansız dedi baktı ama göremedi bizde haberler böyle çok yorgunum nst çok uzun sürdü bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?